Dodaj do ulubionych

psie przysmaki :-)

20.08.03, 14:31
Moja Korunia kocha surową marchewkę, po prostu uwielbia. Dżwięk skrobanego
warzywka powoduje u niej spory ślinotok, posapywanie i nerwowe przestępowanie
z łapy na łapę. Podobnie reaguje na widok obieranych, gotowanych buraczków -
ach, to łakome, czujne spojrzenie w kierunku tarki..:-)))
A za czym przepadają wasze czterołapne łakomczuchy?
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • miriam_73 Re: psie przysmaki :-) 20.08.03, 21:56
      ogórki kiszone, chrupie pieczywo ryżowe no i oczywiście surowa wątróbka
      • Gość: m.pw Re: psie przysmaki :-) IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 20.08.03, 23:40
        To pewnie bedzie dla was szok, ale moje psy rzedem czekaja przed łazienka, gdy
        kot robi kupę. Młodego kotka tak wystraszyły, ze zaczął robić mi dołożka.
        Musiałam wystawiać psy za drzwi i rozpocząć edukacje od nowa. udało się, ale
        przez jakiś czss kocurek załatwiał sie tylko wtedy gdy miał mnie w zasiegu
        wzroku.
    • Gość: mkhj Re: psie przysmaki :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 07:04
      Gotowana fasolka szparagowa.
      Kiszona kapusta.
      • Gość: piasia Re: psie przysmaki :-) IP: diabel:* 21.08.03, 07:54
        surowe ziemniaki to jest to! Mogą być nawet obierki - wyżera je nawet spod
        noża.

Ale wszystkie przysmaki przegrywają z ludzką kupą znalezioną gdzies w
        zaroślach. To jest smakołyk nad smakołyki. Warto dla niego zaryzykować nawet
        solidne lanie....
        • marialudwika Re: psie przysmaki :-) 21.08.03, 09:46
          Kukurydza,gdy jem zaczyna sie proszenie,ryba wedzona,sardynki,niektore gatunki
          jablek,kous-kous,penne w sosie z suszonych na sloncu pomidorow.Pozdrawiam
          ml
          • Gość: monia Re: psie przysmaki :-) IP: 217.97.138.* 21.08.03, 10:14
            Ach...no i jeszcze kefir, maślanka oraz serki pleśniowe :-)Te ostatnie w
            ilościach szczątkowych..ale pies już od samego aromatu popada w amok :-) Siedzi
            przy stole, taka usztywniona i nieruchoma, wzrok wlepia w deseczkę - no i co
            chwila się oblizuje..bo ma z czego :-)
            • Gość: Basia smakołyki suczki IP: *.piechowice.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 11:19
              Oczywiście, też surowe ziemniaki.Po prostu włazi w miskę jak je obieram. A poz
              tym najlepszy przysmak to lody - na ich widok kompletny sliniotok .Nie pogardza
              też maślaneczką z musli.Ale największe cyrki sa z wodą do picia.Prosi o nią
              skacząc na zlewozmywak.Ale mało tego ta woda musi być nalana w jej
              obecności.Nie ruszy wcześniej nalanej jeżli nie będzie widziała tej
              czynności.Więc latam czasami parę razy dopóki nie zobaczy.Nie pogardza też
              sokiem pomarańczowym, pomarańczami, mandarynkami, jabłkami no i oczywści
              czekolada ale tylko gorzka - innej nie ruszy.
              • Gość: monia Re: smakołyki suczki IP: 217.97.138.* 21.08.03, 12:08
                Gość portalu: Basia napisał(a):

> Nie pogardza też
                > sokiem pomarańczowym,

O!!! :-)))
    • Gość: B Re: psie przysmaki :-) IP: *.acn.waw.pl 21.08.03, 22:45
      Moja suka uwielba czereśnie, mirabelki i kiszone ogórki.
      • Gość: dot Re: psie przysmaki :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.03, 11:07
        a moja prawie wszystko to co wyzej oraz
        NASIONA TRAWY
        (od czasu jak razem siałyśmy trawnik kiedy tylko ma okazję wsadza mordę w
        pudełko z trawą i wyjada).
        pozdrawiam
        • Gość: gosia Re: psie przysmaki , wazne o czekoladzie IP: *.lv.lv.cox.net 23.08.03, 01:53
          Moja sunia uwielbia banany i frytki. Jedna z Was napisala, ze daje psu
          czekolade - ja czytalam, ze od czekolady pies moze nawet umrzec. Nie dobre sa
          rowniez winogrona i rodzynki. Moge znalesc te informacje jesli ktos chce- ja
          raczej nie polecalabym czekolady!
    • Gość: gosia Re: znalazlam o czekoladzie IP: *.lv.lv.cox.net 23.08.03, 02:23

And the big one: chocolate. Don't feed it, unsweetened is the worst: 2.2 ounces
      is a lethal dose for a 25-pound dog. Milk chocolate isn't quite as bad: 1.5 lbs
      constitutes a lethal dose for the same dog.

To tylko jeden, ktory przenosze ze strony o zdrowiu dla psow. 2.2 uncji - to
      jakies 60 gramow - smiertelna dawka dla pieska o wadze 25 funtow czyli jakies
      11 kg.
    • olkala Re: psie przysmaki :-) 14.02.23, 15:31
      Moje lubią wszystkie suszone smakołyki dla psa, uszy, tchawice, płuca, żwacze itp. Są to najbardziej naturalne no i zdrowe przekąski więc nie mam nic przeciwko :D Czasami wybieram też coś innego ale zawsze ze składem w którym większość to mięso. Zapasy robię na stronie unizoo.pl/pol_m_Dla-psa_Przysmaki-179.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka