Gość: d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.03, 21:54 SHAR PEI dooddania w kochające ręce! Ma rodowód, jest w wieku 5 lat.Kolor złoty.Stworzonko ma fantastyczny charakter. Magda Markiewicz tel.071 78 88 418. Wrocław PILNE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 1 Re: SHAR-PEI do oddania! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.03, 09:14 Spotkałam się z dziewczyną, która jest zmuszona do oddania 5 letniego shar-pka. Rozsyłam to ogłoszenie , gdzie tylko mogę, bo sytuacja jest tragiczna. Pies musi trafić do właścicieli do końca miesiąca. Dziewczyna jest w naprawdę koszmarnej sytuacji życiowej i choc początkowo nie byłam nastawiona do niej zbyt ufnie i przychylnie, jej zwierzenia naprawdę mnie zmroziły i juz wiem, że nie ma innego wyjścia. Los jest dla niej wyjątkowo okrutny. Hugo jest niezwykle pogodny, radosny, towarzyski i kontaktowy wręcz niebywale. Zadziwił mnie swoim charakterem, bawił się piłeczką z osobami które pierwszy raz widział na oczy, co u sharpków jest niebywałe . Piesek jest rodowodowy, ale nigdy nie był wystawiany. Koloru złotego. Ma sportowa sylwetkę, prosty grzbiet, ładny ogon -pięknie noszony. Może zostawać sam w domu wiele godzin, nic nie niszczy. Nie jest dominujący w stosunku dio innych psów , toleruje koty w domu. Nie wykazuje żadnej agresji ani lękliwości. Bez problemu dał sobie obejrzeć ząbki i uszka. kontakt do właścicielki we Wrocławiu 071 78 88 418 Magda Markiewicz Odpowiedz Link Zgłoś