Gość: marcin IP: *.ceti.pl 29.12.03, 11:41 boshe, moj kot wlasnie wpiernicza swiateczne ciasto, z orzechami........... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_u Re: kot dziwak 29.12.03, 12:25 A stalo w miejscu zakazanym badz niedostepnym? Moj swietej pamieci kot Tygrys bardzo nie lubil slodyczy. Ale wtrzachal wszystko, co stalo na stole, kiedy nikt nie patrzyl (lub jemu sie tak zdawalo ze nikt nie patrzy). Bo nie wolno mu bylo na ten stol wchodzic, ktorego to zakazu grzecznie przestrzegal, kiedy ktokolwiek byl obecny w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: kot dziwak IP: 212.87.3.* 29.12.03, 14:55 moja kotka uwielbia Keks, juz pare razy mi wyjadla, jeszcze cieple. Bakalie jej nie przeszkadzaja, zjada z rodzynkami a nawet ze skorka pomaranczowa. Lubi tez ciasto francuskie. ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaM Re: kot dziwak IP: 212.180.154.* 29.12.03, 15:25 Jeśli już o dziwnych upodobaniach kotów - moja kotka uwielbia wkładać łepek w abażur stojącej na lodówce lampki. Potrafi tak godzinami wpatrywać się w żarówkę (z drugiej strony - martwię się, czy to zdrowe dla jej oczu). Nawet teraz po zabiegu sterylizacji, obolała wskoczyła na lodówkę, żeby trochę się zażyć "solarki" ;) . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysikluliczek Re: kot dziwak IP: 212.244.32.* 29.12.03, 19:13 Moja kotka wpatruje sie w zarowke kuchennej lampy, ktora wisi nad stolem. Kiedys tak sie na nia zagapila, ze prawie wlazla mi do talerza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as2008 Re: kot dziwak IP: *.espol.com.pl 29.12.03, 22:21 moja kotka tez lubi ciasta, zwlaszcza drozdzowe i jak leza na stole (zakaz wlazenia na stol) i uwielbia cieple bulki, potrafi rozerwac papierowy worek i wszmac tak z kazdej po 2 kąski :) a w swieta wcinala kruche z makiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mattylda Re: kot dziwak IP: 211.21.116.* 30.12.03, 15:38 Moje sierściuchy wszystkie (5 sztuk, 17 kg kota ;-)jak jeden mąż dadzą się pokroić za kawałek sernika. Dwie kotki w kilkanaście minut obrzępolą cały brzeg biszkoptowego krążka na tort, samemu tortowi też nie przepuszczą. Jedna z nich dodatkowo trzącha orzechy i migdały. A kocur wyżera nam oliwki. Niezła banda, nie? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: kot dziwak IP: *.icpnet.pl 30.12.03, 22:47 mój kocur też uwielbia oliwki - nie wiem skąd mu się to wzięło, bo smakują przecież ochydnie Odpowiedz Link Zgłoś
pikaczkot Re: kot dziwak 30.12.03, 16:46 Mój kot uwielbia jedzenie. Ale zaskoczył nas upodobaniem do ciast. Udało mu się już skubnąć makownik i sernik. Ale ze smakiem wcina też suchą bułkę. Teraz jest na diecie. Na szczęście uwielbia marchewki gotowane, więc ma czym zapchać brzuszek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: kot dziwak IP: *.aster.pl / *.acn.pl 30.12.03, 17:55 moja kotka uwielbia chipsy - nigdy wczesniej nie słyszałam o kocie jedzącym chipsy. Oglądać ją to komedia. Poza tym lubi żółty ser. Moj kot to koneser - lubi jogurt, ale tylko o smaku rafaello Bakomy - innych nie zje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: kot dziwak IP: *.nwrk.east.verizon.net 31.12.03, 05:10 bardzo pocieszajace to wszytko co tu czytam, bo moja kotka potrafi rownoczesnie jesc ciasto, ktore ja jem i papryke czerwona z kromki syna biegajac od jednego do drugiego. Ale ona juz taka paskudna, ze nie pozwoli nam spokojnie zjesc. Gdyby jej dac to do miseczki, to ledwo powacha. Odpowiedz Link Zgłoś