anikl 03.12.03, 10:50 Czy na to forum nikt nie zagląda, czy tylko nie ma nic do napisania? Czyżbym miała tak oryginalne hobby ? ) ()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>()<>() Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carduelis Re: ekskluzywne hobby? 03.01.04, 15:08 Nikt nie zaglada. Z tego co wiem w Polsce jest co najmniej kilkaset (400 i wiecej) osob interesujacych sie ptakami Odpowiedz Link
anikl Re: ekskluzywne hobby? 11.01.04, 09:59 O, jednak ktoś zajrzał ) A gdzie w takim razie można w internecie spotkać osoby amatorsko interesujące się ornitologią? Jest jakieś inne forum? Odpowiedz Link
cereusfoto Re: ekskluzywne hobby? 11.01.04, 17:58 Na forum Czas Wolny - OGRÓD często pojawia się ptasi wątek. Można tam zajrzeć, choć oczywiście zapraszam na moje forum i do częstszego zabierania głosu na ptasie tematy. Pozdrawiam Odpowiedz Link
sharktar Re: ekskluzywne hobby? 18.03.04, 22:48 main.amu.edu.pl/pipermail/ptaki/ www.bocian.org.pl/forum/POZDRAWIAM Odpowiedz Link
ogniomistrz Miłośnicy ptaków pisują na forum ogród i... 12.01.04, 14:36 ... ogród fptografie. Są to fora ekspeckie. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309Zapraszam. Odpowiedz Link
belfegorek Re: ekskluzywne hobby? 26.01.04, 13:11 Hej! ręcę głwą że miłośników ptaków jest mnóstwo!Ja sam się tym bardzo interesuje ale ostatnio weile spraw zaprząta mi gołwę ale pomysł jest dobry! Odpowiedz Link
piorek Re: ekskluzywne hobby? 18.03.04, 14:05 Nie chobby nie jest ekskluzywne, może trochę elitarne. Forum trzseba jednak reklamować! Na razie najwięcej ornitologów jest na grupach dyskusyjnych. Ale popieram inicjatywę! Odpowiedz Link
n21 Re: ekskluzywne hobby? 18.03.04, 17:06 Ta elitarnosc wynika chyba z malej popularnosci obcowania z przyroda w tym kraju. Przyznanie sie komus, ze w weekendy jezdzi np. nad rzeki ogladac ptaki wywoluje cyniczny usmiech. Przyznanie sie, ze ktos jezdzi na zjazdy fanow motoryzacji by ogladac palenie gumy nikogo nie dziwi. W krajach zachodnich jest inaczej. Odpowiedz Link
abstrakt2003 Ornitofani siedzą w Odrodzie - Zapraszam :))) 19.03.04, 20:54 Forum ogród GW to przystań miłośników przyrody - także ornitofanów Zapraszam serdecznie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=309 Odpowiedz Link
fanta-girl Re: ekskluzywne hobby? 23.03.04, 23:11 Ej, ja jezdze ogladac palenie gum do Modlina, ale i tez podziwiac swiergoczaca przyrode! co to za stereotyp? Poza tym jak mowie ze bylam w lesie na spacerze, to raczej mi wszyscy zazdroszcza, a juz napewno nie patrza z cynizmem! Poza tym nawet jesli pada magiczne pytanie: "Po co?"- to trzeba przygotowac, jakaas powalajaca odpowiedz i wiecej ono nie padnie... Odpowiedz Link
erkao Re: ekskluzywne hobby? 24.03.04, 13:37 Jets bardzo fajne forum www.ptaki.com.pl/forum. Miłośników ptaków jest w Polsce naprawdę dużo- samo Ogólnopolskie Towarzystwo Ochrony Ptaków to ponad 2500 osób! Serdecznie zapraszam mieszkańców Warszawy i okolic na comiesięczne spotkania Warszawskiej Grupy OTOP- drugie czwartki miesiąca o 18.00 przy ulicy raszyńskiej 32/44, nr lokalu 140. Poza tym zachęcam do odwiedzenia stron: www.horyzonty.pl- biuro to rganizuje wycieczki do najciekawszych miejsc w Europie,gdzie można oglądać ptaki, a ponadto organizuje kurs rozpoznawania ptaków i pokazy slajdów (najbliższy 27 marca o 18.00 w Auli Wydziału Leśnego SGGW przy ulicy Nowoursynowskiej 159, budynek 15 (naprzeciwko biblioteki SGGW) Na slajdach są m.in wspaniałe zdjęcia ptaków. Odpowiedz Link