Dodaj do ulubionych

Witam wszystkich

28.05.07, 12:05
Witam, jestem nowa :) bedę na to forum zaglądała bo moja córka zapałała
miłością do koni i uczy się jazdy konnej. Jak bedę miała jakies pytanka to
napewno się zgłoszę
Obserwuj wątek
    • ww4114 Re: Witam wszystkich 05.06.07, 18:27
      witaj, moja jeździ konno, a z jakiego miasta jesteś , ja z Torunia, teraz na
      Ciebie kolej.
      • dobrotka06 Re: Witam wszystkich 06.06.07, 13:35
        Witajcie, a ja jestem właśnie taką córką, tylko nieco już podstarzałą :))
        Kiedyś zapałałam i teraz sama jazdy prowadzę. Pod Łowiczem (Łódzkie). :))

Pozdrawiam.
        • ww4114 Re: Witam wszystkich 07.06.07, 13:02
          No w końcu ktoś się odezwał, moja córka jeżdźi konno kujwasko-pomorskir,
          pisałam poniżej gdzie mieszkam, idzie w kierunku weterynarii, prowadzi
          młodziedż, dzieci(niepełnosprawne) dla rechabilitacji, sama brała udział w
          pokazie kadrylu, zawodach konnycy, w zeszłym tygodniu była w Chełmnie(Turnier
          Rycerski), później jechali do Grudziądza i Janowa, zbierali się z różnych
          miast, a najwięcej z Golubia Dobrzynia, oni z tego słynna, jutro są u mnie
          skoki, pójdzie na cały dzień , (skakała już, zaliczyła 7 upadków uf)ale
          stwierdziła ,że poskacze w przyszłym roku, a mi serce w gardle stoi, lecz
          wiem,że świt koni to jej życie, dodatkowo w domu mamy 3-y króliki, papużkę
          falistą , chomika i dwa psy..collii i mały rozrabiak kundelek.
          Co do koni i szkoły zbyt poważnie podchodzi, również chce zostać trenerką, ale
          ja jej mówie,że pierwszy krk to zrobić zawód weterynarza, tu chyba sama
          rozumiesz o co chodzi, wiesz jak jest(to możemy pozostawić bez komentarza), daj
          kilka fotek swoich koni , może i siebie , pozdrawiam piękną Amazonkę, bo
          Amazonki wszystkie są piękne.

• gosiana6 Re: Witam wszystkich 13.06.07, 20:37
            Jestem z Poznania i w tej okolicy szukam jakiejś fajnej stadniny. Jeździliśmy
            do Jaszkowa ale latem mają obozy więc mamy zakaz wstepu do września. Bedziemy
            sie rozglądały za czymś innym może i na dłużej
          • dobrotka06 Re: Witam wszystkich 14.06.07, 13:50
            Oj wiem.... To prawda, pierwszy krok to dobre zajęcie dające utrzymanie. Trener
            Andrzej Sałacki też jest wetem z wykszt. Potem jednak trzeba będzie dokonać
            wyboru bo konie i weterynaria zdecydowanie nie idą w parze. Z racji posiadania
            tych zwierzaków znam kilku weterynarzy i każdy twierdzi, że na konie jako
            takie, jako przyjemnośc i pasja to już zupełnie nie ma czasu jeśli chce wyrobić
            sobie markę na rynku i nauczyć się wszystkiego co można w interesującym
            temacie.. :( Niestety. Ja też chciałam iść kiedyś na weterynarie i właśnie sami
            lekarze powiedzieli, że dobrze, żę tak nie zrobiłam bo nie mogłabym być i
            trenerem i lekarzem na raz.
            To przyjdzie samo - co robić, leczyć czy jeździć. Życzę powodzenia w obu
            przypadkach :)

Nie umiem tu wklejać fot, ale za to pracuję właśnie nad stroną www więc myślę,
            że za niedługo będę mogła Was zaprosić do wirtualnych odwiedziń.
            • ww4114 Re: Witam wszystkich 25.06.07, 23:02
              z Twojego wpisu czytam,że dobrze iść na weterynarię, również mojej tłumaczyłam
              (chciała być trenerką)że jak będzie miała zawód weterynarza -dokr. to ma w reku
              porządny fach, sama wszystko zrobi -widziała nie raz jak malutki zastrzk dla
              konia(nie wiem co mu było) kosztował 200zł.Chyba jej wytłumaczylismy z mężemże
              to najlepszy wybór, bo resztę to mozna zawsze zrobic , juz mi chciała się
              zapisać na kurs i zdawać , narazie nie zgodzilismy się z mężem, nich zacznie
              szkołę w liceum to wtedy, pozdrawiam wszystkich.
            • ww4114 Re:dobrotka06 25.06.07, 23:24
              zdjęcia dobrze się wkleja, zaraz Ci pokażę.

img526.imageshack.us/img526/299/lastscan7qb5.jpg
              reg.imageshack.us/
              tu sobie wpisz i mozesz wklejać fotki , bardzo łatwo, powodzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka