tropem_misia1 13.11.13, 06:40 też się tu należy?....... bo w takim jednym wagonie może miłość zapłonie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: A czy metro 13.11.13, 11:53 kochana Misiu ! ja bardzo proszę o rakietę z kursem na inną galaktykę bo w tej za chwilę dostanę pierdolca chętnie zabiorę pasażerów może być start na jutro tropem_misia1 napisała: > też się tu należy?....... > > bo w takim jednym wagonie > może miłość zapłonie? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A czy metro 13.11.13, 12:03 a co Cię tak przyparło....? Ze chcesz gnać w nieznane......... Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: A czy metro 13.11.13, 12:09 nerwa dostałem Misiu kochana strasznego nerwa widocznie ta cywilizacja osiągnęła już dno absurdu, a ja bezczelnie nadal czuję się jeszcze normalny i bardzo chciałbym ten stan utrzymać a jak zacznę wykazywać oznaki paranoi to bardzo proszę - zastrzelcie mnie od razu - bo już teraz jestem świadomy wstydu, jaki bym musiał znosić w takiej strasznej sytuacji tropem_misia1 napisała: > a co Cię tak przyparło....? > Ze chcesz gnać w nieznane......... Odpowiedz Link
rudka-a Re: A czy metro 14.11.13, 07:26 To zapewne z powodu braku słoneczka, Misiu..... ) aa dopiero sie tak naprawdę zaczyna....ciężkawy czas przed nami... pesymizm mi sie włączył )) Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A czy metro 14.11.13, 10:46 słonko słonkiem ,ale nadmiar wiedzy o innych szkodzi też obywatele wszelakiej pokrętności co to lotem zniżają się do bagien ,by w błocie podłości ,małości się nurzać mój rozum przerastają przeca można by z nich takie dynamo uskutecznić i ich energią całe miasto oświetlić przynajmniej pożytek jakowyś a nie tak bez sensu marnotrawić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: A czy metro 14.11.13, 10:59 i dlatego miałem pomysł na emigrację w inną galaktykę bo ta nasza to jakaś felerna zresztą skoro tu tyle ufoludków to może tam ludzie będą tropem_misia1 napisała: > słonko słonkiem ,ale nadmiar wiedzy o innych szkodzi też > obywatele wszelakiej pokrętności co to lotem zniżają się do bagien ,by w błocie > podłości ,małości się nurzać mój rozum przerastają > przeca można by z nich takie dynamo uskutecznić i ich energią całe miasto oświe > tlić > przynajmniej pożytek jakowyś > a nie tak bez sensu marnotrawić Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: A czy metro 14.11.13, 10:57 to trwanie to egzystencjalne pozory nie obumierasz, może Ci ciut liści opadło ale to normalne zima idzie tropem_misia1 napisała: > ale trwasz > > a ja > obumieram Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Ano...... 14.11.13, 11:34 i przyszła jesień szarobura zgarnęła suknię w drobne dłonie ciężką od błota i wilgoci tylko gdzieniegdzie żółty liść płonie a rudy koral na jej szyi już blask swój traci kasztanowy już babie lato poszarzało zwisając smętnie z jesiennej głowy idzie po polach zimnym brzaskiem by kryształową rosę zbierać a skute lodem łzy zwiastują już czas...już czas,już czas umierać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: A czy metro 14.11.13, 11:34 ja tu nie o trwaniu w formie przetrwalnikowej.... o trwaniu przy swoim ,swoich zasadach itd......no! Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: A czy metro 14.11.13, 11:45 to tak - choć jednych kole w oczęta, innych wkurza albo śmieszy łatwe nie jest tropem_misia1 napisała: > ja tu nie o trwaniu w formie przetrwalnikowej.... > o trwaniu przy swoim ,swoich zasadach itd......no! Odpowiedz Link
rudka-a Re: A czy metro 14.11.13, 19:35 Czasem nie da sie przejśc obojętnie..zmilczeć? można... ale potem niedosyt jakiś ))) Odpowiedz Link