arogancka_agrafka 16.11.13, 00:23 bo tu Pan na Discovery mówi, że na suficie poltergeist'a widzi, czy coś takiego.... Bojem siem okrutnie ))) Branoc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 16.11.13, 00:26 arogancka_agrafka napisała: > bo tu Pan na Discovery mówi, że na suficie poltergeist'a widzi, czy coś takiego > .... > Bojem siem okrutnie ))) > > Branoc. poczekaaaaaaaaaaaaaaaaj idę z Tobą Odpowiedz Link
rudka-a Re: Idę lepiej spać 16.11.13, 00:29 to ja zgasze te ostatnią żarówkę ) doobranoc ) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 16.11.13, 00:32 rudka-a napisała: > to ja zgasze te ostatnią żarówkę ) doobranoc ) Nie gaaaaśśś !!!! Ja śpię przy zapalonym, ledowe 2 waty portfela mnie nie wyczyszczą )) Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 16.11.13, 00:32 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > > bo tu Pan na Discovery mówi, że na suficie poltergeist'a widzi, czy coś t > akiego > > .... > > Bojem siem okrutnie ))) > > > > Branoc. > > > poczekaaaaaaaaaaaaaaaaj > > idę z Tobą Jaki dzielny...... mrauuuuu ))))) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 17:24 ...i jak w praktyce z jego dzielnością? Jestem ciekaw, bo nie było mnie przy tym, a my czasem jak bliźniaki. Oczywiście w proporcjach różni. Wiadomo, Kogut to przy mnie nie ta wielkość Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 17:48 Powiem Ciebie, że wypadki potoczyły się błyskawicznie. Wpadł z wypiętą piersią/filetem, po czym nagle bez żadnego ostrzeżenia grzebień pod siebie podkulił uruchomił odnóża w liczbie dwóch i po ptokach. A gdy kurz opadł w powietrzu kolysało się jeszcze kilka piór, ale po drobiu śladu nie było Takie są fakty Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 17:59 no ja wiedziałem że tak będzie więc się wypowiem w rzeczonym względzie się pomyliło coś babinie bo się nie ockła po godzinie coś majaczyła że ma dreszcze coś bełkotała - dawaj jeszcze by w końcu się bez czucia zwalić co miałem robić - poszedłem zapalić arogancka_agrafka napisała: > Powiem Ciebie, że wypadki potoczyły się błyskawicznie. > Wpadł z wypiętą piersią/filetem, po czym nagle > bez żadnego ostrzeżenia grzebień pod siebie podkulił > uruchomił odnóża w liczbie dwóch i po ptokach. > A gdy kurz opadł w powietrzu kolysało się jeszcze > kilka piór, ale po drobiu śladu nie było > > Takie są fakty Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 18:23 fenikss.2972 napisał: > no ja wiedziałem że tak będzie > więc się wypowiem w rzeczonym względzie > się pomyliło coś babinie > bo się nie ockła po godzinie > coś majaczyła że ma dreszcze > coś bełkotała - dawaj jeszcze > by w końcu się bez czucia zwalić > co miałem robić - poszedłem zapalić Jak to jest ? Ja spożywałam, a Ty piejesz jak nietrzeźwy Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 18:39 arogancka_agrafka napisała: > Jak to jest ? > Ja spożywałam, a Ty piejesz jak nietrzeźwy poszło po łączach i wchłonąłem przez osmozę Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 19:05 Ha! Ja wiedziałem, że tak będzie! Kogut silny tylko w dziobie. Nie na grzędzie Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 20:34 hardy1 napisał: > Ha! Ja wiedziałem, że tak będzie! > Kogut silny tylko w dziobie. > Nie na grzędzie Wszyscy to wiedzą, ale on jakoś nie przyjmuje tego do wiadomości ) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 20:38 Trza mu to uświadomić poprzez powtarzanie. Podobno to, co powtórzy się sto razy, w głowie osiądzie... Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 20:44 Może by i pomogło, ale ja upatruję u onego taką naturalną blokadę, swoiste pole, które chronić będzie przed naszym mantrowaniem Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 23:42 hardy1 napisał: > Każde pole można zneutralizować kontrpolem żebym ja Cię nie zneutralizował przypadkiem Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 18.11.13, 18:22 Uważaj. Paralizator raz do roku paraliżuje właściciela Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 18.11.13, 19:46 hardy1 napisał: > Każde pole można zneutralizować kontrpolem Taką technologią się posługujesz ?! Jestem pod dużym wrażeniem )) Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 20.11.13, 20:02 Moje kontrpole jest pochodzenia naturalnego. Tym bardziej cenne i godne wrażenia "pod wrażeniem" Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 23:41 arogancka_agrafka napisała: > Może by i pomogło, ale ja upatruję u onego > taką naturalną blokadę, swoiste pole, które > chronić będzie przed naszym mantrowaniem oj w rzeczy samej możecie mi.....................powtarzać i powtarzać ja mam taką sklerozę, że zanim doczytam zdanie do końca, to już zapominam jego początek Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 23:39 hardy1 napisał: > Trza mu to uświadomić poprzez powtarzanie. Podobno to, co powtórzy się sto razy > , w głowie osiądzie... się Ty już o moją główkę oraz osady nie martw tak bardzo Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 23:38 arogancka_agrafka napisała: > Wszyscy to wiedzą, ale on jakoś nie przyjmuje > tego do wiadomości ) kokietka no Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 18.11.13, 19:48 fenikss.2972 napisał: > kokietka no Od Ciebie się nauczyłam Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 18.11.13, 22:13 arogancka_agrafka napisała: > Od Ciebie się nauczyłam normalnie chcesz mi zepsuć reputację Odpowiedz Link
arogancka_agrafka Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 20:36 fenikss.2972 napisał: > arogancka_agrafka napisała: > > Jak to jest ? > > Ja spożywałam, a Ty piejesz jak nietrzeźwy > > > poszło po łączach i wchłonąłem przez osmozę > Każde wytłumaczenie jest dobre w tej sytuacji Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 17:55 a co Cię ciągle tak ciągnie do MOICH osiągów aaaaaaaaaaaaaa z tą wielkością - się nie martw................może jeszcze Ci urośnie więcej szpinaku czy coś... hardy1 napisał: > ...i jak w praktyce z jego dzielnością? > Jestem ciekaw, bo nie było mnie przy tym, a my czasem jak bliźniaki. Oczywiście > w proporcjach różni. Wiadomo, Kogut to przy mnie nie ta wielkość Odpowiedz Link
hardy1 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 19:03 Mnie wystarczy bez szpinaku. Ale jeżeli Tobie szpinak pomaga... to jedz, jedz. Osiągaj Odpowiedz Link
fenikss.2972 Re: Idę lepiej spać 17.11.13, 23:37 hardy1 napisał: > Mnie wystarczy bez szpinaku. Ale jeżeli Tobie szpinak pomaga... to jedz, jedz. > Osiągaj ja się kurde lansować nie muszę Odpowiedz Link