Dodaj do ulubionych

a propos G8

20.03.14, 13:49
smile czyli Amerykanie podzielają moje skromne obserwacje big_grin

Również nie jest to moment na odsłanianie podziałów wewnątrz Unii Europejskiej. "Z całą pewnością gdy minister spraw zagranicznych Francji (Laurent Fabius) mówi, że Rosja została zawieszona w prawach członka G8, kanclerz Niemiec (Angela Merkel), że nie została, a brytyjski premier (David Cameron), że zostanie zawieszona, jeśli podejmie kolejne kroki przeciwko Ukrainie, to jest manifestowanie braku koordynacji i jedności, na które Putin bardzo liczył" - czytamy w artykule redakcyjnym.

wiadomosci.onet.pl/swiat/amerykanska-prasa-grozby-kremla-nalezy-traktowac-powaznie/0r4fy
Obserwuj wątek
    • debi_bebi Re: a propos G8 20.03.14, 20:36
      Ooo, to w Unii rządzi ta sama zasada, co u nas - że ilu Polaków, tyle opinii big_grin
      • fenikss.2972 Re: a propos G8 20.03.14, 20:41
        ale głębokie zaniepokojenie i zdecydowany sprzeciw wyrażają jednogłośnie big_grin big_grin big_grin

debi_bebi napisała:

> Ooo, to w Unii rządzi ta sama zasada, co u nas - że ilu Polaków, tyle opinii big_grin
        • debi_bebi Re: a propos G8 20.03.14, 21:07
          No my też narzekamy zgodnym chórem smile
          • fenikss.2972 Re: a propos G8 20.03.14, 21:15
            o bardzo Cię przepraszam !! suspicious ja narzekam bardzo rzadko !! suspicious

big_grin big_grin big_grin

debi_bebi napisała:

> No my też narzekamy zgodnym chórem smile
            • debi_bebi Re: a propos G8 21.03.14, 06:01
              No wiem - przez pół dnia, zamiast przez cały tongue_out
              • fenikss.2972 Re: a propos G8 21.03.14, 09:24
                nieprawda !! ja tylko narzekam czasem na pogodę jak mię łeb nap.......boli ! suspicious

poza tym jestem happy big_grin

debi_bebi napisała:

> No wiem - przez pół dnia, zamiast przez cały tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka