07.08.14, 09:57
....odkryłam sport który lubię, pływanie, tzn lubiłam wodę zawsze ale żeby aż tak pływać przez godzinę, a tu proszę....lubię i postanowiłam chodzić regularniesmile polecam ku zdrowotnoścismile
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 10:02
      woda chlorowana, a co weselsi szczają do basenu big_grin

farma.iluzji napisała:

> ....odkryłam sport który lubię, pływanie, tzn lubiłam wodę zawsze ale żeby aż t
      > ak pływać przez godzinę, a tu proszę....lubię i postanowiłam chodzić regularnie
      > smile polecam ku zdrowotnoścismile
    • coco.franelka Re: Basen... 07.08.14, 10:14
      wstyd się przyznać, ale nie umiem pływać uncertain chociaż taplać się w wodzie bardzo lubię (ale tak do pasa woda... bo jak więcej to uciekam do brzegu) smile
      • farma.iluzji Re: Basen... 07.08.14, 10:16
        woda chlorowana olewka, większość nie myje łap po szczaniu więc.....olewka również....
        • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 10:18
          nad zalew też nie, wczoraj czytałem, że się siksy poparzyły barszczem sosnowskiego - a chloru nie toleruję pod żadną postacią tongue_out

farma.iluzji napisała:

> woda chlorowana olewka, większość nie myje łap po szczaniu więc.....olewka równ
          > ież....
      • ryc.kam Re: Basen... 07.08.14, 14:07
        Mnie basen zawsze odprężał. Trochę pływania, trochę leżenia w brodziku z bąbelkami, zawsze wychodzę zrelaksowany. Mówię oczywiście o normalnym basenie krytym bo te letnie nie dla mnie, za gorąco, za duże tłumy, ogólnie tam nie czuję się dobrze i bardziej niż cokolwiek innego.
    • hardy1 Re: Basen... 07.08.14, 14:19
      Ech, baseniarze... zaraz wskakuję na rower, nad jezioro i godzina - dwie pływania big_grin Z dala od tłumów taplających się przy brzegu, lub zajmujących tory w basenie smile
      Dla mojej przyjemności pływania muszę mieć spokój, ciepła wodę w jeziorze i zieleń widoczną na brzegach smile
      • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 14:59
        no nie każdy ma jeziora blisko. Poza tym raczej bym w imię rozsądku nie polecał samotnej eskapady nad jezioro, na dziką plażę, przy takiej pogodzie. Choć nawet i przy każdej pogodzie. W życiu bywa różnie. Zbyt duża pewność siebie bywa czasem zgubna.

hardy1 napisał:

> Ech, baseniarze... zaraz wskakuję na rower, nad jezioro i godzina - dwie
        > pływania big_grin Z dala od tłumów taplających się przy brzegu, lub zajmujących tory
        > w basenie smile
        > Dla mojej przyjemności pływania muszę mieć spokój, ciepła wodę w jeziorze i zie
        > leń widoczną na brzegach smile
        • rudka-a Re: Basen... 07.08.14, 16:45
          Pływam i to dosc dobrze, ale nigdy nie przeceniam się...bo wystarczy chwila i...
          basen - odpada. Po prostu brzydzę sie moczyc 4 litery w wspólnej, wielkiej balii wink
          • farma.iluzji Re: Basen... 07.08.14, 20:04
            No to lecę wbrew wszystkim krążącym bakteriom i grzybom a potem zjem POMIDORAwink
            • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 20:11
              kupiłaś kilo czy znowu tylko dwie sztuki ? wink
              • farma.iluzji Re: Basen... 07.08.14, 22:17
                Kupiłam 7 sztuk bo 6 by było parzyście a wolę nieparzystesmile
                • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 22:20
                  no to masz wyżerkę big_grin

farma.iluzji napisała:

> Kupiłam 7 sztuk bo 6 by było parzyście a wolę nieparzystesmile
        • hardy1 Re: Basen... 07.08.14, 20:46
          Kogucie, moja dewiza brzmi - ryzykanci od dawna leżą spokojnie na dnie.
          Przy pływaniu mierzę zamiary na siły, nie po mickiewiczowsku. I obserwuję pogodę, zwłaszcza przy częstych ostatnio burzach.
          • kogucik.2872 Re: Basen... 07.08.14, 20:48
            nawet nie o burze chodzi, tylko o te upały

hardy1 napisał:

> Kogucie, moja dewiza brzmi - ryzykanci od dawna leżą spokojnie na dnie.
            > Przy pływaniu mierzę zamiary na siły, nie po mickiewiczowsku. I obserwuję pogod
            > ę, zwłaszcza przy częstych ostatnio burzach.
    • anus-hka Re: Basen... 08.08.14, 19:54
      Robię to od dawna 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka