Dodaj do ulubionych

Do wynajęcia

08.08.14, 05:44
dla celów reprezentacyjnych.....?
Obserwuj wątek
    • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 08:17
      Myślisz, że Kogut może wyemigrować? uncertain chociaż ostatnio coś narzekał, że stado za duże, że niewyżyte jakieś i coś tam coś tam.... wink
      • farma.iluzji Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:36
        Osobiście bym nie wynajęła i fakt, że gdyby to byłby to odwrotny biznes, zostałby mocno skrytykowany....takie czasy jak widać każdy orze jak możesmile
        • kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:51
          odwrotny biznes nazywa się burdel big_grin lub agencja towarzyska.... big_grin
          • sorel.lina Re: Do wynajęcia 08.08.14, 23:02
            kogucik.2872 napisał:

> odwrotny biznes nazywa się burdel big_grin lub agencja towarzyska.... big_grin

Pierwsza nazwa prostacka, druga elegancka. Ale jeśli g... nazwać różą, i tak będzie śmierdziało. big_grin
      • kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:50
        zbyt wybredny jestem, żeby nawet za kasę dotrzymywać towarzystwa komuś, na kogo ochoty nie mam
        • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:02
          kogucik.2872 napisał:

> zbyt wybredny jestem, żeby nawet za kasę dotrzymywać towarzystwa komuś, na kogo
          > ochoty nie mam

gdybys tak dobrze zapełnił porfel, to i zdanie byś zmienił wink
          • kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:07
            nie
            nie wszystko można kupić i nie wszystko sprzedać.

rudka-a napisała:
            > gdybys tak dobrze zapełnił porfel, to i zdanie byś zmienił wink
            • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 22:44
              Czy ja wiem?! w dzisiejszych czasach na wszystko znajdziesz chętnego...
    • kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:49
      biznes to biznes big_grin
      • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:24
        A trawniki kosi i krzewy ścina?...byłabym chętna suspicious
        • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:47
          chwilowo zajęty.. u sąsiada wink
          • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:50
            U mnie same sasiadki..i to wdowy...smile
            jakoś tak wykosiło facetów...
            smile)
            • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:53
              może dorabiali u sąsiadów wink
              • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:59
                Może....nigdy nie chodzę na tzw sasiedzkie ploteczki, więc i wiadomości u mnie w tej kwestii niewiele smile)
                wiem, jak nazywa sie sąsiadka obok, ale dwa domy dalej już nie....smile
                • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:02
                  Też plotek i plotkar nie cierpię smile a sąsiadki znam trzy w klatce - swojej - a reszta tak z widzenia ale już nie z nazwiska smile
                  • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:08
                    Żadne takie łażenie na kawke i ploteczki, wymianę wiadomości...
                    nie lubię, szkoda mi na to czasu i przede wszystkim do niczego potrzebne nie jest...smile
                    kiedys, dawno temu mieszkałam w bloku, syn był mały, wiec znałam kilka mam przychodzących na plac zabaw z pociechami...dzieci sie bawiły, a my rajdałyśmy, gdzie mozna kupić buciki, masło solone itp smile lata osiemdziesiate to były....wink
                    • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:18
                      Wiem, że w klatce są plotkary, które znają całe osiedle. Spotykają się, głownie na ławeczce przed blokiem ale i na kawkach i rajcują, a potem lecą do następnej klatki i dzielą się najświeższymi wiadomościami o sobie nawzajem big_grin Żadnych tajemnic - wszystko "sprzedadzą" a czego nie wiedzą to zmyślą wink i tak im się życie toczy big_grin
                      • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:26
                        Marnują czas wink powinny kupic sobie komputer, posiąśc podstawę obsługi i zacząć forumować big_grin
                        tu miałyby siedlisko plotek, domysłów i innych atrakcji wink
                        • coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:34
                          Gdyby posiadły tę zdolność to zrobiłyby furorę winkbig_grin ale "za tępe" i mają już wprawę w kawowych wizytach, bo przy okazji i zobaczyć dużo mogą. Dzięki temu wiedzą kto bidę klepie a kto żre jak pan big_grin
                          • rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 22:45
                            Uchowaj mnie Panie od takich znajomości smile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka