tropem_misia1 08.08.14, 05:44 dla celów reprezentacyjnych.....? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 08:17 Myślisz, że Kogut może wyemigrować? chociaż ostatnio coś narzekał, że stado za duże, że niewyżyte jakieś i coś tam coś tam.... Odpowiedz Link
farma.iluzji Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:36 Osobiście bym nie wynajęła i fakt, że gdyby to byłby to odwrotny biznes, zostałby mocno skrytykowany....takie czasy jak widać każdy orze jak może Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:51 odwrotny biznes nazywa się burdel lub agencja towarzyska.... Odpowiedz Link
sorel.lina Re: Do wynajęcia 08.08.14, 23:02 kogucik.2872 napisał: > odwrotny biznes nazywa się burdel lub agencja towarzyska.... Pierwsza nazwa prostacka, druga elegancka. Ale jeśli g... nazwać różą, i tak będzie śmierdziało. Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 09:50 zbyt wybredny jestem, żeby nawet za kasę dotrzymywać towarzystwa komuś, na kogo ochoty nie mam Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:02 kogucik.2872 napisał: > zbyt wybredny jestem, żeby nawet za kasę dotrzymywać towarzystwa komuś, na kogo > ochoty nie mam gdybys tak dobrze zapełnił porfel, to i zdanie byś zmienił Odpowiedz Link
kogucik.2872 Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:07 nie nie wszystko można kupić i nie wszystko sprzedać. rudka-a napisała: > gdybys tak dobrze zapełnił porfel, to i zdanie byś zmienił Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 22:44 Czy ja wiem?! w dzisiejszych czasach na wszystko znajdziesz chętnego... Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:24 A trawniki kosi i krzewy ścina?...byłabym chętna Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:50 U mnie same sasiadki..i to wdowy... jakoś tak wykosiło facetów... ) Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 11:59 Może....nigdy nie chodzę na tzw sasiedzkie ploteczki, więc i wiadomości u mnie w tej kwestii niewiele ) wiem, jak nazywa sie sąsiadka obok, ale dwa domy dalej już nie.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:02 Też plotek i plotkar nie cierpię a sąsiadki znam trzy w klatce - swojej - a reszta tak z widzenia ale już nie z nazwiska Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:08 Żadne takie łażenie na kawke i ploteczki, wymianę wiadomości... nie lubię, szkoda mi na to czasu i przede wszystkim do niczego potrzebne nie jest... kiedys, dawno temu mieszkałam w bloku, syn był mały, wiec znałam kilka mam przychodzących na plac zabaw z pociechami...dzieci sie bawiły, a my rajdałyśmy, gdzie mozna kupić buciki, masło solone itp lata osiemdziesiate to były.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:18 Wiem, że w klatce są plotkary, które znają całe osiedle. Spotykają się, głownie na ławeczce przed blokiem ale i na kawkach i rajcują, a potem lecą do następnej klatki i dzielą się najświeższymi wiadomościami o sobie nawzajem Żadnych tajemnic - wszystko "sprzedadzą" a czego nie wiedzą to zmyślą i tak im się życie toczy Odpowiedz Link
rudka-a Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:26 Marnują czas powinny kupic sobie komputer, posiąśc podstawę obsługi i zacząć forumować tu miałyby siedlisko plotek, domysłów i innych atrakcji Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Do wynajęcia 08.08.14, 12:34 Gdyby posiadły tę zdolność to zrobiłyby furorę ale "za tępe" i mają już wprawę w kawowych wizytach, bo przy okazji i zobaczyć dużo mogą. Dzięki temu wiedzą kto bidę klepie a kto żre jak pan Odpowiedz Link