09.03.17, 19:34
umiesz pieprzony ignorancie odpowiedzieć na proste pytania, zadane dawno temu, czy będziesz tak bredzić w nieskończoność ?
sorry, ale nie chce mi się czytać. Czekam na konkretne odpowiedzi.
Inaczej ciebie również nazwę oszustem.
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: karen 10.03.17, 13:08
      Ja naprawde nie rozumiem, ani sorelina ani cala reszta tego towarzycha nie miala zadnych obiekcji ujawniajac nazwisko Kichonora po jego smierci, wiec niby skad taka wielka tajemnica z nazwiskiem sroni... i to nie kilka dni po jej smierci jak to zrobili z Kiszka, ale nawet dziesiec lat po smierci rzekomej sroni taka tajemnica? czyzby ostatkiem sil sronia objela to tajemnica? a Kiszka nie przewidzial takiego chamstwa?
      • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 13:45
        nazwisko ? cokolwiek niech podadzą, co byłoby INFORMACJĄ a nie bajką.
      • al-szamanka Re: karen 10.03.17, 19:01
        m.maska napisała:

> Ja naprawde nie rozumiem, ani sorelina ani cala reszta tego towarzycha nie mial
        > a zadnych obiekcji ujawniajac nazwisko Kichonora po jego smierci, wiec niby ska
        > d taka wielka tajemnica z nazwiskiem sroni... i to nie kilka dni po jej smierci
        > jak to zrobili z Kiszka, ale nawet dziesiec lat po smierci rzekomej sroni taka
        > tajemnica? czyzby ostatkiem sil sronia objela to tajemnica? a Kiszka nie przew
        > idzial takiego chamstwa?

Już bardzo dawno, jeszcze zanim kichonor pokazał swoje zdjęcie wiedziałyśmy jak wygląda, jak się nazywa, gdzie mieszka i z jakimi ludźmi się spotyka.
        Kichonor, nie rozumiejąc o czym pisałam nazwał mnie jak nazwał, (czego teraz, jestem o tym przekonana, bardzo żałuje, gdyż wie... ) za co mogłam w rewanżu zdradzić jego personalia, a jednak nawet mi do głowy nie przyszło, aby to zrobić.
        • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 20:53
          niunia cytuje moją wizytówkę, będącą częścią zupełnie innej bajki, zapomniawszy, że sorel kondolencje mi słała z okazji tejże. Co zresztą w wizytówce też było. Ale niunia zapomniała swój rozpaczliwy skowyt, że nic o mnie nie wie. Bo gdyby niunia cokolwiek wiedziała, to by dawno śmigało po forach i nie tylko z okazji wojny o ebolankę. Niunia się zakapultała zupełnie. Taka rodzima hipokryzja podwórkowa... big_grin
          • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 20:55
            że tak przypomnę niedawny występ owsika, skasowany co prawda, ale szczęśliwie zachowany przez życzliwych i tu cytowany.
            • m.maska Re: karen 10.03.17, 21:13
              Do znudzenia bede przypominac, ze to wlasnie ona, nieopatrznie wpuszczona na ukryta galerie picasa wyniosla nasze zdjecia, ktore potem rozsylala BEZ NASZEJ WIEDZY I ZGODY po ludziach... ale, ale. kilka miesiecy wczesniej ten sam ku....on pisal, ze nie moze zrobic foty swojego ogrodka, bo znalazlby sie na tej focie fragment domu sasiada... to sasiad ma na ten dom copyright ale to ze na picasa jest copyright to juz poliglotka miala gdzies.
              Nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby sciagac foty z cudzych ukrytych albumow a co dopiero takowe rozsylac po ludziach. Powiem krotko to jest KRADZIEZ cudzej wlasnosci, ale tam to normalka jest... wielebny kradnie cudze teksty, karlutka cudze foty...
              • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 21:40
                dlatego tak świetnie "rozumie" i "tłumaczy" wielebnego, w sprawie "anonimowości" ebolanki. big_grin

oni mają taką wizję - świat to internet - więc można wszystko wymazać i już. Pierdzące samolociki i epidemię eboli we Włoszech. Wystarczy kliknąć big_grin Trzeba być naprawdę niespełna rozumu, żeby czytać o ebolance - to co tworzył wielebny - i teraz potwierdzać "wiarę" w prawdziwość big_grin No sekta big_grin Pan każe, sługa musi big_grin
                • al-szamanka Re: karen 10.03.17, 22:33
                  kogucik.2872 napisał:

> dlatego tak świetnie "rozumie" i "tłumaczy" wielebnego, w sprawie "anonimowości
                  > " ebolanki. big_grin
                  >
                  > oni mają taką wizję - świat to internet - więc można wszystko wymazać i już. Pi
                  > erdzące samolociki i epidemię eboli we Włoszech. Wystarczy kliknąć big_grin Trzeba by
                  > ć naprawdę niespełna rozumu, żeby czytać o ebolance - to co tworzył wielebny -
                  > i teraz potwierdzać "wiarę" w prawdziwość big_grin No sekta big_grin Pan każe, sługa musi
                  > big_grin

Po prostu służka - brakuje tylko, żeby go iskała.
                  • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 22:36
                    myślisz, że wielebny ma pchełki... ? big_grin
                    • al-szamanka Re: karen 10.03.17, 22:45
                      kogucik.2872 napisał:

> myślisz, że wielebny ma pchełki... ? big_grin
                      >

A kto go tam wie... ale widząc jak się wierci, stepuje i windą wte i wewte, to nie tylko o to można go podejrzewać.
                      • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 22:47
                        nie no, wierci się pewnie z powodu owsików big_grin
              • al-szamanka Re: karen 10.03.17, 21:48
                m.maska napisała:

> Do znudzenia bede przypominac, ze to wlasnie ona, nieopatrznie wpuszczona na uk
                > ryta galerie picasa wyniosla nasze zdjecia, ktore potem rozsylala BEZ NASZEJ WI
                > EDZY I ZGODY po ludziach... ale, ale. kilka miesiecy wczesniej ten sam ku....on
                > pisal, ze nie moze zrobic foty swojego ogrodka, bo znalazlby sie na tej focie
                > fragment domu sasiada..
                . to sasiad ma na ten dom copyright ale to ze na picasa
                > jest copyright to juz poliglotka miala gdzies.

Chciała pokazać jakie to ma szlachetne zasady. Że tylko w formie fałszywo-szczątkowej udowodniła każdym swoim zachowaniem.

> Nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby sciagac foty z cudzych ukrytych albumow a
                > co dopiero takowe rozsylac po ludziach. Powiem krotko to jest KRADZIEZ cudzej w
                > lasnosci, ale tam to normalka jest
                ... wielebny kradnie cudze teksty, karlutka c
                > udze foty...
                >
                Pojąć nie mogę, jak można się złodziejstwa nie wstydzić.
                Taki Agfusia przecież doczytał o plagiacie i kłamstwach, a jednak kadzi złodziejom nadal - przyziemnej natury nie da się jednak zmienić na stare lata.
                • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 21:50
                  i na nim zawiodłem się najbardziej. Jeszcze do niedawna uważałem go za faceta z jakąś kulturą. I szanowałem. Się to radykalnie zmieniło. Jest takim samym klaskaczem, jak reszta. Zero trzeźwej oceny sytuacji - liczy się tylko klika.
                  • al-szamanka Re: karen 10.03.17, 22:42
                    kogucik.2872 napisał:

> i na nim zawiodłem się najbardziej. Jeszcze do niedawna uważałem go za faceta z
                    > jakąś kulturą. I szanowałem. Się to radykalnie zmieniło. Jest takim samym klas
                    > kaczem, jak reszta. Zero trzeźwej oceny sytuacji - liczy się tylko klika.

Mam to samo. Jeszcze na TVN mocno Agfę werbowałam, aby przyszedł do nas z innego forum. Wtedy byłam bardzo naiwna i wierzyłam, że to, co w forumowych słowach, to co w sercu. Ot, miły człowiek, kulturalny, z często prawie poetyckimi postami... a tu się okazało, że mierny człeczyna łakomy na pochlebstwa, bez cienia samodzielności w myśleniu, taki, który leciutko przełknie każde draństwo czy nieprawdopodobną wulgarność kobiety, byle tylko go pogłaskała... obrzydliwe i z czymś paskudnym mi się kojarzy... pfuj!
                    • kogucik.2872 Re: karen 10.03.17, 22:46
                      czasem trzeba zweryfikować poglądy. Dla mnie sprawa jest prosta - pochwala bajki, mające na celu naciągać ludzi, pochwala kradzież własności intelektualnej. Więc brak mu samodzielnego myślenia. Jest częścią kliki. Takich rzeczy nie pochwali nikt, o choćby odrobinie kultury.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka