Dodaj do ulubionych

Ellen Page -> Elliot Page

02.12.20, 22:45
Słyszałyście o tym?
Ellen Page, znana i ładna kanadyjska aktorka, obwieściła, że jest mężczyzną i należy się do niej zwracać Elliot.
Szok, nie?
Już wcześniej był mały szok jak dokonała coming outu.
A teraz to.
Ciekawostka do poduszki.
Obserwuj wątek
    • potworia116 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 22:50
      Juno turned to Jupiter 😃
    • ichi51e Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 22:52
      Chyba kazdy kto widzial jakies film z E.P czul ze cos jest na rzeczy...
      • nolus Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 22:54
        Straszne...
      • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 22:56
        że jest lesbijką czy chłopczycą?
      • potworia116 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 22:56
        Ja nie😞 Ale nie sądzę żebym ja przestała uważać za czarującą, kiedy stanie się nim.
        • ichi51e Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:01
          Nawet w Umbrella academy?
          • potworia116 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:04
            Tego nie widziałam.
          • arwena_11 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:05
            No właśnie ciekawe co tu zrobią z Vanją? Trzeci sezon może być niespodzianką
            • memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:37
              Całe życie grała kobietę, więc może zagrać ją na potrzeby serialu...
      • mama-ola Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:16
        > Chyba kazdy kto widzial jakies film z E.P czul ze cos jest na rzeczy...
        >
        Ja jej nigdy nie lubiłam i uważałam jej uśmiech za wysoce irytujący. Z jej powodu nie obejrzałam Incepcji powtórnie, a lubię oglądać niektóre filmy 2 razy. Ale na to, że jest L lub T, w życiu bym nie wpadła.
      • memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:38
        Myślałam, że to jednak kreacja aktorska... Taka wycofana, zapieta pod szyję dziewczyna, odcięta (dosłownie i w przenosni) od swojego ciała...
        • ichi51e Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:24
          Bo ja zawsze jakos tak obsadzali ze to pasowalo.
    • aerra Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:03
      Mnie to w ogóle nie szokuje.
      A jedna z ostatnich ról, Vanyi to akurat idealnie pasuje wink
    • malgosiagosia Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:32
      Facet o wroscie 155cm, to troche maly jest.
      • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:38
        malgosiagosia napisała:
        > Facet o wroscie 155cm, to troche maly jest.

Odpowiednie buty kupi i będzie wyższy.

https://canary.contestimg.wish.com/api/webimage/5d035ac05244fb523e3c84cc-large.jpg?cache_buster=0f4fd0137035fa30a6fc90fac89105a1
        • malgosiagosia Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 00:44
          przepyszny_jagielnik napisał(a):

> Odpowiednie buty kupi i będzie wyższy.

Szpilki?
          • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 05:29
            malgosiagosia napisała:
            > Szpilki?

A dlaczego nie? Kobieta każąca się nazywać mężczyzną nie wywoła zdziwienia jeśli będzie chodzić w szpikach.
            • tiktaalik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:04
              Trzepie mną, jak takie coś czytam. Ograniczony ........ Zero empatii i wrażliwości. Zanurkuj z powrotem w muł.
              • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:51
                tiktaalik napisał:
                > Trzepie mną, jak takie coś czytam.

To jest groźny objaw, można spaść z krzesła i upaść na głowę.
    • fornita111 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:43
      Szok-srok. Talentu jej ewentualna zmiana plci nie odbierze. Myslalam, ze po przemianie braci Wachowskich w siostry Wachowskie ludzie skoncza z "szokowaniem sie" takimi rzeczami tongue_out
      • lellapolella Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 00:08
        Mnie też dziwi ten nieustający szok- jakie to właściwie ma znaczenie? Kiedyś mężczyźni grali w teatrze i operze wszystkie role bez względu na płeć i jakoś nikomu to nie przeszkadzało w przeżywaniu. To tylko gra wyobraźni, ewentualne zmiany są sprawą osobistą aktora.
    • sportowaemama Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:49
      Jezusmaria i co Alexander Skarskgard w niej widział?????
      • sportowaemama Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:50
        Skarsgard
      • sofia_87 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:09
        Może po prostu naprawdę są tylko przyjaciółmi, skoro ona i tak woli kobiety.
    • feliz_madre Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:53
      Nawet nie mężczyzną, a osobą niebinarną 🤔

www.google.com/amp/s/www.spidersweb.pl/rozrywka/2020/12/01/ellen-page-elliot-trans-lbgt/amp/
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:40
        No właśnie. Będzie jak Margot. Czyli nic się nie zmieni poza tym, że każe do siebie mówić, jak do faceta, no i imię se zmieni na męskie.
        • woman_in_love Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:16
          zakup zawczasu maść na ból dupy big_grin
          • mebloscianka_dziadka_franka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:11
            Dziękuję za troskę.
    • heca7 Re: Ellen Page -> Elliot Page 02.12.20, 23:56
      W Umbrella academy była dla mnie kompletnie niewiarygodna jeśli chodzi o jej krótkotrwały związek. I ogólnie za nią nie przepadam, ma taki odpychający sposób bycia. Ale szczerze to mam w nosie jakiej ona jest płci mentalnie- jest aktorką więc niech gra, tylko dobrze. Tak samo mnie nie interesuje z kim sypia kierowca autobusu byle mnie bezpiecznie dowiózł na miejsce.
      • minniemouse Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 03:54
        ona ma chód dziwny. może dlatego niektórych odpycha.
        • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 05:39
          minniemouse napisała:
          > ona ma chód dziwny.

"Wikipedia już przemianowała oną na onego.
          Elliot Page (ur. jako Ellen Grace Philpotts-Page 21 lutego 1987 w Halifaksie) – kanadyjski aktor, który wystąpił w rolach kobiecych m.in. w filmach Pułapka, Juno, Incepcja i Zakochani w Rzymie."
          Tę stronę ostatnio edytowano 3 gru 2020, 02:32.

pl.wikipedia.org/wiki/Elliot_Page

"14 lutego 2014 osoba ujawniła publicznie, że jest lesbijką[1][2]. W styczniu 2018 poślubiła tancerkę Emmę Portner[3].
          1 grudnia 2020 osoba ujawniła się jako transpłciowa i poinformowała o zmianie imienia na Elliot[4][5]."

A za jakiś czas może ogłosić, że jest jednak gejem big_grin

• memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:40
            Jesteś obrzydliwy i tyle uncertain
            • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:52
              memphis90 napisała:
              > Jesteś obrzydliwy i tyle uncertain
              >

Dlaczego jestem obrzydliwy? Bo śmieszy mnie że ktoś zdrowy na umyśle co kilka lat zmienia orientację?
              No chyba że ta osoba nie jest jednak całkiem zdrowa.
              • ichi51e Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:26
                Ale jak zmienia orientacje? Najpierw ujawnila ze jest lesbijka (6 lat temu!) obecnie klimat dla osob trans lepszy wiec ujawnila ze jednak jest mezczyzna - wszystko sie zgadza.
                • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:33
                  ichi51e napisała:
                  obecnie klimat dla osob trans lepszy wiec ujawnila ze jednak jest mezczyzna

Nie jest mężczyzną. Czuje się nim.
                  • grrruuuu Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:25
                    To powinno być ci bliskie
                    • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:43
                      grrruuuu napisała:
                      > To powinno być ci bliskie

No to ja też zrobię coming out.
                      A niech się cały świat dowie że jestem mężczyzną ale czuję się herosem.
                      • grrruuuu Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:52
                        Spora część panów na tym forum jest umysłowo niebinarna
                        • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:53
                          grrruuuu napisała:
                          > Spora część panów na tym forum jest umysłowo niebinarna

Potwierdzam.
                        • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:54
                          grrruuuu napisała:

> Spora część panów na tym forum jest umysłowo niebinarna

To sie kiedys nazywalo pierwiastek meski/żeński, jak jeszcze nie bylo takich sztywnych ram transgenderyzmu,
                          • grrruuuu Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 13:38
                            Miałam na myśli raczej to że identyfikują się jako osoby inteligentne, a jak jest, każdy widzi
                      • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:55
                        Byl tu taki jeden, co identyfikowal sie jako wioska murzyńska, tesknię za nim😢
              • memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:57
                Chwała bóstwom, że nie odmawiasz mu chociaż zdrowia psychicznego.... To już coś....
                • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:17
                  komu?
                  • memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 18:10
                    Elliotowi.
                    "Bo śmieszy mnie że ktoś zdrowy na umyśle co kilka lat zmienia orientację?"
              • minniemouse Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 22:05
                przepyszny_jagielnik napisał(a):
                > Dlaczego jestem obrzydliwy? Bo śmieszy mnie że ktoś zdrowy na umyśle co kilka lat zmienia orientację?
                > No chyba że ta osoba nie jest jednak całkiem zdrowa.

twoim zdaniem decyzja zmiany płci to jak zjeść paczka?
                nie znasz przecież jej okoliczności. może była pod ciśnieniem żeby tego absolutnie nie robić.
                może już była pod ciśnieniem aby nie ujawniać orientacji. nawet w tolerancyjnej Californii nie jest to wcale takie łatwe. a zwłaszcza w tym zawodzie.

Minnie
                • przepyszny_jagielnik Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 22:14
                  minniemouse napisała:
                  > twoim zdaniem decyzja zmiany płci to jak zjeść paczka?

Ona nie zmieniła płci. Ogłosiła tylko że jest mężczyzną.
                  • minniemouse Re: Ellen Page -> Elliot Page 04.12.20, 05:57
                    wszystko jedno. to tez nie jest bułka z masłem.
        • zwyczajnamatka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 05:44
          Nie tylko chód. Całą sylwetkę ma dziwną, wiecznie jest przygarbiona. Irytuje mnie, nie lubię jej/jego oglądać.
          • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:13
            przy takim wzroscie nie powinna się dodatkowo garbić
          • ichi51e Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:53
            Ona ma sylwetke zbitego psa - tak jak memphis napisala zakompleksionej zapietej pod szyje kobiety. Do tego jest drobna wiec wyglada jak nastolatka z twarza strapionej doroslej. Takie osoby budza irytacje czesto.
            • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:19
              mi ona(on) przypomina Olgę Frycz - dokładnie mały dorosły o dziecięcej ale spiętej twarzy
    • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:17
      Aktualnie to dobry sposób na nieco więcej fejmu.

Poza tym po wyroku w sprawie Bell akcje firm związanych z puberty blockers skoczyły dramatycznie w dół, trzeba więc pilnie zachęcać i dbać o popyt, co zrobisz, biznes to biznes.

ywalec.hoteli napisał:

> Słyszałyście o tym?
      > Ellen Page, znana i ładna kanadyjska aktorka, obwieściła, że jest mężczyzną i n
      > ależy się do niej zwracać Elliot.
      > Szok, nie?
      > Już wcześniej był mały szok jak dokonała coming outu.
      > A teraz to.
      > Ciekawostka do poduszki.
      >
      >
    • memphis90 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:41
      Zdziwilo/zaskoczyło - tak. Zszokowało - nie, dlaczego czyjaś orientacja seksualna czy tożsamość płciowa miałaby mnie szokować?
    • turzyca Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:56
      Szokiem to był dla mnie coming out Nikkie tutorials, bo oglądałam ją od czasów nastoletnich i w życiu bym nie zgadła, że na pierwszych filmikach jest chłopiec. Ona przeszła pełną zmianę płci, cały czas kręcąc filmiki, co tydzień pokazując twarz. Jak zobaczyłam tęczową ramkę to myślałam, że powie, że jest bi, bo przecież ma narzeczonego, więc o co może chodzić. Jak się okazało, że ktoś ją szantażuje ujawnieniem, że jest trans, to spadłam z krzesła. Tak, to że przez 10 lat nie zauważyłam, że w tę pewną siebie kobietę przemienia się nie nieśmiała dziewczynką tylko chłopiec, to mnie zszokowało.
      Jeśli chodzi o Page, to życzę mu udanej tranzycji i ogólnie powodzenia w życiu, poza tym ani mnie to zieje ani grzębi.
    • milka_milka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 07:59
      Za mało mówili ostatnio?
      Zgodnie z zasadą „nieważne, co mówią, byle mówili i żeby było głośno”.
      • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:15
        możliwe. tak sądzisz?
      • fornita111 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:21
        Chyba ci sie z Edzia Gorniak pomylilo tongue_out
        • milka_milka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:01
          Nic mi się nie pomyliło, Edzia to osobny temat.

Przecież to widać, że chodzi o rozgłos.
          • araceli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:21
            milka_milka napisała:
            > Przecież to widać,

Po czym konkretnie wnioskujesz? Rentgen w oczach? big_grin
            • fornita111 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:40
              No wlasnie, po czym "widac", co znana osoba robi dla rozglosu a co nie? Chyba, ze dla ciebie z definicji wszystko, co robi aktor jest " dla fejmu"? Rozwin swa swiatla mysl, posmiejemy sie
              • milka_milka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:41
                Po takiej zachęcie nie zamierzam.
                A Tobie radzę po prostu samodzielnie pomyśleć, spróbuj.
                • woman_in_love Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:45
                  "myśl samodzielnie" - ależ zacuchnęło prawicą i Konfabulacją big_grin
                • araceli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 14:46
                  milka_milka napisała:
                  > A Tobie radzę po prostu samodzielnie pomyśleć, spróbuj.

U... wjechało foliartstwo big_grin

A pomyślałaś w końcu samodzielnie dlaczego bycie kobietą jest tak dla ciebie odrzucające, że ubranie syna w sukienkę jest dla niego upokorzeniem? Stawiam, że nie big_grin
      • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:41
        Wiesz nawet niekoniecznie za mało mówili,
        Po prostu dużo lepiej aktualnie być transgender albo identyfikować się jako Nb , to przynosi wymierne profity.

Inna sprawa że tożsamości kreowane dla gawiedzi to też role. Za tym stoją konkretne pieniądze.
        No i, w obecnych czasach bardzo nie na rękę jest być lesbijką (chyba że jest się transgender facetem który jako "kobieta" sypia z kobietami)

Polecam co LGB Alliance pisze na tematy.

ilka_milka napisała:

> Za mało mówili ostatnio?
        > Zgodnie z zasadą „nieważne, co mówią, byle mówili i żeby było głośno”.
        >
        • woman_in_love Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:06
          LGB Alliance to są prawicowe świry, dokładnie jak ci, którzy siedzą w PiS, a jeżdżą na gejowskie imprezy do Brukseli.
          Po prostu mają o tyle szczęście, że na zachodzie przestali ich gnoić tak jak w Polsce i mogą już się nie ukrywać a być nadal prawicowymi świrami - i kopać teraz trans razem z resztą prawicy.
          • dramatika Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:23
            woman_in_love napisała:

> LGB Alliance to są prawicowe świry

Ta, łomaśku - dwie stare lesby - feministki, "weternaki" Stonewall, to prawicowe świry xD
            Jak zwykle, rewolucja pożera własne dzieci.

• woman_in_love Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:33
              dramatiś jak zwykle na miejscu big_grin
              ale zacznij się lepiej zajmować spadkiem poparcia dla Konfabulacji i gejostwem Bosaka oraz tym kogo tam opłaca Putin big_grin
              • dramatika Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:52
                woman_in_love napisała:

> kogo tam opłaca Putin big_grin

Szuryzm łomaśki jest lepszy niż zwykły szuryzm big_grin
                • woman_in_love Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:53
                  szuryzm konfederacki nie jest normalny big_grin
            • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:01
              dramatika napisał(a):

> woman_in_love napisała:
              >
              > > LGB Alliance to są prawicowe świry
              >
              > Ta, łomaśku - dwie stare lesby - feministki, "weternaki" Stonewall, to prawicow
              > e świry xD
              > Jak zwykle, rewolucja pożera własne dzieci.
              >

Hahaha, dawno nie było o tym ze kobiety i lesbijki mają juz dość transseksualistow. Sie dzieje na zachodzie a u nas wieś spokojna...
              • dramatika Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:08
                1matka-polka napisała:

> Hahaha, dawno nie było o tym ze kobiety i lesbijki mają juz dość transseksualis
                > tow.

To chyba nie ten przypadek - bycie lesbą stało się po prostu zbyt plebejskie tongue_out
                • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:26
                  A, no tak🙄
                • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:39
                  Po prostu aktywiści TRA robią to samo co inni konserwatyści - podważają istnienie kobiet które nie chcą mieć do czynienia z siurem i ich prawo do tego.

Girlpenis girldick i tak dalej to taka sama terapia konwersyjna jak te tradycyjne kościelne.
                  Niektóre laski idą w woke i ogłaszają że są facetami, inne próbują walczyć.

• dramatika Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 18:45
                    ciszej.tam napisała:

> Po prostu aktywiści TRA robią to samo co inni konserwatyści - podważają istnien
                    > ie kobiet które nie chcą mieć do czynienia z siurem i ich prawo do tego.

Słuchaj, rozumiem że masz jakieś osobiste nieprzyjemne doświadczenia, abo nawet z dobrego serca przejmujesz się lesbijkami molestowanymi i atakowanymi przez transów, ale nie rozumiem dlaczego mieszasz w to jakichś konserwatystów i red necków. Ja też dawno temu skończyłam z "siurami", bynajmniej nie z lesbijstwa, ale nie zauważyłam aby mnie z tego powodu dyskryminował jakikolwiek prawak - wręcz przeciwnie, o zarośniętej piźdz..e i nieudacznictwie życiowym najwięcej nasłuchałam się od tolerancyjnych lewaczek.
              • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 13:34
                A ty, 1matka-polka, przecież sam(a) jesteś trans, czyż nie?
                • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 14:03
                  bywalec.hoteli napisał:

> A ty, 1matka-polka, przecież sam(a) jesteś trans, czyż nie?

No wlasnie nie🤷
                  • bywalec.hoteli Re: Ellen Page -> Elliot Page 04.12.20, 08:21
                    1matka-polka napisała:

> bywalec.hoteli napisał:
                    >
                    > > A ty, 1matka-polka, przecież sam(a) jesteś trans, czyż nie?
                    >
                    >
                    > No wlasnie nie🤷
                    >

czyli co: złośliwe ematki pewnie lewaczki rozpowiadają bzdury, ze jestes facetem?
                    • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 04.12.20, 08:43
                      Widze, ze powoli odkrywasz Amerykę...
          • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:34
            LGB Alliance nie są prawicowymi świrami tylko lesbijkami i gejami którzy nie życzą sobie pitolenia, że lesbijka która nie chce mieć do czynienia z girldick ani żadnym innym rodzajem penisa jest "transfobiczna".

Prawicowe świry to akurat mają te same poglądy co Mermaids - że chłopiec bawiący się lalkami i ubierający w różowe to dziewczynka, i że każda kobieta powinna dawać "validation" mężczyznom oraz zachwycać się siurkami.
            • 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:38
              "że lesbijka która nie chce mieć do czynienia z girldick ani żadnym innym rodzajem penisa"

Mozesz rozwinąć, o co chodzi? Ze zwykli mezczyzni podrywaja lesbijki a dla niepoznaki twierdza, ze tez sa lesbijkami?
              • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:41
                Nie tylko twierdzą że są lesbijkami ale ze odmowa sypiania/randkowania z transkobieta to transfobia bo jak kochasz "kobiety" to kochasz ich girldicki.

• 1matka-polka Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:58
                  ciszej.tam napisała:

> Nie tylko twierdzą że są lesbijkami ale ze odmowa sypiania/randkowania z transk
                  > obieta to transfobia bo jak kochasz "kobiety" to kochasz ich girldicki.
                  >

😂😂😂
        • ciszej.tam Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 12:36
          Połowa tych autogynefilii wstawiających swoje porno fotki na tindera to red necki.

• palacinka2020 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 08:32
      Elliot oglosil sie jako osoba niebinarna, czyli "posrodku" i bardziej w strone mezczyzny. Co daje mi nadzieje, ze nie bedzie robic operacji plastycznych i dalej bede mogla ogladac te delikatna kobieca twarz, bo bardzo go lubie jako aktorke.
      • fornita111 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 09:24
        No ja tez- za "Hard candy" najbardziej wink Jako kobieta miala w sobie cos chlopiecego i dziewczecego zarazem i w ogole dla mnie to byla bardzo specyficzna aktorka. Ale specyficzna na plus.
    • aqua48 Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 10:14
      Z urody mi się nie podoba, z gry aktorskiej takoż, uważam, że choć zapewne nieźle, ale jednak gra na jednej nucie, z kim śpi, ani tym bardziej w jakim charakterze, mnie wcale nie obchodzi, podsumowując szok żaden.
    • redwineiswhatilike Re: Ellen Page -> Elliot Page 03.12.20, 11:00
      No i?
      Skoro ta osoba tak się czuje to nic mi do tego. Życzę jej szczęścia i zdrowia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka