28.05.17, 00:55
znowu się wdziera w mój spokój błogi
ta, co przed każdym rozkłada nogi
dziwka uliczna, już brzęczy szkło
suka ma cieczkę. Joanna Ko......
Obserwuj wątek
    • kogucik.2872 Re: joanna ko 28.05.17, 01:16
      gdy moja suka się goniła
      nie było ważne, czy chciał ją kto
      na widok samca wciąż się śliniła
      to tak jak znana Joanna Ko......
      • kogucik.2872 Re: joanna ko 28.05.17, 01:19
        i tu pytanie aż się prosi
        czy jej znajomi wiedzą to
        jak cieczka sukę wciąż ponosi
        kto uspokoi Joannę Ko.... ?
        • kogucik.2872 Re: joanna ko 28.05.17, 11:39
          i z tym pytaniem, zgodnie z obietnicą, zwrócę do wszystkich znajomych wariatki - jakieś 21 osób. Może potrafią wytłumaczyć mi to

jejwyspaszczesliwa.wordpress.com/2017/05/27/fraszka-o-niewychowywaniu-czyli-niepozadany-odwrotny-skutek/
        • a74-7 Re: joanna ko 28.05.17, 14:00
          Fraszki na Jo, a co !?
          ;-D
          • kogucik.2872 Re: joanna ko 28.05.17, 17:18
            sucz się prosi o kłopoty. Mam mało czasu więc baaardzo rzadko zaglądam. Ale w końcu zajrzałem. I co ? i szaleństwo obłąkanej trwa. Np to czas ją usadzić.
      • al-szamanka Re: joanna ko 28.05.17, 23:18
        Ładna piosenka, ale niektórych s-kos-i z nóg big_grin
    • cambria1.2 Ko? 29.05.17, 17:09

gucie, czyżby to cię natchnęłłło??
      • m.maska Re: Ko? 29.05.17, 20:04
        Cambria... zapewne nie wiesz, ale tez masz swoje miejsce na tym blogu smile
        • cambria1.2 Re: Ko? 29.05.17, 20:21
          Wiem, Masko, wiem. Zawsze myślałam, że pewne hasła, nazwiska, tytuły, cytaty są takim kodem kulturowym. Że nie trzeba ich tłumaczyć, kto ma zrozumieć, złapie od razu, kto nie, nie będzie "rozkminiał". A tu niespodzianka. Ale podlana takim sosem, a właściwie sokiem z ogórków, że szkoda słów na tłumaczenie.
          • m.maska Re: Ko? 29.05.17, 22:33
            cambria1.2 napisała:

> Wiem, Masko, wiem. Zawsze myślałam, że pewne hasła, nazwiska, tytuły, cytaty są
            > takim kodem kulturowym. Że nie trzeba ich tłumaczyć, kto ma zrozumieć, złapie
            > od razu, kto nie, nie będzie "rozkminiał". A tu niespodzianka. Ale podlana taki
            > m sosem, a właściwie sokiem z ogórków, że szkoda słów na tłumaczenie.

Boooosz.... a teraz jak sie okaze, ze nasza "bohaterka" jadla w ostatnich dniach zupe ogorkowa - to jak nic dostaniesz miejsce honorowe na jej blogu, skoro masz tak tajemna wiedze to oznacza tylko jedno: zajrzalas jej do talerza przez monitor big_grin
            • a74-7 Re: Ko? 29.05.17, 22:45
              No co ty, comp juz ma zabezpieczony ! big_grin big_grin
              • m.maska Re: Ko? 30.05.17, 10:51
                a74-7 napisał:

> No co ty, comp juz ma zabezpieczony ! big_grin big_grin

Myslisz, ze zamontowala zaluzje albo rolety?
                • al-szamanka Re: Ko? 30.05.17, 19:12
                  m.maska napisała:

> a74-7 napisał:
                  >
                  > > No co ty, comp juz ma zabezpieczony ! big_grin big_grin
                  >
                  >
                  > Myslisz, ze zamontowala zaluzje albo rolety?
                  >

Raczej zielone zasłonki... takie pod kolor ócz.
                  • m.maska Re: Ko? 30.05.17, 20:51
                    al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                    >
                    > > a74-7 napisał:
                    > >
                    > > > No co ty, comp juz ma zabezpieczony ! big_grin big_grin
                    > >
                    > >
                    > > Myslisz, ze zamontowala zaluzje albo rolety?
                    > >
                    >
                    > Raczej zielone zasłonki... takie pod kolor ócz.
                    >
                    >

Bardzo odpowiednie do monitora... koniecznie jakies koronki jeszcze dolem ew. fredzle...
                    • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:20
                      w jej przypadku o wiele bardziej pasuje staropolskie - rząd kutasików ...big_grin

m.maska napisała:
                      > Bardzo odpowiednie do monitora... koniecznie jakies koronki jeszcze dolem ew. f
                      > redzle...
                      >
                      >
                • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:02
                  dobry haker włazi od tylca big_grin backdoor ! big_grin
              • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:19
                no mam nadzieję że wreszcie przybiła gwoździem klapę od laptoka w pozycji - zamknięte.
                Bo kiedyś jak była na wyjeździe i wyszła z pokoju to jak wróciła, to laptok był niedomknięty. Musi szpiegi jakieś się dorwały i skopiowały szybko ikonki z pulpitu. Na pewno miała jakieś kupne drogie zagramaniczne, a nie zwykła windowsowe big_grin

a74-7 napisał:

> No co ty, comp juz ma zabezpieczony ! big_grin big_grin
            • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:15
              ależ właśnie za ogórki tam się niektórzy znaleźli !! Za mema z akwarium pełnym ogórków (kuuuurde !! małosolne mi się marzą! big_grin) chyba na forum u Misi big_grin
              Blond wariatka patroluje wszystkie fora - biedactwo spędza tu minimum 18 godzin dziennie. I wyłapuje wszytko, co jej się kojarzy z Mariuszkiem (?) chyba - któremu dupy dała, a ten ją potem kantem puścił big_grin cały net już zna te historię, bo baba wszędzie o tym opowiada. Potem zapomina i jak ktoś napomknie - robi afery - ale ma świadomość że cały net już wie - więc histerycznie szuka kto chlapie - i stąd się wszystko kojarzy. Nie wiem, może Mariuszek zrobił jej dobrze ogórkiem - stąd panika na widok mema w czyjeś rozmowie na czyimś forum ?
              Swoją drogą - co za absolutny brak kultury, prostactwo, wpieprzać się w rozmowy całkiem nieznajomych ludzi, atakować ich i jeszcze obrabiać dupy.Słoma z butów wyłazi.
              Wziełaby się do roboty, a nie całe dnie i pół nocy siedzi w tym necie i psuje ludziom humory.

m.maska napisała:
              > Boooosz.... a teraz jak sie okaze, ze nasza "bohaterka" jadla w ostatnich dniac
              > h zupe ogorkowa - to jak nic dostaniesz miejsce honorowe na jej blogu, skoro ma
              > sz tak tajemna wiedze to oznacza tylko jedno: zajrzalas jej do talerza przez mo
              > nitor big_grin
              >
              >
              • m.maska Re: Ko? 02.06.17, 14:24
                Ogorki to jeszcze maly pikus, ale niech ktos wspomni o "kaczce", "kaczuszce" - to ma juz zalatwione na amen... a naprawde, to ciekawe, dlaczego ja ktos kaczuszka nazywal? jak chodzi to sie kiwa?

A propos Kurze - za chwile ja pokaze Koguta i to na pewno nie bedzie mialo nic wspolnego z Toba - on bedzie nawet nieco egzotyczny big_grin
                • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 14:40
                  całe szczęście, że ostatnie foty z ogrodu Saskiego wrzuciłem tylko do Budki !! big_grin bo cykłem kaczkę na jajach, małe kaczusie na wodzie i kilku kaczorów big_grin

już ja ocenię, czy to nie będzie jakiś zakamuflowany atak personalny !! suspicious

big_grin
                  • m.maska Re: Ko? 02.06.17, 14:48
                    kogucik.2872 napisał:

> całe szczęście, że ostatnie foty z ogrodu Saskiego wrzuciłem tylko do Budki !!
                    > big_grin bo cykłem kaczkę na jajach, małe kaczusie na wodzie i kilku kaczorów big_grin
                    >
                    > już ja ocenię, czy to nie będzie jakiś zakamuflowany atak personalny !! suspicious
                    >
                    > big_grin
                    >

A jesli tak? to bedziesz musial z tym zyc przez kolejne dwa tygodnie - bo wyjezdzam...
                    • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 17:00
                      dwa tygodnie na obmyślanie zemsty big_grin
                      • m.maska Re: Ko? 05.06.17, 13:57
                        Wkleilam Kura, ups Portugalskiego Koguta - ladny jest serduszkowy i jak sie dopatrzysz aluzji, to bedziesz musial pogodzic sie jednak z faktem, ze nie jeden Kogut-Kogucik na swiecie smile

www.wikiwand.com/pl/Kogut_z_Barcelos

i rob sobie co chcesz ja go z kierunkowskazu nie zdejme smile
                        • a74-7 Re: Ko? 05.06.17, 14:38
                          big_grin big_grin
          • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:03
            kurde, czytam i się ślinię na małosolne big_grin

cambria1.2 napisała:

> Wiem, Masko, wiem. Zawsze myślałam, że pewne hasła, nazwiska, tytuły, cytaty są
            > takim kodem kulturowym. Że nie trzeba ich tłumaczyć, kto ma zrozumieć, złapie
            > od razu, kto nie, nie będzie "rozkminiał". A tu niespodzianka. Ale podlana taki
            > m sosem, a właściwie sokiem z ogórków, że szkoda słów na tłumaczenie.
      • kogucik.2872 Re: Ko? 02.06.17, 08:04
        jaki kuźwa gucie ?? spisek jakiś ?? suspicious

cambria1.2 napisała:

>
        > gucie, czyżby to cię natchnęłłł
        > o??
    • a74-7 Re: joanna ko 02.06.17, 09:30
      Oooo, widze wielki ptok wrocil,i dirty sex talk od rana uskutecznia big_grinbig_grin
      Ogoraski malosolne he,he pomarzyc dobra rzecz...wink
      A te fjeranki z kutasikami - w sedno !!!!!! big_grin big_grin big_grin
      • kogucik.2872 Re: joanna ko 02.06.17, 14:42
        Ptok na razie ma full wypas real time. Ale mam nadzieję że niedługo wszystko wróci do jako takiej normy.
        Małosolne sobie zrobię, jak tylko pokażą się porządne ogórki. Mogę Ci wysłać paczką big_grin
        • a74-7 Re: joanna ko 05.06.17, 14:42
          Uuuuu,oferta trudna do odrzucenia ;-D
          Teraz bede chwilowo spanakopity testowac, ale w najblizszej przyszlosci pewnie zaprosze na male detaliczne tetate't
          o kiszeniu ogorka ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka