13.01.19, 19:53
27 finał Wielkiej Orkiestry !
Przy okazji dowiedziałem się o kościele polskokatolickim ! I w przyszłym tygodniu przenoszę swoje dusze do tego kościoła ! Się zdziwiłem, że ksiądz z Elbląga wsypał tacę do puszek, a kwestujących przyjmuje gorącą herbatą i słodyczami. Już już miałem zmienić zdanie o ogóle klechów, a tu się okazało, że owszem - katolicy, owszem prawie tacy sami - ale prawie robi wielką różnicę ! oni nie nienawidzą ! Od sekty krajowej różnią się tylko tym, że nie mają celibatu. I nie podlegają Papieżowi. Reszta jest identyczna. Warto poczytać.

to tak na marginesie big_grin

do tej pory ugraliśmy już 52,7 mln choć mogło się to zmienić w czasie, kiedy to piszę, bo liczby zmieniają się w zawrotnym tempie !! big_grin

sie ma !! big_grin

https://sukcespisanyszminka.pl/wp-content/uploads/2016/01/01_SERCE_LOGO_WOSP_podglad.jpg
Obserwuj wątek
    • wirujacypunkt Re: GRAMY 13.01.19, 20:47
      Wszystko jest piękne, ale w Gdańsku jakiś człowiek, który chyba składa się z samej nienawiści zaatakował nożem prezydenta miasta Gdańska Pana Adamowicza. Pana prezydenta reanimowano, prawdopodobnie jest już w szpitalu.
      Wystarczy jeden dureń pełen nienawiści aby wspaniałą atmosferę WŚP- u w sekundzie zepsuć.

Prezydent w trakcie ataku znajdował się na scenie.
      Chce mi się płakać, brak mi słów potępienia dla tego człowieka.
      • kogucik.2872 Re: GRAMY 13.01.19, 20:54
        tak wiem. Chwila i cały czar prysł. Na razie nic nie wiadomo co z Adamowiczem, ale chyba dobrze nie jest, skoro już na scenie był reanimowany. Zawsze się znajdzie jakaś swołocz, która zburzy ludziom spokój. Facet darł ryja, że niby siedział za niewinność przez po. I za to zabił Adamowicza.
        Jeszcze nie wiadomo czy zabił. Ale wiadomo, że teraz nożownik posiedzi za udowodnioną winę.
        • wirujacypunkt Re: GRAMY 14.01.19, 14:52
          Prezydent Gdańska nie żyje, miał 53 lata.
          Człowiek w tym wieku powinien żyć, ale jeden szaleniec zaślepiony nienawiścią potrafi przerwać wszystko - zabiera życie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka