Dodaj do ulubionych

Zacznijmy,,,,,

15.08.17, 15:10
Zacznijmy nowy wątek
na lepszy początek
Moźe zajrzy Misia
i coś napisze dzisiaj wink
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 16:32
      Gdyby mogła, to by przecież zajrzała.
      Nie znam przyczyny nieobecności...
      może ręka, może nawalony komputer
      coś na rzeczy jest....
      smile
      • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 17:05
        Trudno zaprzeczyć
        źe coś jest na rzeczy
        • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 17:17
          Bądźmy optymistami.
          Wróci, wróci!
          To przecież Jej 'dziecko'
          tu prała, aż chlapało smile
          • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 18:19
            Powiem,że nie jest normalne
            tak zaniedbywać swoją własność
            • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 21:07
              Gdyby mogła, to by tu była
              pozostaje czekać....
              nic więcej...
    • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 22:31
      Bo kto z ogniska ziemniaków nie posoli
      to się na pewno na schodach wy.......
      Nawet wnuczka trafiła rym..
      wink
      Dzisiaj był dobry dzień wink
      • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 22:34
        Było ognicho?
        luubię...grill niech się schowa...smile
        • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 23:07
          Było ognisko,kiełbaski z rusztu,
          patisony,
          i ziemniaki w folii aluminiowej z żaru wink
          Na schodach się nikt nie wy........
          chociaż pod prysznicem piruety były,ale nikt postronny tego nie widział wink
          • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 23:13
            Jutro koszulą przykryjesz i nie bedzie widać..zasinień wink
            • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 23:22
              Ja się obijam....delikatnie wink
              • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 15.08.17, 23:29
                U mnie to różnie wygląda...czasem na własne życzenie dam sobie poobijać dupę...
                • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 10:50
                  I z tą wizją przymknąłem oczęta wink
                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 15:06
                    Przeczytałam zdanie, które napisałam wczoraj...
                    strasznie frywolnie jakos tak wyszło smile
                    • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 17:47
                      Mnie się jakoś obiło, że teź bym Ci poobijał wink
                      No ale mnie się wszystko kojarzy wink
                      • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 17:53
                        I myśl mnie taka najszła, źe trzeba by przerwać to imprezowanie na jakiś czas......
                        No chociaź na trzy dni wink
                        • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 19:09
                          Na pięć nieeeeee, bo weekend przeleci monotonnie wink)
                          ale trzy, to tak akuratnie. To była baardzo doobra myśl wink
                          uzupełnisz w tym czasie zapasy w lodówce i kotłowni wink
                          ( bo tam zdaje się, swego czasu był barek )
                          ciupniesz drewienek kilka, flaczki się troszke zregenerują wink
                      • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 19:18
                        zegor napisał:

> Mnie się jakoś obiło, że teź bym Ci poobijał wink
                        > No ale mnie się wszystko kojarzy wink

Nic Ci uwadze nie umknie wink)
                        aaa, chciałam tylko napisać, że też mi się piruet przydarzył wink
                        i to na trzeźwo smile))))))))
                        • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:05
                          Zajrzałem do pokoju
                          a tu ktoś na mnie czeka wink

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/eF8esbK1N8FLBIku7B.jpg
                          • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:11
                            Dobrze schłodzony Żywiec cytrynowy? big_grin

A czemu kitek tak spod łebka na Ciebie patrzy? wink)))))
                            • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:15
                              Bo ona tak zalotnie spogląda wink
                              Cytrynowy ! 0% ,aż się sam sobie dziwię wink
                              • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:18
                                Może to zdziwienie udzieliło się kotkowi wink)
                                nie męcz się....parę kropli po kolacji nie zaszkodzi wink)
                                • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:20
                                  Mały odpoczynek dobrze mi zrobi wink)
                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:26
                                    Tyn bardziej, że weekend tuż, tuż wink
                                    co bedziesz serwował? wink)
                                    • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:30
                                      Pewnie coś dobrego !
                                      Bo przecież niedobre by nie smakowało wink)
                                      • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:34
                                        Z kociołka wszystko jest dobre! wink
                                        a poza tym...atmosfera dodaje specyficznego smaczku wink
                                        • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:39
                                          Wieczory już chłodniejsze,to i podgrzać trzeba wink
                                          • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:42
                                            Albo się cieplej ubrać big_grin
                                            big_grin wink)
                                            • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 22:59
                                              To już nie ma tego uroku !
                                              • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 16.08.17, 23:02
                                                Nie ma, ale o nerki trzeba dbać wink
                                                nie tylko podlewać, zeby miały co filtrować wink
                                                ale utrzymywać w stanie...ciepłoty big_grin
                                                • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 16:40
                                                  Koniecznie musisz to zobaczyć smile

https://lolmania.pl/wp-content/uploads/2017/08/s8.jpg
                                                  https://lolmania.pl/wp-content/uploads/2017/08/s9.jpg

poszczególne etapy

Świetne, nie? nie trzeba ewakuować się po skończonej imprezie w stronę chałupy wink
                                                  podusia, kocyk i można podziwiać gwiazdki wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 17:51
                                                    Mam ognisko i wokół ławeczki,chociaź nie tak ekskluzywne wink
                                                    No i takiej obudowy nie mam.....
                                                    Jestem przeciw sztucznemu oświetleniu,bo ściąga fruwadła
                                                    Bardzo często oglądamy gwiazdki a i wschód słońca teź się trafia wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 17:56
                                                    A tak sie starałam, by Cię zadowolić
                                                    big_grinbig_grin
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 19:49
                                                    Powiem Ci na ucho,że jak trampolina padnie to ją postawię do góry nogami i będzie obudowa jak trza !
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 19:54
                                                    Na ognisku można tak :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/Uam3Cp5zazFk6BCB5B.jpg
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 19:56
                                                    Ale można też i tak :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/aSpbEO4Gq0ooL3ZcsB.jpg
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 19:59
                                                    Moje mało ekskluzywne ławeczki przy ognisku :

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/4U5ANRc0gEJHLgbBpB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 20:54
                                                    Niee, nooo...są całkiem fajne smile Zaopatrzenie na bogato smile
                                                    zaplecze solidne smile)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:02
                                                    rudka-a napisała:

> Niee, nooo...są całkiem fajne smile Zaopatrzenie na bogato smile
                                                    > zaplecze solidne smile)
                                                    >
                                                    >
                                                    Oparcia mają,więc można się swobodnie odchylać do tyłu wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:05
                                                    zegor napisał:
                                                    > Oparcia mają,więc można się swobodnie odchylać do tyłu wink

Nooo, właśnie...bo już miałam zapytać, czy akrobacje wliczone są w atrakcje wink))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:11
                                                    rudka-a napisała:

> Nooo, właśnie...bo już miałam zapytać, czy akrobacje wliczone są w atrakcje wink)
                                                    > )
                                                    >
                                                    Akrobacje.....dopiero pod prysznicem wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:14
                                                    zegor napisał:
                                                    > Akrobacje.....dopiero pod prysznicem wink

no, ale to troche takie przykre, że...
                                                    sam się obijasz wink)))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:33
                                                    Można by we dwójkę,
                                                    ale to już by było nosek w nosek wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:41
                                                    zegor napisał:

> Można by we dwójkę,
                                                    > ale to już by było nosek w nosek wink

Chcesz mi powiedzieć, że tak ciasno pod prysznicem? wink wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:45
                                                    Może i ciasno.....ale jak przytulnie wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:52
                                                    zegor napisał:

> Może i ciasno.....ale jak przytulnie wink

I praktycznie...od razu można zmyć...grzechy big_grin tongue_out
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:05
                                                    Ile by to trzeba wody....wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:16
                                                    zegor napisał:

> Ile by to trzeba wody....wink)

Pewnie tyle, że napełniłby się basen olimpijski big_grin
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:17
                                                    Oszczędz mi tego.....mam licznik wody wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:24
                                                    To się policzy grzeszki z ostatnich lat wink
                                                    ale nie wiem, czy tanio bedzie smile wink wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:25
                                                    Nie będzie.......wink
                                                    ale raz się żyje ! ! !
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:30
                                                    big_grin
                                                    jak taki stateczny, kulturalny Pan, jak Ty może mieć tyle na..życiowym liczniku suspicious
                                                    z pewnością część umorzą..wieeesz...przedawnienie smile))))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:32
                                                    Opuśćmy zasłonę milczenia.......wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:39
                                                    Spadła...z wielkim hukiem big_grin
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:40
                                                    I bardzo dobrze,bo nie wiadomo,kto ucha nadstawia !
                                                    wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:42
                                                    O tej porze, to juz raczej nikt wink
                                                    i lornetki schowane wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:48
                                                    Uspokoiłaś mnie wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:58
                                                    Też byłam cała w nerwach big_grinbig_grin
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 20:56
                                                    Co w tej srebrnej kulce jest? smile
                                                    cokolwiek by to nie było....siegnęłabym ochoczo smile
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:00
                                                    Ziemniaczek !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:07
                                                    To czekałabym z niecierpliwością dzierżąc w dłoni...solniczkę wink
                                                    za masłem rozejrzałabym się później wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:09
                                                    Była solniczka,masło i Almette chrzanowy wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:12
                                                    Oo, i serek jeszcze smile
                                                    Nie jestem wybredna wink może być chrzanowy, ziołowy....
                                                    nie grymaszę smile))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:34
                                                    Ja wolę bez serka,nawet sama sól wystarczy !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:43
                                                    Sól obowiązkowo, bez tego nie da rady wink ziemniaczek trochę taki sobie bez solki wink
                                                    chyba, żeeee....owinać go plasterkami boczku wink))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:46
                                                    Kto by tam owijał,jak już impreza w pełnym toku wink
                                                    Wystarczy że świstak owinął w sreberka !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 21:50
                                                    I na dodatek przeganiać komary big_grin
                                                    faktycznie...można ręce urobić wink
                                                    od zawijania, podnoszenia szkła...strasznie pracowicie smile)))))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:07
                                                    A wiesz,komarów jest jednak mało,za to os dużo.
                                                    U mnie pod dachem miały chęć zamieszkać szerszenie
                                                    ale w porę potraktowałem je gaśnicą !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:20
                                                    Mam problem z nimi, ale na ogrodzie....
                                                    za chałupą...
                                                    na samym prawie końcu działki....
                                                    użądliły syna, za parę dni noga zrobiła się w bordowe plamy, bez lekarza się nie obeszło...
                                                    parę dni temu od nowa atakowały, a że miał banieczkę z paliwem do kosiarki, to im zrobił ognisko...mała łazi po ogrodzie, to wiesz, jak jest...
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:23
                                                    https://static.praktiker.pl/miniaturki/upload/zdj_produktow_nieobrobione/1000x1000/322618.jpg

Bardzo skuteczna rzecz.Kosztuje u mnie 15 zł,działa z pięciu metrów,zlikwidowałem dwa gniazda.
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:26
                                                    O, widzisz....
                                                    jutro będę szczęśliwą posiadaczką takiej...
                                                    smile)
                                                    zainwestuje w..pogrom wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:29
                                                    Psikaj jak już będą wieczorem w gnieździe,mało aktywne.
                                                    Środek jest tak skuteczny,że jak padło mi kilka kropel na parapet,bo one właziły pod górne okna,to nawet jak który siadł na parapecie lub leciał blisko,to padał
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:31
                                                    https://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/id/vc/tyrg/DGsylDNgW4myQ952uB.jpg
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:34
                                                    Idealne miejsce dla nich....
                                                    znam to doskonale...
                                                    miałam całą rodzinę szerszeni...
                                                    ale w takiej chałupce letniskowej wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:32
                                                    Zrobi się - jutro!
                                                    strach iść tam, bo az się trawa trzęsie, takie rozbawione
                                                    wymówię im gościnę! smile))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:34
                                                    Uważaj,żeby Cię nie pogoniły.
                                                    Musi być wieczór,wypsikaj w ich miejsca całą gaśnicę i uciekaj
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:37
                                                    Kupiłem sobie jedną na zapas,ale od miesiąca nie pojawił się ani jeden,a były tabuny !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:38
                                                    Gdybym się jutro nie odezwała, to znaczy, że mnie dopadły wink
                                                    może jednak syn to zrobi....wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:39
                                                    Może faktycznie lepiej
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:44
                                                    Powiem Ci, że one jakieś takie...suchotnice są...smile
                                                    jakies takie...dzikie wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:49
                                                    To moje były byki wypasione,wielkie.
                                                    A może to są osy???
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:51
                                                    Dwa lata temu właśnie w ziemi osy zrobiły na końcu działki gniazdo,strach było podejść
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:55
                                                    Te na ogrodzie, to przewściekłe są....
                                                    się zwlokły, pasuje im tam i siedzą..
                                                    ale ich czas już dobiega końca
                                                    za gościnę żądlą..nie ma tak dobrze wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 17.08.17, 23:58
                                                    Jakoś tak odważnie wziąłem się do tego wyeliminowania wroga i udało mi się bez strat własnych
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 00:00
                                                    Tez byłam odważna do momentu, kiedy zobaczyłam syna, jak odpycha kosiarkę i wieje w strone domu....dały mu nieźle do wiwatu...
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 00:02
                                                    No to niewesoło !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 00:03
                                                    Teraz się role odwrócą wink)
                                                    mogły siedzieć spokojnie wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:06
                                                    Z niecierpliwością czekam na relację z zabawy z szerszeniami wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:13
                                                    Nic w tym kierunku nie zrobiłam....
                                                    musiałam do pracy na chwilę, potem trochę się rozjeździłam...
                                                    syn poszedł na II zmianę...
                                                    i nie miał kto walczyć z bzykającymi....smile
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:27
                                                    A ja przez cały dzień myslałem o bojach i siedziałem jak na ....żądle wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:31
                                                    Moim zadanie bedzie stać w otwartych drzwiach i zatrzasnąć je w razie..nalotu wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:31
                                                    zadaniem*
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:33
                                                    Można i tak !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:37
                                                    Póki co..wymieniłam siatkę w oknach w kotłowni, żeby mi szczurki nie wlazły wink)
                                                    bo stanełam dawno temu oko w oko z ogoniastym...
                                                    to było s t r a s z n e !!!!!!
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:40
                                                    Szczęśliwie,pfu,pfu,nic na razie takiego nie było u mnie !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 18.08.17, 23:46
                                                    ..ale kupiłam różowe cukiereczki
                                                    popapusiaj, ile chciał i odszedł do swego raju...
                                                    ale przyjemne to nie było smile)
                                                    brrrrrrrrrrr
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 12:52
                                                    Szczury i źmije..... okropieństwo!
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 14:55
                                                    Dzisiaj jest dobra pogoda na zaatakowanie fruwającego wroga !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 15:20
                                                    zegor napisał:

> Dzisiaj jest dobra pogoda na zaatakowanie fruwającego wroga !

Co z tego, jak mi 'wykonawca' z synową i wnuczką dał dyla nad Jezioro Rożnowskie...w ramach relaksu rodzinnego smile
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 15:46
                                                    rudka-a napisała:

> Co z tego, jak mi 'wykonawca' z synową i wnuczką dał dyla nad Jezioro Rożnowski
                                                    > e...w ramach relaksu rodzinnego smile

A aprzęt kupiłaś ???????
                                                    W taką pogodę mogłabyś zrobić to sama.
                                                    U mnie właśnie deszcz zaczął padać !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 15:57
                                                    Nawet dwa sprzęty zakupione, bo u młodego, pod zewnetrznym parapetem coś bzyczy.
                                                    Wiesz, jaki mam dzisiaj zapał do wszelakiej pracy? suspicious
                                                    to już wiesz wink wink
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 16:00
                                                    U mnie młodzi dzisiaj jadą na Słowację,Słowacki Raj,kolejna trasa do przejścia,to i w domu jakoś pustawo !
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 16:23
                                                    Spacer z psem zaliczysz...wink
                                                    cisza sie będziesz upajał wink))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 17:01
                                                    Po ogrodzie nie muszę z nim spacerować wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 15:17
                                                    zegor napisał:

> Szczury i źmije..... okropieństwo!

To było w Polańczyku. Pojechaliśmy do znajomych, którzy mieli chałupę tam. Siedzieliśmy w ogrodzie. Mój syn spał w wózku, ale dwójka dzieci znajomych bawiła sie niedaleko od nas. Nagle maż koleżanki poderwał się i wrzasnał - zabieraj dzieci. Nie wiedziałam o co chodzi...
                                                    ale jak usłyszałam, że widzi węża, to poczułam sie bardzo nieswojo. Na szczęście była to nieduzych rozmiarów żmija, ale ukaszenie nie nalezałoby do przyjemnych...
                                                    Innym razem..nad stawami..na dróżce prowadzącej na parking zobaczyłam węża...był taki miedziany...wygrzewał sie na słoncu...zwiał na szczęście...
                                                    Boję sie tego, jak diabli..
                                                    wole ptaśki, kotki, chomiczki wink))
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 15:58
                                                    Ja tam wolę jak nic nie pełza i najlepiej,jak ma dwie nogi ....i ponętny biust wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 16:26
                                                    to chyba gatunek...z tych milczących big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 17:03
                                                    Nawet może milczeć wink
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 19.08.17, 20:07
                                                    Pewnie smile
                                                    Tylko po co dusić emocje w sobie wink)
                                                  • rudka-a Re: Zacznijmy,,,,, 20.08.17, 14:19
                                                    Ulewa, że hej..
                                                    od wczoraj
                                                    zapasy uzupełniłeś?
                                                    bo u mnie już się...przelewa wink))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka