asiula1306 21.02.10, 18:49 dawno nie zaglądałam do rubryki w naszej gazecie no i ostatnio zajrzałam i znalazłam: Maja Marta Jessica + mega popularne polskie nazwisko Weronika Anna Roksana Katarzyna Amelia x3 Aleksandra Justyna Laura Blanka Robert Małgorzata Inez + typowe polskie nazwisko Fabian Magdalena Jan x2 Klaudia i Maja- bliźniaczki Zofia x2 Dawid Łukasz Marcelina Agata Kaja Wiktoria Julia Natasza Jakub Krystian Fajnie że tylko jedna Julia i Jakub, za to 3 Amelie no i ta Jessica Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: już jestem 21.02.10, 19:39 Maja Marta to dziewczynka o dwóch imionach, czy nie wcisnęłaś spacji ? Jeśli to dwa imiona jednej dziewczynki, to IMO kompletnie niedobrane. Zaskakuje Justyna, Robert, Dawid i Łukasz. Amelie rosną w siłę, niedługo dogonią Julie pod względem popularności Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja miło :) 21.02.10, 21:43 Laura, Fabian i Marcelina - te zwróciły moją uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: już jestem 21.02.10, 21:49 dalenia napisała: > Maja Marta to dziewczynka o dwóch imionach, czy nie wcisnęłaś spacji ? enteru też chciałam się spytać Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: już jestem 21.02.10, 22:34 wszystko się zgadza, to są dwa imiona jednej dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
asiula1306 Re: już jestem 23.02.10, 20:37 podejrzane dzisiaj: Maja x2 Luiza Dawid Zuzanna Kamil Mikołaj Kacper Wiktor Władysław Igor to z trzech ostatnich dni i znowu dwie Maje Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: już jestem 23.02.10, 20:51 Luiza- całkiem ciekawa na tle Maj i Amelek. Wiktor Władysław podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś