magducha78 24.04.10, 15:44 chłopcy 12 Jakub 8 Mateusz 7 Filip Szymon 5 Aleksander 4 Antoni Bartosz Franciszek Michał Piotr 3 Adam Jan Juliusz Kacper Krzysztof Maciej 2 Borys Dawid Igor Ivo i Iwo Krystian Maksymilian Paweł Ryszard 1 Adrian Alan Aleks Arkadiusz Damian Daniel Dominik Ernest Feliks Gracjan Jerzy Julian Kajetan Karol Konstanty Ksawery Leon Łukasz Marcel Maurycy Max Mieszko Mikołaj Nikodem Olaf Oliwer Oskar Stanisław Tymon Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 15:56 dziewczynki 9 Zuzanna 8 Maja 7 Julia 4 Hanna Natalia Oliwia Wiktoria Zofia 3 Weronika 2 Alicja Anna Antonina Blanka Gabriela Iga Lena Lidia Łucja Marta Martyna Matylda Nadia Olga Patrycja Sandra 1 Adrianna Agnieszka Aleksandra Alina Amelia Aniela Aurelia Barbara Dagmara Ewa Helena Izabella Joanna Judyta Kalina Karolina Kinga Klara Laura Leyla (polskie nazwisko) Liliana Luiza Magdalena Malwina Małgorzata Maria Michalina Nikola Nina Sylla Roksana Rozalia Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 bliźnieta 24.04.10, 15:57 Martyna i Mateusz Matylda i Mateusz Kinga i Olga Paweł i Jakub Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 2 imiona 24.04.10, 16:05 Antoni Stanisław Arkadiusz Tadeusz Bartosz adam Filip Jan Franciszek Wojciech Ivo Aleksander Jakub Piotr Jan Jakub Juliusz Henryk Maciej Aleksander Maksymilian Jan Adrianna Wiktoria Amelia Urszula Hanna Dorota Izabella Diana Julia Daniela Łucja Maria Maja Izabela Maja Renata Natalia Maria Zofia Maria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re:Nadia Chioma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 08:34 Jeszcze była Nadia Chioma (plus obce nazwisko). Iga Lilla- super! Julia Daniela - szkoda że nie odwrotnie Izabella Diana - tez szkoda ze nie odwrotnie Jeszcze była Nadia Chioma (plus obce nazwsiko). Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re:Nadia Chioma 25.04.10, 12:22 własnie nie byłam pewna czy to imie i czy nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: 2 imiona 25.04.10, 10:40 Lilla! Szkoda że nie na pierwsze i nie z dłuższym imieniem towarzyszącym. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: 2 imiona 24.04.10, 20:48 Arkadiusz Tadeusz-przeszkadza mi powtarzająca się końcówka Filip Jan-zlewa się w Filipian Juliusz Henryk-super Maksymilian Jan-brzmi tak, jakby echo odpowiadało Amelia Urszula-szkoda, że nie odwrotnie Hanna Dorota-jw. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: 2 imiona 25.04.10, 10:39 Antoni Stanisław - zzęsty zestaw, ale prędko mi się nie znudzi Juliusz Henryk - bardzo mi się podoba. Maksymilian Jan - to już któryś raz ta dziwny zbitka "jan-jan"... Amelia Urszula - wielka szkoda, że nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: bliźnieta 25.04.10, 10:36 Mateusz zdążył mi się mooocno znudzić, ale w parze z Matyldą bardzo mi się podoba, choć z zasady fanka aliteracji nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 16:10 2 Sandry? podoba mi się Lidia,Łucja,Olga,Aniela,Dagmara,Ewa,Helena,Liliana, nie podoba mi się Roksana i Luiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Blanka i Bianka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:06 Nie było 2 Blanek, tylko jedna Blanka i jedna Bianka. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Dziewczynki 25.04.10, 10:34 U dziewczynek nudniej niż u chłopców... Radośnie witam 2 Łucje i 2 Matyldy oraz Rozalię. Wielki znak zapytania przy Sylli...??? Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 16:09 znowu bardzo dużo Jakubów 3 Juliuszów? fajnie:2 Ryszardów,Dominik,Jerzy,Maurycy i Konstanty nie podoba mi się Ernest Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 16:12 i znów jak dojeżdżam mniej więcej do czwartej pozycji to przechodzi mi ochota czytać dalej bałam się, że Ivo i Iwo to bliźnięta Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 20:38 Na plus: 3 Juliuszów, Julian, Kajetan, Konstanty, Ksawery, Tymon, 2 Lidie, 2 Łucje, 2 Marty, Alina, Aniela, Judyta, Laura, Liliana, Michalina. Zaskoczyło mnie 3 Juliuszów, 2 Borysów, Ryszardów, Mieszko, 2 Blanki. Bardzo nie podoba mi się Gracjan, Ivo/Iwo, Luiza, Roksana. Przeraża mnie liczba Jakubów. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 24.04.10, 21:47 Rozalia i Feliks - spodobali mi się najbardziej. Zdumiona jestem liczbą Aleksandrów. Nie podobają mi się bliźnięta Kinga i Olga. Odpowiedz Link Zgłoś
iryska84 Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 25.04.10, 01:20 Izabella Diana - pretensjonalne do granic. Z dziewczynek podobały mi się Rozalia i Alina. Z chłopców cieszy Feliks i Ernest. Zuzanna na czele, to ciut lepiej, choć to chwilowe zapewne. Widzę jakiś subtelny powrót Izabel(l)i, to związane z modą w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: Sylla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 09:16 2 Ryśków, Jurek i 12 Kubusiow?! Ja sie ciesze że pojawily się imiona: Ernest, Gracjan, Maurycy, Nikodem, Olaf (koncowka nazwiska jak u znanego aktora...) . Choc zadne mi sie nie podoba. U dziewczynek cieszy bardzo pojawienie się: Aureli, Aliny, Judytki, Luizy, Malwinki, Rozalki, Roksanki (2 ostatnie mi sie nie podobaja). Najbardziej zaskoczyała: SYLLA. Nie wiedzialam ze takie imie istnieje. A wy co myslicie o Sylli? Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Chłopcy 25.04.10, 10:32 3 Juliuszów? Wielkie zdziwienie, ale pozytywne. 2 Ryszardów - dla mnie bomba! Miło zobaczyć Ernesta, Feliksa, Jerzego, Leona (dwaj ostatni + Ryszard to obecnie moja osobista czołówka). Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_augusta Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 25.04.10, 17:31 Franciszek - moje ulubione, ale Franciszek Wojciech średnio razem pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: WnŚ Warszawa 24-25 kwietnia 25.04.10, 21:27 kurcze, wychodzi na to, ze imie layla, leyla, leila-w roznych konfiguracjach to sie zaczyna popularyzowac a mysallam, ze bedzie rzadsza Odpowiedz Link Zgłoś