madziarek_edziecko 29.02.04, 21:44 Znacie jakieś małe Mirandy ? Jak Wam się podoba to imię? Mi nawet się podoba, choć pewnie nie dałabym tak córce na imię. A zresztą mi często gust się zmienia , szczególnie jesli chodzi o imiona dla dziewczynek. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Miranda 01.03.04, 14:00 kojarzy mi sie z napojem gazowanym /mirinda/ ;] Odpowiedz Link Zgłoś
rosey Re: Miranda 01.03.04, 16:32 driadea napisała: > kojarzy mi sie z napojem gazowanym /mirinda/ ;] Mnie kojarzy się dokładnie tak samo )) Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Miranda 01.03.04, 18:50 Mnie tak samo + dobre imie na tytul brazylijskiego serialu. Ja ma moj gust imie koszmarne. Dobre w zestawie Miranda Esmeralda Dellacruza] Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Miranda 02.03.04, 15:31 Czesc ! Samo imie jest takie sobie,ale zawsze bedzie mi sie kojarzyc z MIRINDA do picia. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ultra75 Re: Miranda 03.03.04, 21:36 A mnie sie to imie akurat bardzo pozytywnie kojarzy - z jedna z bohaterek mojego ukochanego filmu "Piknik pod Wiszaca Skala". Ale na pewno nie dalabym tak na imie wlasnemu dziecku, bo moim zdaniem duzo lepiej brzmi w "wersji" angielskiej (chodzi mi oczywiscie o wymowe ) niz polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Miranda 05.03.04, 01:24 Ultra, ten film to tez moj absolutny numer 1!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś