Gość: ffanatyczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.10, 16:03 chlopcy: 5x Bartosz 3x Filip Maciej 2x Fabian Jakub Kacper Maksymilian Mateusz Oliwier Piotr Stanisław Tomasz 1x Adam Cezary Damian Grzegorz Jan Jonatan Krystian Leonard Łukasz Marcel Marsel Michał Nataniel Paweł Szymon Rafał Robert dziewczynki: 5x Oliwia 3x Emilia Julia Laura Zuzanna 2x Jagoda Lena Zofia 1x Agata Angelika Barbara Blanka Daria Ewa Gloria Hanna Jessika Karolina Kinga Klaudia Maja Milena Mirella Natalia Nicola Nika (?) może Dominika Paula Paulina Vanessa bliźniaki: Damian i Jonatan Paulina i Filip Oliwier i Marcel podoba mi sie Leonard Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uwierz_mirando Re: opolskie maluchy 29.06.10, 17:10 Mnie podoba się Jonatan i Leonard. Zdziwiło mnie zestawienie Jonatana z Damianem. Nie podoba mi się Oliwier, Krystian, Marsel 9co to w ogóle jest? ) U dziewczynek podoba mi się Blanka i Paula. Szkoda, że Laur i Emilek tak dużo, lubię te imiona. Nie podobają mi się twory typu Angelika, Mirella, Nikola, Vanessa, Jessika. Swoją drogą, jak już ktoś zostawia w tym imieniu oryginalną pisownię przez dwa 's' oraz 'J' i nie zmienia tego na 'Dż', to dlaczego zmienia 'c' na 'k'... Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: opolskie maluchy 29.06.10, 17:27 połączenie dla bliźniąt Damiana i Jonatana jest dla mnie ... koktajlowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: opolskie maluchy 29.06.10, 17:43 No Damian w parze z Jonatanem mnie powalił na łopatki. I cały zbiór moich ulubionych żeńskich imion : Angelika, Jessika, Nicola i Vanessa! Cezary, Jonatan, Barbara - te mi się podobają Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: opolskie maluchy 29.06.10, 19:21 Chyba że to Dżonatan? No ale i tak do Damiana nie pasuje Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: opolskie maluchy 29.06.10, 19:19 Podoba mi się Leonard. Marsel??? :-o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: opolskie maluchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.10, 20:17 Miło zaskoczyła: Gloria i Mirella. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: opolskie maluchy 30.06.10, 00:00 Marsel?? Gdybym już tego wcześniej nie widziała, nie uwierzyłabym. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: opolskie maluchy 30.06.10, 09:25 A mi się podobają Damian i Jonatan. Interesująca jest Gloria. Poza tym widzę, że raczej standard, przemieszany z koszmarkami. No i kto mi powie, dlaczego imię Oliver transkrybowano w Polsce jako Oliwier? Moim zdaniem pisownia (i wymowa) Oliwer jest dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: opolskie maluchy 03.07.10, 19:43 Przypuszczam, że jako Oliwier transkrybowano w Polsce formę Olivier. Odpowiedz Link Zgłoś