kasienka80 18.03.04, 09:49 Nie mam jeszcze dzieci, nie za szybko to nastapi, ale juz teraz jestem pewna, ze jesli kiedys bede miala corke to nazwe ja Hania....tak jak moja mama. Co myslicie o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tradycja1 Re: Hania 18.03.04, 13:30 Hanna, Hania - piekne imie. Byle nie Hanka bo brzmi niespecjalnie korzystnie. Znam kilka Ann a ktore mowia Hanna, Hanka, ale sa w wieku mojej mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamarta77 Re: Hania 18.03.04, 15:47 Sliczne imie, znam 2 male Hanie -jedna to coreczka mojej siostry (starsze rodzenstwo mowi o niej ze to jest Hania do kochania!) podobaja ma sie tez wszystkie zdrobnienia a takze Hanka dla starszej dziewczynki. Pozdrawiam -Marta Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: Hania 18.03.04, 21:13 Uwazam ze to bardzo ladne i slodziutkie imie, zarowno dla malej dziewczynki jak i doroslej kobiety. Znam jedna 20 letnia Hanię, oraz corke mojego kolegi w wieku lat 13 malych niestety nie znam.... Ponadto Hanka czy nawet Hanna bardziej mi sie podoba niz Anka, Anna - jest mniej popularne. To i tak to samo imie zreszta.... ale ladniej brzmi z "H" Dobry wybór pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Hania 19.03.04, 10:24 Niestety, ale mnie imie Hanna wyjatkowo sie nie podoba. Zbyt silnie nacechowane jak dla mnie. Same zle skojarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
drzemmmm Re: Hania 19.03.04, 20:46 Hania sliczne imie popieram na calej lini. Czegolnie slodko brzmi dla malego dziecka. Kojarzy mi sie z taka sliczna pulchniutka dziewczynak z kreconymi wloskami w rozowej sukieneczce. Pozdrawiam wszystkie HANIE. Odpowiedz Link Zgłoś