magducha78 21.08.10, 11:23 dziewczynki 9 Julia 7 Zofia 5 Gabriela Maja Zuzanna 4 Aleksandra Hanna 3 Alicja Amelia Barbara Dominika Milena Natalia Wiktoria 2 Anna Jagoda Karolina Klaudia Małgorzata Maria Marta Natasza Olga Pola Sonia 1 Adrianna Agata Bianka Elżbieta Emilia Helena Ida Iga Joanna Justyna Karolina Katarzyna Klara Konstancja Laura Lena Lidia Lili Lilia Łucja Magdalena Mania Marcelina Miłka Monika Tokunbo (obce nazwisko) Urszula Weronika Victoria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 chłopcy 21.08.10, 11:34 7 Szymon 6 Jakub Jan 5 Bartosz Franciszek Michał Piotr Wiktor Wojciech 4 Aleksander Mateusz Mikołaj Tomasz 3 Adam Antoni Igor Karol Maciej Patryk 2 Dominik Filip Gabriel Ignacy Kacper Przemysław Stanisław 1 Adrian Bernaś Damian Daniel Jeremi Kostek Lisev (rosyjsko brzmiące nazwisko) Łukasz Maksymilian Marcel Marceli Mieszko Noah (obce nazwisko) Oskar Tobiasz Wincenty Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 dwa imiona + bliźnieta 21.08.10, 11:41 dwa imiona Jan Antoni Jan Jerzy Kacper Czesław Patryk Bruno Aleksandra Zofia Alicja Julita Dominika Klaudia Julia Alicja Julia Maja Lidia Zofia Łucja Barbara Maja Magdalena Tokunbo Nikola bliźnięta Gabriel i Wiktoria Jakub i Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnieta 22.08.10, 00:11 Wyjątkowo niedobrane zestawy to Kacper Czesław i Tokunbo Nikola. Podoba mi się Łucja Barbara. Imiona bliźniąt zupełnie mnie nie zachwycają. Rodzicie Jakuba i Tomasza wstrzelili się w maksymalnie popularne imiona dwóch generacji. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: chłopcy 22.08.10, 00:09 Bez większych zaskoczeń, zastanawia mnie Bernaś? Mały Bernard? Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: WnŚ Warszawa 21-22 sierpnia 21.08.10, 12:25 Troche nudno.. Na plus: adrianna, Bianka, Helena, Klara, Laura, Łucja Monika, Urszula, Pola Piotr, Przemysław, Łukasz, Mieszko, Wincenty Tobiasz i Noah Na minus: 3 Barbary, 5Gabriel, Elżbieta, Lili, Konstancja Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Warszawa 21-22 sierpnia 21.08.10, 16:33 DZIEWCZYNKI: Podobają mi się Helena, Ida, Klara, Łucja, Lilia. Widzę, że Barbara pnie się w górę. Zaciekawiły mnie pełne wersje Miłki i Mani (pewnie Dobromiła i Marianna). CHŁOPCY: Podobają mi się Bernard, Marceli. Fajnie, że są Jeremi i Konstanty. Najbardziej zdziwił mnie Wincenty, ale pozytywnie. DWA IMIONA: Jan Antoni - mimo popularności obu imion, lubię ten zestaw. Jan Jerzy - szkoda, że nie odwrotnie. Łucja Barbara - pięknie! Tokunbo Nikola - rozumiem, że pierwsze imię pochodzi z kultury zagranicznego rodzica (gdzieś wyczytałam, że to imię afrykańskie, typu unisex, o znaczeniu "urodzony za granicą"), natomiast z trafieniem w kulturę drugiego rodzica już się nie udało... Odpowiedz Link Zgłoś
fruzielka27 Re: WnŚ Warszawa 21-22 sierpnia 22.08.10, 00:01 Niezmiennie mnie zastanawia ile lat rodzice będą nadawać te bardzo popularne imiona. Jakub jakieś 7 lat jest modny i wciąż jest na topie... Cieszy mnie brak naszych imion , ładna jest Agatka, Klara i Lidka. A z chłopców - Jeremi, Mieszko też kojarzy mi się sympatycznie, bo znam małego Mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 21-22 sierpnia 22.08.10, 00:06 Bardzo cieszy Konstancja, zaskakują 3 Basie. Ciekawam jakie pełne imię dostanie Miłka. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 21-22 sierpnia 22.08.10, 17:40 Podoba mi się Ida, Klara, Konstancja, Laura, Lilia, Łucja, Miłka (ciekawe, jaka pełna wersja). Z męskich: Jeremi, Konstanty, Marceli, Mieszko, Tobiasz i Wincenty. Odpowiedz Link Zgłoś