Gość: megi79 IP: 212.180.168.* 04.09.10, 19:08 Macie jakieś imię,które pokochałyście już po nazwaniu dzieci? U mnie jest to Klara.Kiiedyś wydawała mi się pretensjonalna,potem spodobała mi się i wzięłam je na bierzmowanie(które miałam tuż przed urodzeniem 2-giej córki,mając 28 lat),ale nie na tyle by nazwać tak dziecko,a teraz jestem w niej absolutnie zakochana i żałuję,że Lila albo Ida nie mają Klara na drugie albo,że nie mogę tak nazwać trzeciej(pewnie jej nie będzie,a nawet jakby kie-dyś była,byłaby Różą-tak wybrali mąż i córki). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: "Spóźniona miłość" IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.10, 19:31 Moja dobra koleżanka która ma Alicję (hah!- co prawda nie znałyśmy się jeszcze ) i Ewę, żałuje, że nie dała jednej z nich na imię Eleonora. Jak sama twierdzi nie była wtedy na tyle "odważna", żeby nadać którejś z córek to imię. Teraz spodziewa się kolejnego dziecka, ale już wie, że będzie to chłopiec... więc raczej napewno imię przepadło. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: "Spóźniona miłość" 04.09.10, 22:54 Jeremiasz, ale gdyby w przyszlosci byl 3 syn to zostanie jednak Jonaszem - maz zaakceptowal Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: "Spóźniona miłość" 04.09.10, 23:02 Jak dotąd nie mam takiego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: "Spóźniona miłość" 19.08.11, 09:33 Gość portalu: megi79 napisał(a): > Macie jakieś imię,które pokochałyście już po nazwaniu dzieci? może takiego nie, ale mam kilka, których bardzo żałuję, że nie będę już mogła wykorzystać są wśród nich 2 już wymienione: Eleonora i Klara, Feliks dla syna, może Leonard... i ta na pewno nie wszystkie jeszcze ehh, mogłabym mnóstwo dzieci nazwać choć nie byłoby łatwo aż czasem żałuję, że nie będzie tak, jak kiedyś żartował mój mąż- że będziemy mieć dzieci o imionach na każdą literę alfabetu Odpowiedz Link Zgłoś
staserka Re: "Spóźniona miłość" 20.08.11, 19:54 Odkochalam sie w imeiniu mojej starszej corki A gdybym miala syna to pewnie zostalby Leonem albo Feliksem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 do Staserka IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 21.08.11, 08:48 A jak ma na imię starsza? My ew.trzeciej damy Klara na drugie Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: do Staserka 21.08.11, 19:45 moja Matylda ma Klara na drugie czyli Klara już jakby wykorzystana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Matylda Klara IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 22.08.11, 18:03 Matylda Klara to cudny zestaw! Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Matylda Klara 22.08.11, 18:22 a dziękuję mnie też się podoba oby córka miała kiedyś podobne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze77 Re: "Spóźniona miłość" 22.08.11, 09:33 Lidia, Helena- imię córki, której nie będę miała Odpowiedz Link Zgłoś