netka73 31.03.04, 17:13 czy slyszeliscie o takim imieniu dla dziewczynki? Moj facet marzy o takim imieniu dla naszej malej, a dla mnie brzmi ono jakos dziwnie.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milenium5 Re: Olivera? 31.03.04, 17:24 Bardzo popularne w Serbii. Miałam koleżankę Serbkę o tym iminiu, była (jest) piękna, inteligentna. Więc imię bardzo dobrze mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Olivera? 31.03.04, 18:09 Mnie się kojarzy raczej z hiszpańskim czy portugalskim nazwiskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Olivera? 31.03.04, 20:49 Nie ma tego u nas W Polsce jest Oliwia i Oliwier, czasem zapisywany bądź znany jako Olivier, Oliver. Z tego ostatniego pewno ta Olivera- ale nie w naszym kraju pozdrawiam- Nicol-e Odpowiedz Link Zgłoś
olivia101 Re: Olivera? 01.04.04, 08:59 Bez obrazy ale mi sie kojarzy z Kazimierą. To samo brzmienie. Olivera-Kazimiera Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Olivera? 01.04.04, 09:26 Czesc ! Ja ostatnio slyszalam w Niemieckiej Telewizji.Byla tam dziewczyna o tym imieniu,ale ona tez nie byla Niemka-chyba Serbka.Piekna i spiewala cudnie.Ale samo imie nie bardzo mi sie podoba i jak pozostale dziewczyny sadze ze jest chyba nie dozwolone w Polsce,chyba ,ze Twoj malzonek jest cudzoziemcem.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś