abiela 06.04.04, 12:21 Co sadzicie o tym imieniu? Mnie sie ono srednio podoba, ze wzgledu na nieodpowiadajace mi zdrobnienie Stefa. Znam jedna Stefanie w wieku 28 lat, ktora ma barat blizniaka Jozefa. Oraz moja byla dyrektorke szkoly. A co wy sadzicie? Ania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Stefania 06.04.04, 14:43 abiela napisała: > Co sadzicie o tym imieniu? Mnie sie ono srednio podoba, ze wzgledu na > nieodpowiadajace mi zdrobnienie Stefa. Dokladnie! Mnie tez zdrobnienie Stefa, dosc mierzi. Jednak Stefania, Stefka, Stefcia, brzmi juz o wiele milej. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Stefania 06.04.04, 14:56 Czesc ! Ja mam na drugie imie Stefania po mojej babci.Zawsze mnie to imie draznilo,ale od jakiegos czasu nawet zaczyna mi sie podobac.Szczegolnie tu w Niemczech STEFANIE brzmi ladnie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
martinka26 Re: Stefania 06.04.04, 16:04 Stefania to jedna z moich przyjaciółek z czasów szkoły podstawowej (jest teraz przed trzydziestką). Takie imię nosi również przyjaciółka mojej mlodszej siostry (o ile sie nie myję, to ma teraz 17 lat). Ogólnie imię mi się nie podoba, ale za to kojarzy z baaardzo miłą Stefką z czasów dzieciństwa i pięknymi czasami w szkole podstawowej wraz z nią spędzonymi Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Stefania 07.04.04, 10:25 Nie podoba mi sie to imię, zwłaszcza zdrobnienie Stefa. Znam jedną Panią Stefę, to starsza osoba. To imię kojarzy mi się z nią własnie. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica a mnie... 07.04.04, 11:12 ... się bardzo podoba zarówno setefania, jak i stefan Odpowiedz Link Zgłoś
brendastar Re: a mnie... 07.04.04, 11:20 mnie też się podoba, takie dumne i piękne Odpowiedz Link Zgłoś