szczekuszka 16.04.04, 13:33 Wedlug Grzeni jest to jedno z najbardziej zagadkowych zenskich imion uzuwanych w Polsce. Imie to prawdopodobnie ni ewystpeuje w innych jezykach. Mozliwe ze jest to wariant imienia Otylia. Co o nim sadzicie?! Mnie sie podoba, mozna roznie zdrabniac;Otka, Tola, Ola. Od lat 70. nie nazwano tym imieniem zadnej kobiety, sadze, ze moze odejsc w zapomnienie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadm Re: Otolia 16.04.04, 13:42 Chyba już odeszło - w życiu o nim nie słyszałam Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Otolia 16.04.04, 13:58 Hej. A jest takie imie ? Nie slyszałam wczesniej. Mi niezbyt się ono podoba, ale oczywiscie kwestia gustu. Swoją drogą - dobrze sie dowiedziec takich ciekawostek Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Otolia 16.04.04, 14:11 Imie to nadal nosi 1858, przy czym az okolo 600 mieszka w kieleckim. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Otolia 16.04.04, 21:14 Czesc ! Brzmi interesujaco,ale dla mnie bedzie zawsze przejezyczeniem Otylii.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś