Gość: ewa IP: *.gl.digi.pl 18.06.11, 21:02 mamy z mężem dylemat bardziej podoba się olek mężowi piotr Franek po dziadku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mossiam Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 21:06 Jako zestaw lepiej brzmi Aleksander Franciszek, wolę też Aleksandra od Piotra. Ale najbardziej podobałby mi się chyba... Franciszek Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 21:27 Podoba mi się tylko Franciszek Piotr. Z podanych zestawów nie potrafię wybrać żadnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 22:09 mossiam napisała: > Jako zestaw lepiej brzmi Aleksander Franciszek, wolę też Aleksandra od Piotra. > Ale najbardziej podobałby mi się chyba... Franciszek Piotr. dokładnie to samo chciałam napisać Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 21:30 Odwróciłabym kolejność i stworzyła zestaw Franciszek Aleksander. Odpowiedz Link Zgłoś
tadea Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 21:32 Ten pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 18.06.11, 21:34 Aleksander Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 09:37 Franciszek Piotr a jeśli nie tak, to chyba jednak Aleksander Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek IP: *.adsl.alicedsl.de 19.06.11, 10:19 Ilosc malych Aleksandrow wokol mnie jest przytlaczajaca - dlatego wybieram Piotra. Poza tym przychylam sie do pomyslu Franciszek Piotr. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 10:45 Tylko i wyłącznie Piotr Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 10:52 Franciszek Piotr... ale najchętniej poszukałabym na waszym miejscu jakiegoś innego imienia a Franka zostawiła na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 12:14 no ja bym wybrała Piotra, ale z pewnością nie jestem obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 12:47 Piotr Franciszek. Chociaż mnie także najbardziej podobałby się Franciszek na pierwsze Odpowiedz Link Zgłoś
lus.sia Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 17:03 Piotr Franciszek za duzo tych Franków - jesli miałoby byc na pierwsze Franciszek Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 19.06.11, 18:41 Ja zdecydowanie stawiam na Aleksandra Franciszka, choć sama dałabym Franka na pierwsze. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aleksander Franciszek czy Piotr Franciszek 20.06.11, 23:26 Pierwszy zestaw, ale tylko ze względu na mniejszą popularnosć Aleksandra, bo oba te imiona podobają mi się równie umiarkowanie (a zwłaszcza ich zdrobnienia - Olek i Piotrek). Odpowiedz Link Zgłoś