magducha78 02.07.11, 14:47 chłopcy 7 Szymon 6 Jakub Jan Piotr 5 Adam Mikołaj 4 Aleksander Maksymilian Marcel Mateusz 3 Antoni Bartosz Daniel Filip Łukasz Michał Wojciech 2 Bartek Julian Kacper Kajetan Karol Krzysztof Leon Maciej Patryk Stanisław Tomasz 1 Adrian Alan Andrzej Aron Bartuś Chaim (polskie nazwisko) Dawid Fabian Felix (polskie nazwisko) Franciszek Gregory (wygląda na obce nazwisko) Grzegorz Gucio Hubert Igor Jeremi Jerzy Kamil Krystian Marek Miłosz Nikolas (polskie nazwisko) Olgierd Paweł Przemysław Roman Siemomysł Tymon Tytus Wiktor dziewczynki 7 Julia 5 Maja Zofia Zuzanna 4 Maria Marta Wiktoria 3 Aleksandra Alicja Amelia Laura Natalia Oliwia 2 Anna Antonina Dominika Gabriela Hanna Helena Klaudia Magdalena Małgorzata Marcelina Martyna Michalina 1 Agnieszka Aneta Barbara Eliza Emilia Ew Janina Joanna Julianna Kalina Karina Karolina Katarzyna Klara Łucja Malwina Marianna Natasza Patrycja Pola Róża Sara Weronika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnieta+ rodzeństwo 02.07.11, 14:55 dwa imiona Bartosz Karol Jan Emil Kajetan Piotr Maksymilian Szymon Michał Mikołaj Mikołaj Piotr Siemomysł Jakub Szymon Konrad Aleksandra Anna Aleksandra Małgorzata Ewa Jadwiga Joanna Magdalena Natalia Emilia Sara Anna Wiktoria Janina Wiktoria Róża bliźnięta Oliwia i Alan Aleksander i Małgorzata Zuzanna i Daniel rodzeństwo Pola ma brata Mikołaja Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca 02.07.11, 15:05 CHŁOPCY: 3 Danielów to chyba sporo. Ja już dawno nie słyszałam o małym Danielu. Pozytywnie odbieram Kajetana i Krzysztofa x2, Jeremiego, Olgierda i Tymona. Aron też ciekawy, choć mimo że wg mnie to imię ma piękne brzmienie, to nie nadałabym Arona bo wygląda nieco pretensjonalnie, a z kolei w Aaronie to podwójne "a" mi przeszkadza. Mam nadzieję, że Fleix i Nikolas mają coś wspólnego z "zagranicznością". Siemomysł jaki ciekawy! DZIEWCZYNKI: Tu z kolei zadziwiły mnie aż 4 Marty. Podoba mi się Michalina i Marcelina x2, Barbara, Ewa, Janina, Julianna, Klara, Malwina i Marianna (jak miło, że tylko jedna!). DWA IMIONA: Jan Emil - kiepski ten zestaw, najgorszy męski wg mnie Kajetan Piotr - a to najładniejszy męski Ewa Jadwiga, Wiktoria Janina - wolałabym odwrotnie Natalia Emilia - nie lubię takich "rymowanek" Wiktoria Róża - nie zwracając uwagi na popularność Wiktorii, to ten zestaw najbardziej mi się podoba BLIŹNIĘTA: Oliwia i Alan - pasują Aleksander i Małgorzata - jw Zuzanna i Daniel - te imiona jakoś tak ... średnio mi współgrają, ale z drugiej strony nie gryzą się też bardzo RODZEŃSTWA: Pola ma brata Mikołaja - Apolonia i Mikołaj wyglądaliby wg mnie dużo ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca 02.07.11, 19:06 Siemomysł, wow! Feliks pisany po polsku przez 'ks' wygląda IMO dużo ładniej. No i po co ten Nikolas, jakby Mikołaja nie było, ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 20:22 Wreszcie nie ma ani jednej Leny. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca 03.07.11, 22:38 Siemomysł i Tytus najciekawsi zdecydowanie. Alan i Oliwia pasują jak ulał Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca 12.07.11, 22:13 Bardzo, bardzo się cieszę z Siemomysła. I z Tytusa też. Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: WnŚ Warszawa 2-3 lipca 13.07.11, 10:42 a ja najbardziej się cieszę, że imiona moich dzieci - Leon i Klara występują zazwyczaj 1-2 razy. okropnie nudna jest czołówka, z tygodnia na tydzien taka sama. Odpowiedz Link Zgłoś