magducha78 27.08.11, 13:45 Niestety już drugi raz jedna strona, na której były dzieciaki jest reklamą gazety dziecięcej dziewczynki 5 Julia Maja 4 Zuzanna 3 Amelia Lena Małgorzata Nina Oliwia 2 Aleksandra Anna Gabriela Helena Laura Michalina 1 Agata Alicja Alisa (polskie nazwisko) Aniela Antonina Apolonia Blanka Dagmara Hanna Jadwiga Jagoda Joanna Kaja Klara Klaudia Kornelia Lily (obce nazwisko) Lotta (polsko-obce nazwisko) Magdalena Martyna Matylda Monika Nadia Natalia Natasza Nikola Noemi Pola Sara Sonia Weronika Viviana (polskie nazwisko) Zofia Zoja chłopcy 7 Mateusz 5 Antoni Franciszek Jan 4 Adam Krzysztof Mikołaj Piotr Tomasz 3 Aleksander Bartosz Igor Maciej Michał 2 Gabriel Grzegorz Filip Jakub Kacper Leon Maksymilian Stanisław 1 Adrian Artur Bruno Dawid Felek Gustaw Hubert Iwo Julian Karol Ksawery Marcel Maurycy Olaf Oliwier Oskar Patryk Paweł Rafael (obce nazwisko) Sebastian Wojciech Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnieta 27.08.11, 13:49 dwa imiona Alisa Pola Hanna Rozalia Jadwiga Maria Laura Anastazja Michalina Maria Antoni Franciszek Grzegorz Jacek Jan Tomasz bliźnięta Martyna i Adrian Krzysztof i Paweł Bartosz i Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: dwa imiona + bliźnieta 27.08.11, 14:00 no i znowu na samej górze Julia...Maja...Zuzka...echh...kiedy to się wreszcie skończy... dobrze chociaż, że popularność Jakuba trochę maleje... Odpowiedz Link Zgłoś
tadea Re: dwa imiona + bliźnieta 29.08.11, 20:52 Jadwiga Maria-pięknie. Cieszę się tak samo z Zygusia. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 27-28 sierpnia 27.08.11, 14:14 Maurycy i Zygmunt - miodzio. Cieszę się też z Apolonii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Re: WnŚ Warszawa 27-28 sierpnia IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 27.08.11, 15:22 Antków coraz więcej(A dla mnie jednak Antoś to imię najbliższe sercu... Zdziwiła mnie Alisa.Apolonia coraz częściej się pojawia.Fajnie,że jest Kornelia,Anielka i Rozalka (na drugie). Odpowiedz Link Zgłoś
badziul Re: WnŚ Warszawa 27-28 sierpnia 27.08.11, 19:39 nie ma Szymona? szok... podobnie jak 3 Małgorzaty bu.... Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 27-28 sierpnia 30.08.11, 16:01 DZIEWCZYNKI: Nie mogę już patrzeć na tą Julię. A takie ładne imię (było?). Podoba mi się Michalina x2, Aniela, Apolonia, Blanka, Jadwiga, Klara, Kornelia, Noemi i Zoja. Alisa dla mnie w Polsce jest bardzo pretensjonalna, ale za granicą mnie dość mocno rozczula CHŁOPCY: Tylko 2 Jakubów? Jak dobrze! Na plus: Felek (jeśli od Feliksa), Gustaw, Ksawery, Maurycy, Olaf. Miło też spojrzeć na Zygmunta - ja się do niego jeszcze nie przekonałam tak na 100%. DWA IMIONA: Hanna Rozalia - szkoda, że nie odwrotnie Laura Anastazja - jw, choć generalnie zestaw najładniejszy wśród żeńskich wg mnie Antoni Franciszek - najlepszy męski, choć jakiś taki ... nudny? BLIŹNIĘTA: Martyna i Adrian - pasują Krzysztof i Paweł - jw Bartosz i Oliwia - popularnością jak najbardziej, ale stylistycznie wybrałabym inaczej Odpowiedz Link Zgłoś