Gość: Gosh IP: *.sikornik.net 16.10.11, 19:48 Moi rodzice: Olga Teresa Zygmunt Józef Siostry mojej mamy: Anna Maria Bogumiła Zofia Rodzeństwo taty, znam tylko pierwsze imiona: Włodzimierz Danuta Alina Stanisława Wiesław Zdzisław Alina i Stanisława są bliźniaczkami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Imiona Waszych rodziców 16.10.11, 19:55 Podpinam stary wątek: forum.gazeta.pl/forum/w,12924,8268505,,Imiona_naszych_rodzicow.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Imiona Waszych rodziców 16.10.11, 22:00 moi: Małgorzata i Arkadiusz męża: Stefan i Barbara brat mamy z małżonką: Jerzy i Hanna brat taty z małżonką: Leszek i Renata ale dziś jak byłam na mszy usłyszałam piękne zestawienie (choć imię męskie z tej pary jest jednym z najmniej lubianych przeze mnie imion, to całość brzmiała super) - msza była w intencji Kornelii i Alojzego Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 09:03 Maria Irena, Stanisław Józef męża: Teresa i Władysław Odpowiedz Link Zgłoś
kooa Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 09:25 moi: Mariola Teresa, Roman, męża Wiesława (ale używa Jadwiga), Ryszard rodzeństwo mamy: Ewa, Anna, taty: Adam rodzenstwo tescia: Emilia, Piotr, Ewa, Agnieszka, teściowej: Maria Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 09:40 moi rodzice: Bożena Emilia i Jerzy rodzice męża (nie wiem czy mają drugie): Krystyna i Witold rodzeństwo mamy: Andrzej i Irena rodzeństwo taty: Celina rodzeństwo teściowej: Hanna, Janusz i Krzysztof rodzeństwo teścia: Ryszard i Czesław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eMKa86 Re: Imiona Waszych rodziców IP: *.toya.net.pl 17.10.11, 14:49 Moi Rodzice: Grażyna Gabriela i Mirosław Zdzisław Teściowie: Iwona Hanna i Jan Siostra Mamy: Małgorzata (Mąż Zbigniew) Siostra Taty: Anna (Mąż Zbigniew) Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 15:08 Moi: Katarzyna i Krzysztof Lubego: Krystyna i Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
francesfarmer Re: Imiona Waszych rodziców 26.10.11, 19:06 Mama Teresa, tata Władysław. A ja i brat mamy imiona na K. Kasia i Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 16:08 rodzice moi : Zbigniew i Dorota rodzeństwo mamy : Mirosław i Mirosława (bliźnięta ) Iwona Anna Ewelina bracia taty: Robert Artur Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: Imiona Waszych rodziców 17.10.11, 16:45 moi rodzice: Bożena Bernadetta i Andrzej rodzice męża: Lidia i Janusz rodzeństwo mojej mamy: Zuzanna Lucyna Agnieszka Robert rodzeństwo taty: Lucjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Imiona Waszych rodziców IP: *.sds.uw.edu.pl 17.10.11, 17:37 Wiesława, Stanisław Ryszard. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: Imiona Waszych rodziców 18.10.11, 13:12 Moi: Halina i Paweł Męża: Maria i Michał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matexa Re: Imiona Waszych rodziców IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 19:51 moi: Irena Wanda, Czesław męża: Zofia, Jarosław rodzeństwo mojej mamy z drugimi połówkami: Marek i Zofia, Bogumił Gabriel i Alina, Bożenna Maria i Piotr, Piotr i Małgorzata rodzeństwo mojego taty z drugimi połówkami: Zbigniew i Danuta, Ewa i Mieczysław, Halina i Roman, Wiesław. brat teściowej z żoną: Tomasz i Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Imiona Waszych rodziców 25.10.12, 00:27 Regina i Krzysztof Franciszek rodzeństwo mamy: Barbara rodzeństwo taty: Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: Imiona Waszych rodziców 25.10.12, 13:08 Rodzice: Danuta Helena i Jacek Rodzeństwo Mamy (niestety nie znam drugich imion) : Stefan Grzegorz Zenon Gwidon Franciszek Maria Krzysztof Rodzeństwo Taty: Andrzej Katarzyna Odpowiedz Link Zgłoś
mariolkawalczywkisielu Re: Imiona Waszych rodziców 26.10.12, 17:54 nie znam drugich imion sióstr i braci rodziców rodzeństwo Mamy Wiesława Bożena Elżbieta Danuta (Mama) rodzeństwo Taty Zbigniew Stanisław Jan Krzysztof (Tata) Odpowiedz Link Zgłoś
solania123 Re: Imiona Waszych rodziców 26.10.12, 20:49 Moi: Mieczysława Genowefa i Bogusław Męża: Krystyna i Zdzisław Rodzeństwo mojej mamy: Irena, Zdzisław Taty: Teresa, Kazimiera, Stanisława, Jadwiga, Mieczysław Odpowiedz Link Zgłoś
wanielka Re: Imiona Waszych rodziców 27.10.12, 20:27 moi rodzice: Ilona Wanda Jan Bogdan rodzeństwo mamy: Helena rodzeństwo taty: Krystian, Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Imiona Waszych rodziców 27.10.12, 21:48 Serio Twoja Mama Ilona ma siostrę Helenę? Czyli w sumie Twoja Babcia miała dwie córki o tym samym imieniu A jeszcze zapytam z ciekawości - w jakim wieku owy Krystian, brat Jana i Jerzego, jest? Odpowiedz Link Zgłoś
mellona Re: Imiona Waszych rodziców 27.10.12, 21:36 urodzeni w latach 50tych moi: Helena, Stanisław męża: Marian, Barbara rodzeństwo moich: Elżbieta, Piotr, Ryszard, Janina Odpowiedz Link Zgłoś
anna.vanilla Re: Imiona Waszych rodziców 28.10.12, 06:14 Mirosława, Wiktor Ewa, Jan (byli teściowie) Danuta, Leszek (obecni) Odpowiedz Link Zgłoś
olimpiaj Re: Imiona Waszych rodziców 29.10.12, 10:10 moi: Donata i Krzysztof męża: Danuta i Jan Odpowiedz Link Zgłoś
monaliss Re: Imiona Waszych rodziców 29.10.12, 12:41 rodzice: Andrzej i Grażyna rodzenstwo mamy: Zofia, Witold i Ryszard rodzenstwo taty: Grzegorz, Józef, bliźniaki: Stanisław i Barbara. Odpowiedz Link Zgłoś
benitax80 Re: Imiona Waszych rodziców 29.10.12, 21:27 Moi rodzice: Ewa Elżbieta i Roman Zbigniew Rodzice męża: Elżbieta i Janusz Rodzeństwo mamy: Małgorzata Teresa Rodzeństwo taty: Szymon, Elżbieta Odpowiedz Link Zgłoś
jomi81 Re: Imiona Waszych rodziców 08.11.12, 08:13 Moi rodzice: Małgorzata i Remigiusz Rodzice męża: Barbara i Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: Imiona Waszych rodziców 09.02.14, 14:53 Moi rodzice to Joanna i Jacek Boguslaw Brat blizniak mojej mamy - Janusz (zona Iwona) oraz mlodszy brat Mariusz Michal Rodzice mojego chlopaka to Danuta i Zbigniew Odpowiedz Link Zgłoś
adriankaa.s Re: Imiona Waszych rodziców 13.02.13, 01:00 Dziadkowie : => od strony mamy - Elżbieta Barbara i Andrzej Jan => od strony taty - Anna Maria i Mieczysław Andrzej => rodzeństwo babci Eli : Grażyna(+Mieczysław) i Zbigniew(+Wanda), i dziadka Andrzeja : Wojciech(+Teresa) => rodzeństwo babci Ani : Maria Anna(+Leszek), i dziadka Mietka : Teresa(+Józef) Rodzice: => Anna Agnieszka => Andrzej Mieczysław => rodzeństwo mamy : Katarzyna(+Rafał) => rodzeństwo taty : Paweł Jan(+Aneta) Odpowiedz Link Zgłoś
aganioq Re: Imiona Waszych rodziców 10.02.14, 09:59 Moi: Elżbieta Urszula i Sławomir Andrzej Mojego męża: Natalia i Piotr Rodzeństwo mojej mamy: Ewa Teresa Tomasz Siostra taty: Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
sangrita Re: Imiona Waszych rodziców 10.02.14, 17:46 U mnie: Danuta i Jerzy rodzeństwo mamy: Zofia, Maria, Tadeusz rodzeństwo taty: Krystyna, Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
lena.162 Re: Imiona Waszych rodziców 16.02.14, 12:09 Rodzice: Regina Danuta, Sławomir Rodzeństwo mamy: Aneta Iwona Dominika Rodzeństwo taty: Tomasz Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś