hersyliaa Re: a Prymityw? 23.07.26, 14:14 Pobawię się w archeologa i odkopię stary wątek. Co powiecie o imionach: Amator, Homobonus, Wenera, Doda, Sekunda. Są święci o tych imionach. Mnie zwaliły z nóg :p Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: a Prymityw? 23.07.26, 15:17 A jakie to ma znaczenie, że " są święci o tych imionach"? Odpowiedz Link Zgłoś
hersyliaa Re: a Prymityw? 24.07.26, 17:48 Jeśli ktoś nie wierzy, że takie imiona istnieją, to może sobie sprawdzić. Wpisać św. Wenera/św. Amator i już. Nikt wtedy nie zarzuci, że sobie wymyśliłam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: a Prymityw? 23.07.26, 23:31 Na Homobonusa wcześniej nie zwróciłam uwagi. Zetknęłam się z nazwiskiem Dobrychłop - to chyba ten sam koncept. Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: a Prymityw? 24.07.26, 01:31 Mam propozycje: Kwadrat Monitor Prymityw Fakundo Amator Prymityw Homobonus Lucyfer Adolf Alfons Cham Anioł Lew Wilczan Odpowiedz Link Zgłoś
hersyliaa Re: a Prymityw? 24.07.26, 17:47 Bardziej by pasował Cham Prymityw i Lucyfer Anioł Odpowiedz Link Zgłoś