pucio09 24.04.12, 14:13 No właśnie. jestem w trzeciej ciąży. Dziewczynka raczej Łucja. A chłopak? Brak pomysłów. Pomóżcie! Co pasuje do Aleksandra i Wojciecha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 14:17 Brunon, Błażej, Bartłomiej, Cyprian, Dominik, Ernest, Franciszek, Hubert, Joachim, Jędrzej, Julian, Jeremi, Karol, Kornel, Krzysztof, Ksawery, Leon, Marceli, Remigiusz, Sebastian, Stanisław, Tobiasz, Tymon, Tymoteusz Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 14:24 przychodzą mi na myśl Stanisław, Antoni, Franciszek, Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 14:25 Łucja super! Proponuję Kajetana, Lucjana, Bolesława, Kaspiana. Odpowiedz Link Zgłoś
wimperga Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 14:38 Mikołaj, Adam, Ignacy, Tymoteusz, Jeremi, Karol? Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 15:06 Wybrałabym coś w miarę osłuchanego, co nie odbiega znacząco poziomem popularności od Aleksandra i Wojciecha, bo to jednak popularne imiona. Może: Antoni, Bartłomiej, Błażej, Franciszek, Hubert, Jan, Jędrzej, Ksawery, Michał, Mikołaj, Stanisław? Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 17:07 Maciej Tomasz Krzysztof Piotr Franciszek Stanisław Maurycy Jędrzej Bartosz/Bartłomiej Cyprian Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 20:55 pierwsza mysl to Daniel.... inne pomysły: Błażej, Tymon, Jeremi, Nikodem, Maksymilian Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Olek, Wojtek i... 24.04.12, 21:06 Wybrane imiona męskie, poczynając od tych o porównywalnej w Warszawie nadawalności do Łucji: Gabriel Tymoteusz Ksawery Bruno Kajetan Witold Konstanty Juliusz Emil Gustaw Jeremi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Olek, Wojtek i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 10:09 Dla chłopca może Dominik, Marcin, Tomek Dla dziewczynki przychodzą mi do głowy takie imiona jak Emilka lub małgorzata. Ale dla dizewczynki imię już chyba jest pewne więc to tylko taki dodatek z mojej strony Odpowiedz Link Zgłoś