aedo 27.04.12, 09:57 W tym roku w naszym przedszkolu wywieszono tylko listę z nazwiskami nowoprzyjętych dzieci i bez podziału na roczniki. Większość jednak to dzieci z 2009, a reszta 2006-2008. I tak na liście są: Julia x5 Lena x2 Oliwia x2 Natalia Otylia Nadia Amelia Faustyna Martyna Olga Zuzanna x2 Emilia Justyna Izabela Aleksandra Jagoda Karina Wanessa Artur Kacper x2 Nikodem Dominik Piotr Szymon Karol Dawid x2 Maksymilian Szymon x2 Oliwier Aleks Mikołaj Przemysław Tomasz Bartłomiej Podobają mi się: Faustyna, Jagoda, Artur, Maksymilian, Nikodem, Piotr, Karol. Pozostałe też IMO ok, poza dwoma na które nigdy bym się nie zdecydowała: Wanessa i Aleks (ale już Aleksy bardzo mi się podoba). Zauważam też pewną różnicę, bo mój syn szedł w zeszłym roku i nie ma w grupie żadnej Zuzi, ani Julii, ani Oliwii, za to ma 3 Wiktorie - w tym roku za to nie ma żadnej nowej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewela345 Re: Przedszkolaki 2012/2013 27.04.12, 10:19 aedo napisała: > Zauważam też pewną różnicę, bo mój syn szedł w zeszłym roku i nie ma w grupie ż > adnej Zuzi, ani Julii, ani Oliwii, za to ma 3 Wiktorie - w tym roku za to nie m > a żadnej nowej. Dokładnie. Moja córka tez poszła w zeszłym roku do przedszkola ( od września 2011 ) i nie ma w grupie żadnej Julii, Zuzi, Leny a za to też ma 3 Wiktorie i 3 Mateuszów Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Przedszkolaki 2012/2013 04.05.12, 10:48 A teraz z innego przedszkola, z centrum Polski: 2009: Zuzanna Wiktoria Nikola Maja Amelia x2 Julia Oliwia Robert Wojciech Marcel Fabian Paweł Kacper Wiktor x2 Bartosz Maksym Aleksander Jakub Moim zdaniem chłopięce ciekawsze,a dziewczynki to sama czołówka rankingu. 2008: Nikola Julia Gabriela x2 Nel Kinga Roksana Oliwia Aleksandra Natalia Bogusz Stanisław x2 Filip Miłosz Mateusz x2 Kacper Krzysztof Oliwier Adam Mikołaj Albert Kamil Tymon Znowu jakaś bardziej męska grupa i kilka ciekawych IMO imion: Bogusz, Albert i aż 2 Stanisławów ( sama bym nie nadała, ale u kogoś całkiem ciekawie brzmi), a ja żadnego małego Staśka nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Przedszkolaki 2012/2013 04.05.12, 10:54 2006: Maria Julia x3 Ada Gabriela Zofia Zuzanna x2 Aleksandra x2 Weronika Maja x2 Kinga Justyna Monika Amelia Natalia Jakub x3 Michał x2 Bartosz Dawid Daniel Mateusz Filip x2 Stanisław Mikołaj x3 Oliwier Maksymilian Adrian Mateusz Adam Gracjan Wiktor Kordian Szymon Konrad Generalnie więcej w tym przedszkolu Jakubów, Wiktorów, Stanisławów. W mieście z pierwszego postu (Podkarpacie) ogólnie częściej spotyka się Szymonów, Adamów, a z bardziej oryginalnych - Eryków. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: Przedszkolaki 2012/2013 04.05.12, 10:59 Pomyłka, to wyżej to dzieci z 2007, a teraz będą najstarsze przedszkolaki: Julia Adrianna Anna Marta Weronika Wiktoria Natalia Barbara Mikołaj Piotr Hubert Sebastian Antoni Beniamin Michał Karol Jakub Kamil Łukasz Jan Maciej Adam Mateusz Nikodem Filip Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Przedszkolaki 2012/2013 04.05.12, 15:26 Otylia i Faustyna bardzo interesujące, doceniłabym u kogoś, choć na swojej liście nie mam. Poza Julią nie ma zbyt dużo powtórek, więc całkiem różnorodnie mimo wszystko (no i nie ma Jakuba? Filipa?) Wanessa rzeczywiście nieciekawa, podobnie jak Oliwier, Aleks i Nadia też nie zachwycają. Odpowiedz Link Zgłoś
easyblue Re: Przedszkolaki 2012/2013 04.05.12, 19:10 Oliwier podoba mi się. Ale zamiast Aleksa o niebo lepszy byłby moim zdaniem Aleksander. Wanessa bardzo obco mi brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś