yawokim 23.06.04, 10:19 to imiona dziewczyn z mojej klasy w podstawowce, najwieksze hity konca lat 70tych, teraz chyba niezbyt popularne... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Lucyna 23.06.04, 10:21 ...na pewno nie była najwiekszym hitem konca lat 70tych. Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: Lucyna 23.06.04, 10:25 no moze nie, ale pamietam kilka Lucyn, jakos mi sie w pamieci wyryly Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: Lucyna 23.06.04, 11:31 Ja kojarzę tylko jedną - moją ciotkę, która urodziła sie trochę wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Lucyna, Ilona, Dagmara, Karolina, Justyna 27.06.04, 11:54 Czesc ! No,u mnie w szkole tez te imiona byly spotykane,chociaz musze powiedziec,ze znowu powracaja,a najbardziej chyba Karolina i Justynka. Pa ola Odpowiedz Link Zgłoś
agata12 Re: Lucyna, Ilona, Dagmara, Karolina, Justyna 01.07.04, 16:34 Hej!! W mojej klasie z podstawówki nie było koleżanek o tych imionach (a urodziłam sie w latach 70- tych). Za ta mój mąż (rocznik 71) miał być Justynką)))) Teraz naszą córeczkę chce nazwać Justyna. Mnie się to imienie nie podoba- więc wymyśliłam sobie od niego zdrobnienie- Tysia. Pwenie będzie Justysia (Tysia) Pozdrawiam - Agata i (24tc) Tysia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Lucyna, Ilona, Dagmara, Karolina, Justyna 03.07.04, 22:40 Hej. W moim roczniku w podstawówce nie było dziewczyn noszących te imiona, w liceum była tylko jedna Lucyna. Acha, jestem rocznik '77 Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
dagutka Re: Lucyna, Ilona, Dagmara, Karolina, Justyna 04.07.04, 15:20 ja mam na imie Dagmara ale urodziłam sie troche później. Wcześniej mi sie nie podobało moje imie ale teraz jest ok i ludziom sie bardzo podoba, polecam ,Dagmarki są fajne Odpowiedz Link Zgłoś
sataga Re: Lucyna, Ilona, Dagmara, Karolina, Justyna 06.07.04, 12:10 Mnie sie podoba imie Dagmara od nie dawna zresztą Odpowiedz Link Zgłoś