koraba30 03.07.12, 22:21 Now alasnie Hania fajne to imie jak myslicie? dla Patryka sioostry? Hania, Lena ((wiem ze niby oklepane) jakie jeszcze podsuniecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 03.07.12, 22:25 Hanna fajna, ale dla mnie zbyt popularna. Nie mniej na pewno jest dużo lepsza od Leny. Agata, Adrianna, Alicja, Blanka, Berenika, Dagna, Daria, Dominika, Estera, Ida, Jaśmina, Kornelia, Laura, Michalina, Malwina, Marcelina, Melania, Marta, Martyna, Olga, Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 03.07.12, 22:39 Hanna i Lena bardzo popularne, aczkolwiek Hania ładniejsza. Może Blanka, Klara, Róża. Odpowiedz Link Zgłoś
koraba30 Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 03.07.12, 23:26 Blanka nie podoba sie mezowi. Mnie najbardziej jakos właśnie do Lenki lub Hani Klara bardzo ładne ale juz jest w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 03.07.12, 23:48 To jeśli już muszę wybrać między Hanną a Leną to wybieram zdecydowanie Hannę. Lena to dla mnie zdrobnienie, a do tego, mam wrażenie, że to taka sezonówka, jak kiedyś Mariola. W 2008 roku nie było jej nawet w pierwszej 20-stce, a po 3 latach wylądowała na 1-szym miejscu (Julia nie została "strącona" z podium przez ostatnie 10 lat i udało się to zrobić pojawiającej się w sumie znikąd Lenie). To podejrzanie szybki skok popularności, która wg mnie, równie szybko minie ... Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 08:44 Nie podoba mi się żadne. A co powiecie na Helenę, którą można nazywać Leną? Odpowiedz Link Zgłoś
figa241 Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 09:22 olianka napisała: > A co powiecie na Helenę, którą można nazywać Leną? Pomyslalam dokladnie o tym samym HELENKA i PATRYK Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 09:28 do Patryka Hania mi zupełnie nie pasuje.... może zatem: Zoja, Dominika, Liwia, Letycja, Roksana, Dagmara, Marta, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 12:31 Jeśli Hanna lub Lena, to dla mnie TYLKO Hanna Leny nie znoszę... I jakoś na razie nie mam pomysłów na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 12:54 Hania nadal bardzo mi się podoba, ale jest tak popularna, że powoli czuję się nią "przejedzona" dla Leny wielkie "nie" może Olga, Berenika, Matylda? Odpowiedz Link Zgłoś
rose01 Re: dla Patryka- Hania czy... ?? 04.07.12, 23:30 może Marika, Marita, Marietta, Oliwia. Liwia, Alicja, Blanka, Estera, Nadia Odpowiedz Link Zgłoś