magducha78 05.11.12, 15:01 dziewczynki 5 Gabriela 4 Alicja Julia Lena 3 Amelia Antonina Emilia Maja Zuzanna 2 Aleksandra Barbara Hanna Laura Maria Milena Natalia Nina Urszula Weronika Wiktoria Zofia 1 Adela Adrianna Aniela Apolonia Blanka Dalia Helena Iga Izabela Jadwiga Jagoda Joanna Karina Karla Katarzyna Kinga Klaudia Kornelia Krystyna Lea Lilia Liliana Łucja Małgorzata Marika Martyna Mia Michalina Nel Olimpia Oliwia Patrycja Paulina Pola Rozalia Róża Stefania Tatiana chłopcy 10 Szymon 6 Bartosz Jakub 5 Jan 4 Antoni Michał 3 Ignacy Igor Kacper Krzysztof Nikodem Oliwier Stanisław 2 Adam Aleksander Filip Franciszek Miłosz 1 Adrian Alan Aleks Alex (polskie nazwisko) Amadeusz Artur Bartek Dymitr (polskie nazwisko) Dawid Feliks Gustaw Henryk Iwo Julian Kajetan Ksawery Leon Maciej Marcin Mateusz Mikołaj Nathan (polskie nazwisko) Oktawian Oliver Patryk Paweł Piotr Radosław Roch Ronald Sebastian Sylwester Tobiasz Tomasz Tymoteusz Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magducha78 dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 05.11.12, 15:08 dwa imiona Adrian Marcin Aleksander Dominik Emilia Natalia Feliks Jan Iwo Aleksander Jan Antoni Nathan Paweł Patryk Grzegorz Piotr Stanisław Szymon Aleksander Szymon Łukasz Iga Inga Małgorzata Anna Milena Magda Pola Tamara Zofia Barbara bliźnięta Aleksander i Milena Bartosz i Katarzyna rodzeństwo Antoni ma brata Kajetana Szymon ma siostrę Hannę Gustaw ma siostrę Antoninę Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 05.11.12, 20:11 Adrian Marcin - ok Aleksander Dominik -ok Emilia Natalia - ok Feliks Jan - sam Feliks ok, ale z Janem nie podoba mi się Iwo Aleksander - ok Jan Antoni - standard Nathan Paweł - mi się nie podoba Patryk Grzegorz - tak sobie Piotr Stanisław - standardowo Szymon Aleksander - ok Szymon Łukasz - ok Iga Inga - o nie masło maślane Małgorzata Anna - standard Milena Magda - tak sobie Pola Tamara - nie podobają mi się razem Zofia Barbara -ok bliźnięta Aleksander i Milena- moim zdaniem nie pasują Bartosz i Katarzyna - jak wyżej > rodzeństwo Antoni ma brata Kajetana - ok Szymon ma siostrę Hannę -ok Gustaw ma siostrę Antoninę -ok Odpowiedz Link Zgłoś
olinininka Re: WnŚ Warszawa 3-4 listopada 05.11.12, 20:04 Dziewczynki: To Gabrysia rządzi.Jak zwykle czołówka standardowa. Co do pozostałych w oczy ,,rzuca" się Adela, Dalia,Lea, Karla,Olimpia,Marika, Mia, Róża, Rozalia i Tatiana za niektórymi nie przepadam, ale przynajmniej wyróżniają się Chłopcy: Nowa moda Szymon zamiast Jakuba hehe Dużo różności: Amadeusz, Gustaw, Henryk, Oktawian, Feliks, Dymitr, Roch, Ronald nie przepadam za w/w imionami (po za Feliksem i Amadeuszem) jednak na plus, że się wyróżniają Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: WnŚ Warszawa 3-4 listopada 05.11.12, 22:12 Iga Inga to nie jest żart? kilka pięknych imion się pojawiło: Adela, Aniela. Gustaw, Feliks ech zmienia się to wszystko na lepsze w końcu. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 3-4 listopada 06.11.12, 14:47 DZIEWCZYNKI Chyba nawet cieszy mnie Gabriela na pierwszym miejscu - w końcu jakaś odmiana. A imię do moich ulubionych nie należy, więc bezpośrednio mnie to nie dotyka Podoba mi się Adela, Aniela, Apolonia, Jadwiga, Lilia, Olimpia, Rozalia, Róża i Stefania. Sporym zaskoczeniem jest dla mnie Dalia, ciekawa także Krystyna. Mam nadzieję, że Karla osiągnie w dorosłym życiu trochę więcej niż 150cm .... CHŁOPCY Za każdym WnŚ-em coraz bardziej mi szkoda Ignacego Podoba mi się Feliks, Gustaw, Henryk, Roch i Tobiasz. Generalnie sporo jest ciekawych imion - Amadeusz, Dymitr, Oktawian, Ronald. Żadne jednak nie jest w moim stylu. DWA IMIONA Iga Inga - nie no błagam, niech to będzie kiepski żart rodziców BLIŹNIĘTA Aleksander i Milena - ok Bartosz i Katarzyna - jw; co ciekawe, znam 2 dorosłe rodzeństwa o takich imionach RODZEŃSTWA Antoni ma brata Kajetana - w porządku Szymon ma siostrę Hannę - jw Gustaw ma siostrę Antoninę - jw; gdyby jeszcze Antonina była Antonią to już w ogóle by było cudnie Odpowiedz Link Zgłoś