monia12xd 06.01.12, 16:08 wasi najlepsi wykonawcy ? + tytuły piosenek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ladyfame Re: Rap 06.01.12, 16:42 Paktofonika - Ja to ja ,Fokus - nielegale, Paktofonika - Aż strach, Paktofonika - lepiej być nie może, Sokół i Starosta Marysia - Mirek, Buka - Czarownica z monopolowego, Tede La La La Lachon, Paktofonika - Popatrz, Paktofonika - ToNieMy, Enes ft.Kniaz - Galerianki . Odpowiedz Link Zgłoś
mightywozz Re: Rap 15.01.12, 22:49 ladyfame napisał(a): > Paktofonika - Ja to ja ,Fokus - nielegale, Paktofonika - Aż strach, Paktofonika > - lepiej być nie może, Sokół i Starosta Marysia - Mirek, Buka - Czarownica z m > onopolowego, Tede La La La Lachon, Paktofonika - Popatrz, Paktofonika - ToNieMy > , Enes ft.Kniaz - Galerianki . to..? To nie jest rap.. Posłuchaj takiego rapu jaki tworzy np. Eminem, Dr. Dre, D12, Royce 5'9"... To jest prawdziwy rap.. Eminem - "Cocaine"; "When I'm Gone"; "Not Afraid"; Bautiful" i wiele wiele innych, Bad Meets Evil - "Lighters"; "Take From Me"; "Above The Law"; "The Reunion" i wiele innych. Dr. Dre - "I Need A Doctor"; "Die Hard".. Odpowiedz Link Zgłoś