annthonka 16.03.13, 11:01 Dziewczynki 6 Zofia 5 Gabriela Lena Maria Oliwia 4 Hanna Liliana Maja Zuzanna 3 Aleksandra Alicja Amelia Anna Dominika Emilia Karolina Laura 2 Antonina Melania Milena Natalia Nina Paulina Pola 1 Agata Angelika Celina Diana Dorota Gloria Helena Jadwiga Jagoda Julia Julita Karina Klara Lilia Marta Michalina Nadia Olimpia Paula Roxan (nazwisko polsko-obce) Róża Weronika Wiktoria Chłopcy 6 Jan 5 Michał 4 Aleksander Jakub Piotr Stanisław 3 Filip Mateusz 2 Adam Antoni Bartosz Borys Franciszek Kacper Łukasz Tymoteusz 1 Aleks Bolesław Bruno Daniel Eryk Gaweł Gniewosz Igor Jacek Jeremi Julian Juliusz Kajetan Karol Kornel Krzysztof Leon Mikołaj Nikodem Oskar Paweł Wiktor Witold Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 16.03.13, 11:04 Dwa imiona Anna Olga Laura Janina Lena Paulina Maja Anna Maria Magdalena Melania Maria Paulina Anna Róża Anna Weronika Natalia Damian Aleksander Jakub Piotr Juliusz Jerzy Tymoteusz Boguś Bliźnięta Eryk i Aleks Filip i Leon Jagoda i Lilia Lena i Paula (obce nazwisko, koszmarnie niedobrane) Łukasz i Magdalena Rodzeństwo Zofia ma brata Wiktora Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: dwa imiona + bliźnięta + rodzeństwo 18.03.13, 11:52 annthonka napisała: Laura Janina - ładny zestaw Melania Maria - jakoś mi ta Maria do Melanii nie pasuje Juliusz Jerzy - łądnie Tymoteusz Boguś - ?! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 16-17.03 16.03.13, 13:29 Coś mi się wydaje, że widziałam już tego samego Gawła i Gniewosza. Jesli jednak to kolejni, to z Gawła się bardzo cieszę. Cieszę się także z Bolesława, Juliusza, Kornela, Kajetana i Jeremiego. Odpowiedz Link Zgłoś