gaudencja 21.07.04, 12:15 ...w Polsce jest (była?) jedna kobieta o tym imieniu, urodzona między 1910 a 1920 r. Co Ty na to, Abielko? )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Abiela 24.07.04, 12:04 Zartujesz????????? Jestem pod wrazeniem. U mnie a to skrot od Ani a biela skrot od panienskiego nazwiska. I nawet sama tego nie wymyslilam, tylko moj brat to mbiela))) Ale kogos o takim imieniu na pewno nie maD Dzieki! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Abiela 24.07.04, 17:22 abiela napisała: > Zartujesz????????? Jestem pod wrazeniem. Pewnie, że nie żartuję ))) Pozdrówka! g. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Abiela 24.07.04, 20:02 Znam chłopaka który nazywa się Damian Bil i wszedzie podpisuje sie D.Bil , nie trzeba mowic jak sie to czyta :] Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Abiela 21.12.04, 17:56 Proszę bardzo, nawet coś znalazłam: pl.wikipedia.org/wiki/Abiel Zastrzegam: nie ponoszę odpowiedzialnosci za treści zawarte w Wikipedii Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Abiela 22.12.04, 11:18 gaudencja napisała: > Proszę bardzo, nawet coś znalazłam: > pl.wikipedia.org/wiki/Abiel > Zastrzegam: nie ponoszę odpowiedzialnosci za treści zawarte w Wikipedii Brzmi bardzo ciekawie. Musze przy okazji dopytac mojego znajomego, pochodzacego z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Abiela 28.12.04, 10:54 gaudencja napisała: > ...w Polsce jest (była?) jedna kobieta o tym imieniu, urodzona między 1910 a > 1920 r. Co Ty na to, Abielko? )) Moj sasiad - Zyd - potwierdza, ze istenije imie Abiel (czyt. Awiel) o znaczeniu "ojciec Boga"??? Skleroza mnie dopadla, bo pytalam jeszcze przed swietami. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Abiela 28.12.04, 15:54 abiela napisała: > Moj sasiad - Zyd - potwierdza, ze istenije imie Abiel (czyt. Awiel) o > znaczeniu "ojciec Boga"??? Skleroza mnie dopadla, bo pytalam jeszcze przed > swietami. Fajnie. Czy wobec tego mamy zacząć do Ciebie mówić Awiela? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Abiela 31.12.04, 18:26 gaudencja napisała: > > Fajnie. Czy wobec tego mamy zacząć do Ciebie mówić Awiela? ;-P Eee, lepiej nie Najchetniej zmienilabym nick, bo ten byl przypadkowy... Sylwestrowe pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś