gaudencja Re: A Gerard? 23.07.04, 22:12 Nie bardzo mi się podoba, mam negatywne skojarzenia z Gerhardem Schroederem i z jeszcze jednym Gerardem, którego znam, a który jest bardzo niemęski... I takie też wydaje mi się to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: A Gerard? 23.07.04, 22:16 koleżanka ma brata Gerarda i muszę przyznać, że on JEST męski a imię wydaje się być mocna, męskie i z charakterem - takie trochę skandynawskie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: A Gerard? 23.07.04, 22:19 lunatica napisała: > się być mocna, męskie i z charakterem - takie trochę skandynawskie. Germańskie niestety, stuprocentowo. Jeżeli Ci się podoba, to je wybierz oczywiście. Mi się jednak podobało dopóki nie znałam nikogo o tym imieniu... Teraz przypomniał mi się jesczez jeden znajomy, może nie niemęski, ale słaby sie z nim dogadywałam. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A Gerard? 23.07.04, 23:58 Zam 3 Gerardow swietni faceci.Imie tez mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
corolla1 Re: A Gerard? 24.07.04, 08:42 Moj maz ma na imie Gerard. Super facet! Nie zamienilabym go na zadnego innego Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: A Gerard? 24.07.04, 10:42 Dla mnie okropne, do tego kojarzy mi sie z Gerardem z "Dlugu" Ania Odpowiedz Link Zgłoś