defka13 04.08.13, 15:22 W tym numerze część dzieciaczków powtórzyła się - te, które zapamiętałam, wyłączyłam ze statystyki. Mimo to może się zdarzyć, że niektóre imiona były już odnotowane w ubiegłym tygodniu - nie mam niestety poprzedniego WnŚ, żeby sprawdzić. Chłopcy: 6 Jakub 5 Kacper 4 Aleksander Dawid 3 Adam Antoni Ignacy Oliwier 2 Franciszek Jan Kajetan Leon Marcin Mateusz Miłosz Paweł Stanisław 1 Alan Filip Gustaw Igor Janusz Jeremi Kamil Karol Kazimierz Łukasz Maciej Maksymilian Marek Mikołaj Piotr Robert Sławomir Szymon Tomasz Tymoteusz Wiktor Wojciech Dziewczynki: 7 Natalia Zofia 5 Alicja 4 Oliwia 3 Aleksandra Hanna Julia Wiktoria 2 Anna Antonina Barbara Kaja Lena Maja 1 Adrianna Agnieszka Amelia Anastazja Bianka Helena Joanna Julianna Karina Katarzyna Kornelia Liliana Liwia Lucja Lukrecja Magdalena Małgorzata Marcelina Maria Martyna Mila Milena Nel Nela Nicola (polskie nazwisko) Nina Sara Weronika Victoria (polskie nazwisko) Zuzanna Bliźniaki: Bianka i Sławomir Natalia i Jan Kaja i Oliwier Dwa imiona: Antoni Krzysztof Dawid Aleksander Lena Wiktoria Maciej Adam Marcin Rafał Natalia Anna Nicola Amanda Tomasz Wojciech Tymoteusz Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: WnŚ Warszawa 3-4 sierpnia 04.08.13, 15:33 Wśród męskich podoba mi się Gustaw, Jeremi i Kazimierz. Zaskoczył mnie za to Sławomir. U dziewczynek miło spojrzeć na Anastazję, Juliannę i Sarę. Pozytywnie zaskoczyła mnie Lukrecja! I ciekawa jestem, czy Lucja to faktycznie Lucja, czy miała być Łucja. Szkoda mi Amandy, bo zestawienie jej z Nicolą nie dodaje jej szlachetności Najbardziej zaskoczył mnie jednak duet Bianka i Sławomir - wg mnie to dwa różne światy. Odpowiedz Link Zgłoś
defka13 Re: WnŚ Warszawa 3-4 sierpnia 04.08.13, 15:49 Też jestem ciekawa czy to literówka. Ale Lucja istnieje, więc wykluczyć nie można. Lukrecja przepiękna! Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Lukrecja 04.08.13, 16:32 Prawda? Też mi się Lukrecja ostatnio spodobała, ale widziałabym ją raczej na drugie - przynajmniej u swojej córki. Dla jednej na drugie Lukrecja, a dla kolejnej - Ambrozja Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Lukrecja 09.08.13, 20:34 Ta Lukrecja nawet nieźle grała z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Lukrecja 13.08.13, 15:18 Mnie zaskoczyło zestawienie Bianki ze Sławomirem. Odpowiedz Link Zgłoś
makuffka Re: WnŚ Warszawa 3-4 sierpnia 13.08.13, 18:09 Bianka i Sławomir to kosmos, też zwróciłam na to uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: WnŚ Warszawa 3-4 sierpnia 04.08.13, 19:22 Rzeczywiście Lukrecja brzmi ładnie Zaskoczył mnie Sławomir i Robert. Podoba mi się Amanda, ale jako pierwsze imię. Natomiast gdybym miała wybrać tylko dwójkę z podanych to Gustaw i Anastazja Odpowiedz Link Zgłoś
eo_wina Re: WnŚ Warszawa 3-4 sierpnia 14.08.13, 10:06 Kurczę, jeśli to Lucja, a nie Łucja (choć Łucja też bardzo mi się podoba), to brawa dla rodziców, bo bardzo, ale to bardzo mi się podoba Lukrecja - oryginalnie, acz mnie za bardzo kojarzy się z pewnym kotem z bajki Bianka i Sławek - nosz kur... ależ wymyślili! Odpowiedz Link Zgłoś