florianne 03.09.13, 20:20 Dziewczynki 10 Zuzanna 7 Aleksandra Lena Wiktoria 6 Anna Antonina Maja Pola 5 Julia Zofia 4 Oliwia 3 Agata Alicja Amelia Barbara Hanna Maria 2 Inga Magdalena(w tym Magda) Marta Weronika 1 Agnieszka Anastazja Angelika Aniela Apolonia Aurelia Blanka Dominika Estera Ewa Gabriela Helena Jagoda Kalina Karina Karolina Katarzyna Kinga Klaudia Kornelia Liwia Łucja Milena Nadia Natalia Nel Nela Nikola Nina Salomea Sara Urszula Chłopcy 8 Szymon 7 Filip Jan 6 Krzysztof 5 Alan Piotr Wiktor 4 Jakub Kacper Oliwier+Olivier (z polskim nazwiskiem) 3 Adam Dominik Franciszek Leon Maksymilian(w tym Maks) Miłosz Paweł 2 Aleksander Amadeusz Antoni Borys Hubert Igor Julian Kajetan Mieszko Michał Mikołaj Nikodem Olaf Oskar Stanisław Tomasz Tymon Tymoteusz 1 Adrian Arkadiusz Artur Bartłomiej Cyprian Dawid Derlis(polskie nazwisko) Eryk Gromosław Hirek(Hieronim?) Idzi Jerzy Konstanty Konrad Ksawery Maciej Mateusz Milan Natan Rafał Sergiusz Seweryn Stefan Witold Wojciech Zachary Dwa imiona Amelia Maria Antonina Bernadeta Aurelia Róża Karina Ewa Lena Maria Łucja Zenobia Maja Grażyna Marta Antonina Urszula Katarzyna Adam Sławomir Filip Marcin Filip Szymon Franciszek Bartłomiej Jan Paweł Jerzy Franciszek Julian Maciej Kajetan Jakub Paweł Mateusz Paweł Michał Stanisław Roman Tymoteusz Marcel Bliźnięta Borys i Nikola Anastazja i Antonina Anna i Jan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Trójmiasto 16,23 i 30 sierpnia 04.09.13, 09:56 Zaskoczyło mnie aż 6 Antonin, 2 Ingi, 2 Amadeuszów! Miło spojrzeć na Anielę, Apolonię, Aurelię, Esterę, Liwię, Łucję, a zwłaszcza Salomeę. Wśród chłopców wyróżniają się 2 Julianów, Mieszków, i dwóch Kajetanów oraz Cyprian, Gromosław, Idzi (!), Hieronim, Jerzy, Sergiusz i Zachary. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Dwa imiona 04.09.13, 09:58 Ciekawe zestawy to: Antonina Bernadeta Aurelia Róża Łucja Zenobia, która totalnie wymiata. Oraz: Jerzy Franciszek Stanisław Roman. Tutaj zupełnie mi drugie imię nie pasuje do pierwszego: Tymoteusz Marcel Wśród bliźniąt tylko Anastazja i Antonina mnie przekonują, aczkolwiek wszystkie zestawy w jakis sposób pasują. > > Bliźnięta > Borys i Nikola > Anastazja i Antonina > Anna i Jan Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dwa imiona 06.09.13, 20:39 abiela napisała: > Łucja Zenobia, która totalnie wymiata. Arcyciekawy zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Trójmiasto 16,23 i 30 sierpnia 04.09.13, 14:50 Miło spojrzeć na Anastazję, Aurelię, Esterę, Sarę, Cypriana, Konstantego, Stefana, Witolda i Zacharego. Bardzo ciekawi też są Salomea, Hirek (o ile faktycznie od Hieronima) i Gromosław! Zaskoczyło mnie 2 Amadeuszów. Urzekła mnie Aurelia Róża i Łucja Zenobia - cudne zestawy. Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: WnŚ Trójmiasto 16,23 i 30 sierpnia 04.09.13, 19:03 Jakie ciekawe imiona! Bardzo zaskoczyła mnie Salomea (cudne imię), Zachary, Amadeusz (piękne imiona) i Heronim (cudo) Ciekawy jeszcze Idzi (choć nie w moim typie) Aurelia Róża (piękna kompozycja) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Trójmiasto 16,23 i 30 sierpnia 04.09.13, 20:30 Bardzo się ucieszyłam z Idziego i Salomei. Odpowiedz Link Zgłoś
angelina7-83 Re: WnŚ Trójmiasto 16,23 i 30 sierpnia 06.09.13, 20:12 O jest moje ukochane i długo nie spotykane męskie imię - Amadeusz. Z żeńskich numerem jeden jest Anastazja, po cudnej prababci Odpowiedz Link Zgłoś