17.11.13, 18:19
Uczniowie nagrodzeni stypendiami w jednym z powiatów w woj. pomorskim

SP (7 szkół) - Łukasz, Paweł, Kacper, Dominik x 2, Alicja, Anna x 4, Weronika x 5, Julia x 8, Natalia x 5, Jakub, Wiktoria x 7, Radosław x 2, Adrian, Seweryn, Martyna x 2, Brygida, Izabela, Przemysław x 2, Klaudia, Angelika, Marta x 2, Szymon, Mateusz, Liliana, Monika, Katarzyna, Krzysztof, Dominika, Adrianna, Agata x 2, Karolina, Mikołaj, Aleksandra x 2, Bartłomiej, Jarosław, Emilia, Michał x 2, Kamila

gimnazjum (2 szkoły) - Monika, Dominika, Aleksandra, Patrycja x 2, Daria, Patryk, Szymon, Klaudia x 2, Paweł, Anna x 3, Jesica, Agata, Agnieszka, Anita, Karolina, Julia, Zuzanna, Natalia, Kamil, Łukasz, Przemysław, Joanna x 2, Paulina, Karol, Kinga, Barbara, Jagoda, Weronika, Julianna, Katarzyna, Izabela, Michalina, Alicja
Obserwuj wątek
    • polifonia1983 Re: Stypendia 17.11.13, 19:12
      Podoba mi się Seweryn, miło też widzieć Jagodę i Michalinę. A i Brygida ciekawa, ale generalnie szału nie ma smile
    • vi0let Re: Stypendia 18.11.13, 00:25
      Wyróżniają się chyba tylko Jarosław, Brygida i Barbara.
    • dalenia Re: Stypendia 18.11.13, 10:40
      Ale numer - Jesica ma stypendium? Niemożliwe, toż to imię z plebsu i patologii wink

A tak już na poważnie - ostatnio słyszałam o 3 młodych Brygidach! Jakiś czas temu jedną spotkałam na placu zabaw, o drugiej czytałam w lokalnej gazecie, a ta jest trzecia.
    • abiela Re: Stypendia 19.11.13, 15:57
      Najbardziej zaskakuje Brygida.
    • gaudencja Re: Stypendia 03.12.13, 00:28
      Mam wrażenie, że Brygida na Pomorzu jest popularniejsza, niż w reszcie kraju.

IMO najciekawsi są Julianna i Seweryn (ten ostatni dla mnie trochę wujkowaty).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.