mamamili 22.08.04, 15:00 JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igga-81 Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 22.08.04, 17:35 nie podoba się. Ale ze względu na złe skojarzenie z osobą noszącą je. Bez balastu subiektywnych emocji, całkiem niezłe byłoby Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 23.08.04, 09:32 dla w mnie w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 23.08.04, 18:02 Nie znosze tego imienia. A jak chcesz poczytac więcej opinii, to użyj wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 24.08.04, 11:11 Niezbyt mi się podoba, ale to przez skojarzenia z konkretną osobą... Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
nesla Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 24.08.04, 11:18 Wszyscy tak negatywnie, a mnie wlasnie ze sie bardzo podoba to imie i jest na liscie faworytek Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 24.08.04, 11:29 Ja się przychylam do negatywnej opinii - nie podoba mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Milena 25.08.04, 14:08 nesla napisała: > Wszyscy tak negatywnie Widocznie jest kontrowersyjne... To też trzeba wziąć pod uwagę nadając imię dziecku; podkreślam: wziąć pod uwagę, a nie - natychmiast zmienić zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 24.08.04, 12:07 A mnie sie podoba i to bardzo.Uwazam ze ,milo sie kojarzy ,nie jest odpychajace ,pasuje zarowno dla malutkiej dziewusi z kiteczkami ,jak i dla doroslej kobiety.No i ma mase zdrobnien :Milenka ,Milusia ,Milunia ,Mila itd. Moja Milena konczy za niecaly miesiac 3 latka.<Nie wyobrazam sobie ,ze mialaby miec inne imie. A. Odpowiedz Link Zgłoś
merusia Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 26.08.04, 18:40 nie owijajac w bawelne- trąci prowincja... Odpowiedz Link Zgłoś
fiona_sz Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 28.08.04, 09:17 Mnie się podobało dopóki po przestawieniu dwóch liter nie wyszła mi MELINA i teraz z tym mi się głównie kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
baida Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 31.08.04, 01:54 a mi się podoba - przyjaciółka z Czech ma tak na imię..bardzo fajna kobitka Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: JAK WAM SIE PODOBA IMIE MILENKA??? 31.08.04, 09:11 baida napisała: > a mi się podoba - przyjaciółka z Czech ma tak na imię..bardzo fajna kobitka W Czechach brzmi zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś