k_j_z Re: mam dla Was zabawę 27.11.15, 09:50 Ignacy Jakub Liwia Berenika Oktawia Bibiana, Julianna Katarzyna Tytus Jeremiasz franciszek ksawery Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: mam dla Was zabawę 11.01.17, 11:41 piękne ja bym dwóm ostatnim zestawom zmieniła kolejność ale poza tym podoba mi się bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
vi0let Re: mam dla Was zabawę 29.11.15, 15:35 Konstanty Teresa Róża i Aniela Witold Leopold Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: mam dla Was zabawę 30.11.15, 01:26 U mnie chyba byłoby trochę tradycyjnie i powszechnie, ale biorę pod uwagę te, które zaakceptowałby mój przyszły mąż Szymon Przemysław Emilia Michalina Małgorzata Joanna i Alicja Danuta Aleksander Marek Wojciech Adam Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: mam dla Was zabawę 11.01.17, 00:15 Dziś nazwałabym taką gromadkę troszkę inaczej,ale uwzględniam gust imienniczy mojego lubego. Gdyby to w realnym życiu było z góry wiadomo czy bd mieć syna i córkę czy dwie dziewczynki/chłopców lub bliźniaki to łatwiej byłoby planowac imiona Kajetan Przemysław Emilia Michalina Małgorzata Joanna i Marcelina Danuta Brunon Adam Aleksander Marek Odpowiedz Link Zgłoś
karola1705 Re: mam dla Was zabawę 11.01.17, 00:26 Gdyby to była lista stworzona przez partnera to z podanych przezemnie zostalaby Emilia i moze Malgosia, Marceline zamienilby pewnie na Hanie albo Julke. A synom najchetniej wszystkim trzem nadalby swoje imie. Odpowiedz Link Zgłoś
aledziwok Re: mam dla Was zabawę 04.12.15, 23:33 Wilhelm Józef Rita Letycja Emma Luiza i Ida Lukrecja Konstanty Tadeusz Kosma Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_skarpeta Re: mam dla Was zabawę 08.12.15, 16:40 Tadeusz Michał Dorota Katarzyna Ewa i Florentyna Krzysztof Grzegorz Poza pierwszymi dwoma, nie miałam pomysłu na drugie imię. A jedynym kluczem jest chyba jedynie mój gust Odpowiedz Link Zgłoś
justii23 Re: mam dla Was zabawę 11.01.17, 11:36 Maksym Tadeusz Liliana Dorota Melania Kornelia i Blanka Marcelina ( Gabriela) Kajetan Aleksander Zachary Jeremiasz ( z tym, że nie wiem czy bym się na Zacharego odważyła jeśli nie zostałby Gabriel Tymoteusz) Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: mam dla Was zabawę 16.01.17, 08:56 Witold Aniela Łucja i Melania Gustaw Kajetan Odpowiedz Link Zgłoś
marmolada77 Re: mam dla Was zabawę 27.03.19, 00:12 Aleksander Michał Emilia Stefania Maria Janina i Marcelina Elżbieta Stefan Antoni Witold Henryk Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: mam dla Was zabawę 27.03.19, 18:09 1. Najstarszy syn - Ignacy. 2. Córka - Róża. 3. Dwie córeczki bliźniaczki - Estera i Sara. 4. Młodszy syn - Jeremi. 5. Najmłodszy syn - Bruno. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: mam dla Was zabawę 28.03.19, 08:15 Łukasz Sergiusz Adela Idalia Maria Konstancja i Anna Matylda Witold Amadeusz Marek Olgierd Nie wiem czy "z jednej bajki", ale mi się podobają. Plus jedno imię jest bardziej "typowe" a drugie - bardziej oryginalne - co daje dziecku w latach późniejszych możliwość manewru, jak woli być nazywane. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: mam dla Was zabawę 03.09.20, 21:25 Trochę się u mnie zmieniło - najstarszy syn - Ignacy - córka - Stefania - dwie córeczki bliźniaczki - Rozalia i Florentyna - młodszy syn - Stanisław - najmłodszy syn - Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
pingus Re: mam dla Was zabawę 03.09.20, 22:45 imiona słowiańskie: 1. Radosław 2. Bogna 3. Wanda i Dobrawa 4. Wojciech 5. Tomisław imiona kwiatowe: 1. Jacek 2. Malwina 3. Liliana i Róża 4. Marcin 5. Bazyli imiona babcine/dziadkowe: 1. Stanisław 2. Helena 3. Łucja i Marianna 4. Konstanty 5. Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś