vocativa 18.09.18, 13:03 Pomóżcie proszę bo mam pustkę w głowie. Starszy brat to Piotr Dla dziewczynki wybrana Rozalia, a dla chłopczyka? Szukam czegoś raczej klasycznego, nie z pierwszej dziesiątki ale i nie ekstremalnie rzadkiego, czy oryginalnego (bo na to nie zgodzi się mąż) Pomóżcie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
essi23 Re: Piotr i... 18.09.18, 13:16 Moje propozycje Witold, Maciej, Adam. Z imion bardziej retro może Henryk, Tadeusz, Kazimierz Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Piotr i... 18.09.18, 14:01 Hej, może Bernard, Olgierd, Julian, Błażej, Kajetan, Tobiasz, Kornel, Mieszko, Stefan, Konstanty, Teodor? Odpowiedz Link Zgłoś
ilia.1 Re: Piotr i... 18.09.18, 14:56 Uważam, że Rozalia to piękne i ponadczasowe imię, które pasuje do Piotra. Kilka sugestii: Michalina, Leonia, Malwina, Emilia, Blanka, Kornelia, Lilian(n)a, Helena, Anastazja. Feliks, Gabriel, Konrad, Ksawery, Bruno(n), Klemens, Maksym(ilian), Ignacy, Nikodem. Odpowiedz Link Zgłoś
hudafik Re: Piotr i... 18.09.18, 16:21 Piotr i Rozali piękny duet. Dla chłopaka proponuję: Iwo, Oskar, Tomasz. Odpowiedz Link Zgłoś
annthonka Re: Piotr i... 18.09.18, 17:05 Może Maciej, Wojciech, Tomasz, Marek, Zygmunt, Jeremi, Konstanty, Tadeusz, Marcin? Fajnie, że dla dziewczynik doszliście do porozumienia. Rozalia jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
vocativa Re: Piotr i... 18.09.18, 17:58 Dziękuję wszystkim bardzo podobało mi się wiele z Waszych propozycji ostatecznie wybraliśmy Tobiasza Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Piotr i... 18.09.18, 19:06 Nie zdążyłam nic zaproponować, ale gratuluję podjęcia decyzji Uwielbiam Rozalię, Tobiasza też lubię, tak że podoba mi się Wasz wybór. Pochwal się, gdy rodzeństwo Piotra będzie już na świecie Szczęśliwego rozwiązania! Odpowiedz Link Zgłoś
miraflores5 Re: Piotr i... 18.09.18, 20:51 Rozalia to piękne imię, Tobiasz też całkiem ok. Pochwal się gdy rodzeństwo Piotra będzie na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Piotr i... 19.09.18, 00:06 Cieszę się, że udało się Wam zdecydować Teraz pozostaje czekać na pojawienie się na świecie potomka. Dajcie znać, jak się narodzi Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Piotr i... 19.09.18, 23:19 Rozalka dla dziewczynki - piękne imię. Tobiasz też bardzo w porządku . Fajnie, że chcecie mieć ciekawy, oryginalny zestaw imienniczy Daj znać, jak Rozalka/Tobiasz przyjdzie na świat. Wszystkiego dobrego! Odpowiedz Link Zgłoś
szmaragdowa Re: Piotr i... 25.09.18, 17:07 Może Adam, Michał, Tomasz, Krystian, Marcin, Mikołaj, Rafał, Paweł, Kamil, Przemysław ? Odpowiedz Link Zgłoś