abiela 26.01.20, 23:44 Ada Marta Adam x10 Adela Agata x3 Alan Albert Aleksander x6 Aleksander Jan Aleksandra x6 (w tym Ola) Alex Alicja x3 Amanda (obce nazwisko) Amelia x3 Anna x2 Antoni x5 Antonina x2 Apolonia Artur Bartłomiej Bartosz x3 Bianka Blanka Błażej Borys x4 Braian Bruno x3 Dagmara Daniel x2 Dariusz Dominik x2 Dorota Eliza Emilia x5 Emmanouil (obce nazwisko) Filip x6 Franciszek x3 (w tym 2x Franek) Gabriel x2 Gaja Gracjan Arkadiusz Grzegorz Hanna x11 Helena x4 Iga x3 Ignacy Igor x5 Izabela Izabella Jadwiga Jagoda Jakub x11 (w tym 1x Kuba) Jan x2 Jerzy Józef Judyta Julia x3 Julian x2 Kacper x8 Kaja Kamil Karol Karolina x2 Katarzyna Kazimierz Klara Kornelia x2 Laura x4 Lena x7 Leon x3 Liliana x3 Liliana x2 Łucja Łukasz Maciej Maja x6 Maks Maksymilian Marcel x2 Maria x2 Maria Józefina Marika Marta Mateusz x3 Matylda Melania x2 Mia Michalina Mieszko Michalina x2 Michał x3 Mikołaj x4 Milena x3 Miłosz x3 Nadia x2 Natalia Anna Natan x2 Nikodem x6 Nikolas Nina Noemi Olaf Olga Oliwia x4 Patryk x2 Paula Paulina x2 Paulina Anna Paweł Piotr Pola x3 Rita Robert Sandra Sonia Stanisław Szymon x5 Tadeusz Teresa Tomasz x2 Tymoteusz Wanda Weronika x2 Wiktor x5 Wiktoria Wincent Witold Wojciech x7 Zofia x9 Zuzanna x8 Bliźnięta Milena i Michalina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djboruta Re: Wnś Tychy 2019 27.01.20, 14:05 O! Moje rodzinne miasto Pare mi sie podoba - Adela, Albert (zaskakujaco), Apolonia, Jadwiga, Józef, Kazimierz, Mieszko, Tadeusz, Teresa, Wanda, Witold. Od patrzenia na pisownie Braiana bola oczy No i Gracjan - czy tylko dla mnie jedyne skojarzenie z tym imieniem to "Gratka w blotku" pana Roztockiego? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wnś Tychy 2019 27.01.20, 23:18 djboruta napisał(a): > Gracjan - czy tylko dla mnie > jedyne skojarzenie z tym imieniem to "Gratka w blotku" pana Roztockiego? > Mnie się tak nie kojarzy, ale też nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wnś Tychy 2019 29.01.20, 22:57 Szczególnie cieszy mnie Kazimierz. Nie cieszy - Sonia, Sandra, Rita i kilka innych obcych zdrobbnień. > Bliźnięta > > Milena i Michalina - zestaw mdły jak flaki z olejem, nie wiem, jak komuś mogła przyjść do głowy taka para. Odpowiedz Link Zgłoś