abiela 21.03.20, 23:47 Aaron (obce nazwisko) Adrianna Aleksander x4 Aleksandra x2 Alicja x2 Amelia x4 Anna Antoni x3 Antonina x3 Bartłomiej Bartosz x2 Bruno Cezary x4 Cyryl (obce nazwisko) Daria Dawid x3 Dominik x2 Emil Emilia x2 Eryk Estera Fabian Filip x3 Franciszek x2 Gabriel Hanna x3 Hela Iga x2 Igor x4 Iwo Jakub x4 (w tym Kuba) Jan x4 Joachim Julia x6 Julian Kacper x2 Kamil x4 Karolina Katarzyna Korenlia Krzysztof x2 Ksawery Laura Lena x5 Leon x3 Leonard Lidia x2 Liliana x3 Magda Magdalena Maja x4 Małgorzata x3 Marcel Marcelina Maria Marta Martyna Mateusy Matylda Melania Mia Michalina x3 Michał Mikołaj x4 Milan Milena x2 Mojżesz Natalia x4 Nikodem Nikola Nina Oliwia x2 Oliwier x3 Oskar Paulina Paweł Piotr x4 Pola x2 Przemysław Ryszard Sara Stanisław Szymon x7 Tomasz Tymon x2 Tymoteusz Victoria Wiktor x4 Wiktoria Wilhelm (obce nazwisko) Wojciech x6 Zofia Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Chorzów 2019 22.03.20, 16:24 Cyryl, świetnie! Cieszę się z Estery (to chyba też lokalna moda wraz z Samuelem), Iwona, Joachima, Ksawerego (który także pojawiał się wcześniej), Matyldy, Melanii, Mojżesza (!), Wilhelma. Victoria - Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Chorzów 2019 22.03.20, 23:04 gaudencja napisała: > Cyryl, świetnie! Cieszę się z Estery (to chyba też lokalna moda wraz z Samuelem Myślisz, że Estera i Samuel wyjątkowo popularni na Śląsku? Nie mam porównania z resztą kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Chorzów 2019 27.03.20, 20:30 Trudno powiedzieć, ale tak mi się wydaje, pojawiają się w zestawieniach regularnie. Alan też - to akurat mnie nie cieszy. Miałam wrażenie, że ludzie się raczej wycofali z nadawania tego imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Chorzów 2019 28.03.20, 00:21 gaudencja napisała: > Trudno powiedzieć, ale tak mi się wydaje, pojawiają się w zestawieniach regular > nie. Alan też - to akurat mnie nie cieszy. Miałam wrażenie, że ludzie się racze > j wycofali z nadawania tego imienia. > Zgadzam się z tobą - Alan też częsty. Nie mam tylko porównania z resztą kraju. Często też Fabian, ale nie wiem jak gdzie indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Chorzów 2019 28.03.20, 15:01 Czy na południu jest jakaś lokalna moda na Cezarego? Mam wrażenie, że często się powtarza, a u mnie raczej "ani widu, ani słychu". Cieszy mnie Cyryl, Estera, Joachim, Matylda, Melania, Ryszard. Największe zaskoczenie to Wilhelm (na plus!) i Mojżesz (na minus ). Odpowiedz Link Zgłoś