Dodaj do ulubionych

Imiona dla córek-bliżniaczek

• tulipanek13579 Re: Imiona dla córek-bliżniaczek 03.11.20, 17:33
      Moje córki zostały zarejestrowane jako Emilia Klara i Pola Wanda, jednak mnie ani mojego męża to nie jakoś nie satysfakcjonowało. Ostatecznie imiona dziewczynkom zostały zmienione. W połowie lipca zdecydowaliśmy się zmienić dziewczynkom imiona, z zmianą imienia Emilii nie było większych problemów, mąż zaproponował Matyldę, a ja się zgodziłam. Z Polą były większe problemy, po wielu bojach ostatecznie została Rozalią Anną, choć mogła zostać Michaliną lub Heleną. Rodzina przyjęła to zmianę dobrze, choć teściowa i jej siostra próbowały używać Emilki i Poli po całej zmianie. W końcu, około miesiąca temu przekonały się do imion.

W sierpniu zmieniliśmy miejsce zamieszkania, co przyjęłam z dużą ulgą. W końcu moja teściowa mieszka od mnie wystarczającą daleką, aby nie wtrącać się w moje życie. Teraz czeka nas wybór imienia dla najpewniej ostatniego, szóstego dziecka, które przyjdzie na świat na przełomie kwietnia i maja 2021 roku.

Pozdrowiam serdecznie.
      • gaudencja Re: Imiona dla córek-bliżniaczek 08.11.20, 16:39
        Ależ perypetie smile Dobrze, że się zakończyły pozytywnie.
        • paula.anna Re: Imiona dla córek-bliżniaczek 17.11.20, 10:52
          Powiedzmy, że wierzymy w tę historię 😉.
          Już nie mogę się doczekać, kiedy mamusia z synusiem będą wybierać imiona dla kolejnego dziecka 😂
          • chayah Re: Imiona dla córek-bliżniaczek 17.11.20, 11:43
            paula.anna napisała:

> Już nie mogę się doczekać, kiedy mamusia z synusiem będą wybierać imiona dla kolejnego dziecka 😂

Aj waj, ale by się wtedy porobiło... 😂
          • sulimira Re: Imiona dla córek-bliżniaczek 17.11.20, 12:18
            Zawsze moze byc kolejna zmiana zanim minie szesc miesiecy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.