monikaj1 29.10.04, 16:52 Najświeższe dane dziewczynki: Agnieszka Aleksandra Amelia Antonina Jagna Julia Kornelia Łucja Maria Nikola Oliwia Paulina Zofia Zuzanna chłopcy: Adam Hubert Jakub Kacper x2 Kamil Kosma Mateusz Michał Nikodem Oskar Piotr Tymoteusz Wyjątkowo mała powtarzalność w tym tygodniu. No i znowu mamy Jakuba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasja311 Re: "WnŚ" 29.10.2004 Toruń 31.10.04, 18:46 Kosma! Niesamowite. Łucja, Antonina... Czyli poza stolica tez mozna oryginalnie Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: "WnŚ" 29.10.2004 Toruń 02.11.04, 11:04 Fajne imiona dla dziewczynek. (pomijając Nikolę i Oliwię) Zwłaszcza Antonina, Jagna i Łucja. Chyba rodzice w Toruniu mają więcej fantazji niż w Warszawie A tak na marginesie, Toruń to moje ukochane miasto w Polsce ( poza Warszawą oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: "WnŚ" 29.10.2004 Toruń 02.11.04, 14:48 cysia.b napisała: > A tak na marginesie, Toruń to moje ukochane miasto w Polsce ( poza Warszawą ocz > ywiscie ))) Moje też - dlatego wyprowadziłam się z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: "WnŚ" 29.10.2004 Toruń 02.11.04, 16:03 monikaj1 napisała: > cysia.b napisała: > > > A tak na marginesie, Toruń to moje ukochane miasto w Polsce ( poza Warsza > wą > ocz > > ywiscie > > ))) Moje też - dlatego wyprowadziłam się z Warszawy Ja chyba też tak będę musiała kiedyś zrobić, bo przepadam za Toruniem )) Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: "WnŚ" 29.10.2004 Toruń 02.11.04, 16:06 gaudencja napisała: > monikaj1 napisała: > > > cysia.b napisała: > > > > > A tak na marginesie, Toruń to moje ukochane miasto w Polsce ( poza > Warsza > > wą > > ocz > > > ywiscie > > > > ))) Moje też - dlatego wyprowadziłam się z Warszawy > > Ja chyba też tak będę musiała kiedyś zrobić, bo przepadam za Toruniem )) No to może się tam kiedys spotkamy) Chociaż ja wielka patriotka lokalna - warszawska jestem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Toruń 02.11.04, 16:08 cysia.b napisała: > > Ja chyba też tak będę musiała kiedyś zrobić, bo przepadam za Toruniem ) > ) > > No to może się tam kiedys spotkamy) Chociaż ja wielka patriotka lokalna - war > szawska jestem Ja w zasadzie też Ale może, kiedyś... W kazdym razie dużo bardziej wolę Toruń od uchodzącego za najpiękniejsze miasto Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Toruń 02.11.04, 16:13 gaudencja napisała: > cysia.b napisała: > > > > Ja chyba też tak będę musiała kiedyś zrobić, bo przepadam za Toruni > em ) > > ) > > > > No to może się tam kiedys spotkamy) Chociaż ja wielka patriotka lokalna > - > war > > szawska jestem > > Ja w zasadzie też Ale może, kiedyś... W kazdym razie dużo bardziej wolę > Toruń od uchodzącego za najpiękniejsze miasto Krakowa Mogę się pod tym podpisać i to obiema rękami. Co nie jest zresztą trudne na klawiaturze) Odpowiedz Link Zgłoś
monikaj1 Re: Toruń 02.11.04, 16:30 No cóż, dziewczyny - nie pozostaje mi nic innego, jak przyznać Wam rację Odpowiedz Link Zgłoś
lady Nieee... 02.11.04, 19:38 i znów sie nie zgodzę z gaudencją, choćby dlatego, że tradycja zobowiązuje. Kraków to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Nieee... 02.11.04, 19:41 lady napisała: > i znów sie nie zgodzę z gaudencją, choćby dlatego, że tradycja zobowiązuje. ;- > ) > Kraków to jest to! Kraków jest przereklamowany Tak samo jak Praga zresztą )) A co do niezgadzania się, to przygotowuję już cięższe działa ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Nieee... 03.11.04, 10:18 Eee, ja tu mieszkam, więc reklama mnie nie dotyczy. Fajnie jest. A jest to już moje ósme miesto, więc mam porównanie... Z niedoreklanmowanych polecam Salamankę. Ciężkie działa mile widziane - może się wreszcie zrobi ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś