niii
14.07.23, 16:21
Czy ktoś stąd jest za tym, by można było dodać kolejnego, tym razem obiektywnego admina/ moderatora?
Już na początku lat zerowych był ogromny sprzeciw przeciwko kandydaturze Gaudencji.
Obecnie kasuje wszystkie moje posty, z neutralną treścią, odnoszącą się do sprawdzonych rzetelnie imion, występujących na całym świecie.
Na przykładzie znanego imienia, nawet w behind the name, twierdzi, że ono nie istnieje, w innym przypadku tuszuje fakty, usuwa posty, myli miejsca , występowanie i etymologię imion, których nie toleruje.
Poza tym próbuje cały czas kwestionować i poniżać publicznie, co zaobserwowały też niektóre osoby.
Każdy mój post i komentarz jest tu krytykowany pomimo mojego bezstronnego i otwartego podejścia.
Inne wątki, dotyczące tych samych przykładów imion, pochodzące od innych osób nie znikają z forum, jedynie moje.
To nie jest prywatne forum Gaudencji, to forum wszystkich użytkowników, a Ona nie ma prawa decydować o niczyich gustach i zacierać prawdy o imionach ani ich nikomu obrzydzać czy metkować społecznie.
Chciałabym, by do tak kontrowersyjnej i kąśliwej osoby była dodana neutralizująca Jej reakcje, bez przesadnego ego i racjonalnie myśląca, bo tym powinien charakteryzować się admin/ moderator.
Jest napastliwa za każdym razem, kiedy ktoś nie podziela Jej opinii, kasuje posty, wciąż żąda dowodów, niszczy linki z przykładami i bezpodstawnie atakuje nie tylko mnie w tej chwili.